Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda0605

MOŻNA KOCHAĆ 2 FACETÓW????

Polecane posty

No nie można luke będąc w związku, mieszkając z kimś tak bardzo przyjaźnić się z drugim mężczyzną czy kobietą :) i obojętnie czy to jest małżeństwo czy konkubinat:) Młoda nie obraź się, ale zdradzasz swojego chłopaka z którym mieszkasz:) On się dla Ciebie stara, jest dla Ciebie dobry a Ty się przyjaźnisz z innym mężczyzną, to nie jest w porządku w stosunku do Twojego chłopaka z którym mieszkasz....i może nie sypiasz z tym drugim, ale spędzasz z nim dużo czasu zamiast spędzać Go z chłopakiem z którym mieszkasz i to już jest zdrada, tak zdrada może emocjonalna ale jest....zresztą sama piszesz że zaczyna się między Wami uczucie.....naucz się jednej zasady Młoda w życiu i może dzięki temu nie będziesz nikogo "kochać" naraz....nowy związek się zaczyna gdy jest się całkowicie wolnym a nie gdy z kimś się mieszka, żeby zacząć nowy związek trzeba skończyć stary.....po prostu robisz bardzo duże świństwo chłopakowi z którym jesteś.....powinnaś zerwać przyjaźń ze znajomym albo wyprowadź się od chlopaka i zacznij nowy związek. Teraz robisz świństwo jednemu i drugiemu.

my sie juz z 3 tyg nie odzywamy.... ale to jak mam tak jak pisales wyjasnic tej stronie ktora zosatwiam ze to koniec zeby nie robil sobie nadzieji? :(

Gość luke888888888
Facet jak ma swira na Twoim punkcie to nawet w najbardziej przykrym smsie bedzie sie doszukiwal Twojego znaku "zostan przy mnie" :)

Gabrysia wiem! kurwa wiem! ja to wszystko wiem! nie rozumiesz bo nie przezylas wiadomo... i nie zycze ci nigdy :* spedzam z nim czas jak chlopak jest w pracy a ze pracuje od 18 do rana to najczesciej wieczory... i tak sie to jakos potoczylo :(( dziekuje za taka dluga wypowiedz :** luke - to ja mu nie wyjasnie i dalej bedzie robil sobie nadzieje :( no do dupy to wszystko!!!!!!!!

Gość luke888888888
Klotnie nic nie dadza, zadziory i lamanty to cementuje zwiazek. Napisz tak. "Dziekuje za wspolnie spedzone chwile. Zegnam na zawsze" Dziekowanie podniesie go na duchu, da mu do zrozumienia ze bylo dobrze, a drugi zwrot okresli Twoja obecna chlodna postawe wobec przyszlosci. Nie bedzie sie rzucal, podsycal do walki na slowa. Poprostu ustapi. Wyjasnien wiecej nie dawaj. Dialog musi byc krotki i tresciwy

No na szczęście nie przeżyłam czegoś takiego. To obaj Cię kochają?:) Tam gdzie dwóch się bije to zawsze trzeci korzysta:)

nie mecze was wiecej uciekajcie spac i ja tez uciekam;) dziekuje z calego porabanego serca za wypowiedzi :* wszystkie cenne i tego mi bylo trzeba - zeby ktos popatrzyl na to z zewnatrz i pokazal droge bo albo w lewo albo w prawo... postaram sie zerwac z drugim kontakt bo ze wszystkim co pisaliscie macie racje.. zaczna sie studia, licencjat to bede miala zajecie i moze jakos zleci a nr tel musze zmienic!! bo wiem ze odezwie sie chocby za rok i wszystko zacznie sie od nowa :(

luke - to brzmi jakbym sie wieszac miala :D ale tak napisze! czuje ze tak mi bedzie lepiej... ulzy mi moze troche jak odetne to od siebie i "uzdrowie" swoje zycie

Życzę Ci powodzenia mloda:) och żebym ja miała takie dylematy i dwóch się o mnie biło ha ha Dobranoc, miło się rozmawiało:)

