Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieję się Wam w twarz :D

Prawiczki myślą, że ich target to modelki, fotomodelki, hostessy i tancerki :D

Polecane posty

Gość rohenbaher
a moja zona jajka bolesnie sobie potlukla i wiele innych produktow spozywczych naduzyla :D

Gość -do tego wyżej
ano racja,większość atrakcyjnych polek wybierze bogatszego codzoziemca jeśli może;)

Gość jestem kobietą i powiem tak
ja się w ogóle nie dziwie, że te biedne dziewczyny stąd wyjeżdżają, polacy to zakichane buraki, bez krzty kultury i ogłady, mają niskie pensje, są mało ambitni i chamscy. na zachodzie jest inna kultura, w niemczech czy w skandynawii jest całkowite równouprawnienie, facet zna swoje obowiązki, gotuje sprząta opiekuje się dziećmi, a jednocześnie jest szarmancki i przynosi do domu ładne pieniądze. poznałam wielu holendrów, norwegów, duńczyków czy niemców - wspaniali ludzie, do rany przyłóż.

Gość znam takie..
te co ładniejsze mają albo bardzo kasiastych albo wyjechały dawno na zachód,do Uk itd.... tyle 🖐️

Gość znam takie..
mam na myśli te bardzo ładne a nie ''paszczaki' z kafetrii które miały tu foty 🖐️

Gość czyli biedny i brzydki prawik
może sobie pomarzyć o fajnej lasce 🖐️

Gość brzydki ale bogaty moze miec
prawie kazda :P

Gość co całkiem brzydki to chyba
jednak nie... chyba że będzie obrzydliwie bogaty, ale paszczur z płacą trochę ponad średnią krajową to śmieć w oczach kobiet 🖐️

Gość do kobiet nad
Polacy są w większości tacy sfrustrowani właśnie przez niskie zarobki, tyle :O nie dziwota w sumie...

Gość polaków nie chcą ani polki
ani kobiety z zachodu. wszystkie nimi gardzą. a polki wiodą prym w małżeństwach mieszanych, i ja się wcale nie dziwię, skoro w polsce mamy takich przykrych panów.

Gość brajan (polak)
no ale nie ma co winić kobiet to sama natura, że szukają najlepszego samca, a na zachodzie faktycznie faceci są wypucowani od stóp do głów, mają maniery no i płacą w euro, żyją na wysokim poziomie, ich slumsy to u nas dobrze sytuowana klasa średnia, ja pewnie jakbym był atrakcyjną polką to sam bym szukał szczęścia gdzie indziej.

Gość szkoda jest i polek i polakow
taka prawda :O a bedzie jeszcze gorzej ( w pl ) jak widac :O

Gość brajan (polak)
w polsce to mamy coraz niższe płace a w sklepach wszystko drożeje, ciężko to wszystko pogodzić, niedługo, będziemy żyć na skraju nędzy

Gość darker ma nadzieję na modelkę
ha ha ha dobre dobre :D🖐️ będzie wiecznie walił gruchę :classic_cool:

Gość Darker in Orange
Jestem brzydki i zdziwaczały, ale chcę supermodelki, co w tym złego? :classic_cool:

Tak na mnie psy wszyscy wieszają a nikt stąd ani mnie nie widział, ani nic. I co ciekawe tylko same pomarańcze.i zapewne młodsze ode mnie pewnie o dobre 10 lat. Mam większe szanse niż wy wszyscy razem wzięci.

Gość Zuzanna Amelia & 20
Darker - Ty masz szanse ? Zart dnia.

Gość Jeden taki turiket
", w niemczech czy w skandynawii jest całkowite równouprawnienie, facet zna swoje obowiązki, gotuje sprząta opiekuje się dziećmi, a jednocześnie jest szarmancki i przynosi do domu ładne pieniądze." 9 Powiem tak: Ja jestem takim mężczyzną z tym, że nie zarabiam jeszcze i widzę właśnie, że takich mężczyzn same nie wybieracie. Co najwyżej z tego bagażu cech interesują Was pieniądze. 0 "polacy to zakichane buraki, bez krzty kultury i ogłady, mają niskie pensje, są mało ambitni i chamscy." 9 Poza tym, że nie zarabiam jeszcze to żadne z tych określeń do mnie nie pasuje i co ciekawe, żadna kobieta do mnie nawet nie zagadała/ nie była zainteresowana więc jak widać chodzi tylko o pieniądze. A to, że w Polsce są takie a nie inne pensje to co zrobić? To nie zależy od pracownika co najwyżej w małym stopniu.

Gość łąki pola lasy
jeden taki turiket - bo jak jesteś szpetny i biedny to się nie dziw, że kobiety same do ciebie nie podchodzą. zresztą co to za podejście? to ty jesteś facetem, więc je zdobywaj.

Gość ,mnbfg
Na zachodzie zarabiają w euro więc polki tam lecą a dla zachodnich facetów polka jest tańsza niż ich krajowe

Gość łąki pola lasy
,mnbfg - tak naprawdę każda kobieta jest taka sama i w danym kraju potrzebuje tego samego, więc jeśli w polsce o siebie dbała i wydawała dużo pieniędzy na swój wygląd, to będzie to też robić i w UK czy gdzie indziej z tym, że więcej wyda, bo i tam wszystko droższe.

Gość kiloret
,mnbfg Dokładnie tak. Jest kasa jest i kobieta.

Gość dekersor
Normalny szarmancki fajny facet średnio zarabiający nie ma szans u polki bo one mają tak rozczeniową postawę jak nigdy przedtem

Gość egsssgs
To ja Darker i bronię sam siebie w orendż :(:O

Gość egsssgs
Nie wysilaj tak podszywie , akurat zuzanna potrzebuje wiele pomocy i jak wiadac nic dobrego nie zrobi juz ze swoim zyciem....eot

", w niemczech czy w skandynawii jest całkowite równouprawnienie, facet zna swoje obowiązki, gotuje sprząta opiekuje się dziećmi, a jednocześnie jest szarmancki i przynosi do domu ładne pieniądze." 123 i to jest właśnie babska wizja "równouprawnienia". ten świat musi upaść skoro takie idiotki mają "równe prawa". normalnie ten chory system naprodukował takich kretynów i jeszcze im wmówił że "ich zdanie" jest ważne dlatego że jest "ich". i żeby nie wiem jak to zdanie było idiotyczne to reszta ma je "szanować". :D normalnie brak słów.

Gość 5tyhjnb
beznadziejny tom: Co poradzić, że kobiety częściej wybierają debili niż normalnych mężczyzn. Widocznie muszą dostać po dupie by docenić wartość dobrego mężczyzny. Tylko, że przez takie ich zachowania większość dobrych mężczyzn zaczyna przestawać chcieć związku bądź przestaje wierzyć, że im to jest dane w konsekwencji im pozostają do wyboru tylko debile, pustaki, i bawidamki czy ruchacze.

Gość no ale dlaczego kobiety
nie wybierają dobrych wrażliwych chłopaków tylko jakichś agresywnych buraków ...

Gość Zuzanna Amelia & 25
Jak Wam swieta mijaja ?

Gość Zuzanna Amelia & 25
14:57 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia & 25 Jak Wam swieta mijaja ? ­ A tobie ?