Gość luke888888888
Gabryska masz racje ale tez napewno wiesz ze zycie nie jest takie proste jak sie nam wydaje. A jak skomentujesz moja osobe? Jestem od kilku miesiecy z dziewczyna ale nie ma dnia bym nie pomyslal zatesknil za tamta....

ja skomentuje tak... zakładamy klub chorych psychicznie na miłość?? jakbym mogla podala bym ci reke - jestesmy w tym samym gównie

Gabrysia wypluj to! nawet tak nie mow! to jest okropne jak juz sie w takim czyms tkwi... nie życze :* Buziaki kochani :* obcy ludzie a tak potrafia pomoc :) bardzo pocieszajace :):)

Gość luke888888888
Powodzenia mloda :)

Gość luke888888888
Klub popaprancow? Super. Zgadzam sie :)

aha LUKE - takie smsy to my do siebie po 100 razy juz pisalismy... nie wezmie tego na serio bardziej pomysli ze go podpuszczam zeby sie odezwal i prosil zebym go nie olewala... ale napisze! po czasie sie kapnie ze to byl ostatni sms ;)

To wg. mnie Luke też nie jesteś w porządku w stosunku do swojej dziewczyny, bo nie zdradzasz jej fizycznie ale emocjonalnie.....a gdzieś kiedyś dawno temu czytałam, że zdrada emocjonalna jest o wiele gorsza od fizycznej Luke:) ale niestety "serce nie sługa" czasami tak jest:) tylko w Twoim wypadku, to bardzo źle że kobieta którą kochasz jest mężatką, bo prawdopodobnie nigdy z nią nie będziesz mógł mieszkać, żyć i w sumie przez to jesteś skazany na życie z kobietą, której prawdopodobnie nigdy nie pokochasz.....Nie zazdroszczę Ci Lukę tej sytuacji.....jest na pewno bardzo nieciekawa., bo pewnie przez to nie będzie Ci łatwo ułożyć sobie życie z kimś.......Dobranoc. Miłej nocki:)

Gość luke888888888
To ja juz nie wiem hahaha. Jestes mloda to korzystaj z zycia, jak facetom to nie przeszkadza to miej ich ddwoch w zasiegu reki :). Albo ukrywaj przed wlasciwym milosc do swojego rycerza i spotykajcie sie ukradkiem :). Zycie jest tylko jedno hahaha

Gość luke888888888
Gabi- przeciez nie moge przestac zyc! Dobranoc

luke nie dobijaj!! i nie namawiaj... mi wiele nie trzeba w tym temacie :D ide sobie stad bo czuje ze bardziej sie sklaniam ku twojej ostatniej wypowiedzi :P ale bede twarda!! nie namowisz mnie do zlego ;D znikam

Gość luke888888888
Wielu tak robi, dlaczego Ty masz sobiie odmowic czegos ekstra hahaa

No mloda ta ostatnia rada Luka to była nieprzyzwoita:) Luke ależ nikt Ci nie zabrania żyć, żyj pełną piersią pa pa

Gość luke888888888
3maj sie mloda. Naprawde zycze powodzenia. Papa

Gość luke888888888
Obie jestescie jak wiola, nie potrafie sie z wami rozstac haha. A tak serio to siedze w pracy masakra

Gość luke888888888
Gabryska nie zostawiaj mnie bo sie boje :)))

Gość luke888888888
Zostawily mnie. Ide po batona do automatu. Pozdrawiam

Nie jedz batonów o 3 nad ranem, spokojnej nocki:) i przemyśl to co Ci poradziłam w sprawie Wioli, spróbuj ją "wyrzucić" z pamięci, może dzięki temu ułoży Ci się z kimś :) Życzę powodzenia:)

Gość luke888888888
Gabryska mam 31 lat, doswiadczenie zyciowe wieksze niz niejeden na tej ziemi, myslisz zebym nie chcial zapomniec? Poprostu sie nie da

Gość luke888888888
Jestes mezatkaa? Masz dzieci? Co Cie sklania do przesiadywania na kafe do tak poznych godzin?

Gość bezenność w Seattle :)
a w drugą stronę jak to jest...? Dlaczego facet robi kobiecie nadzieję przez 6 lat (!!!) i po wspólnie spędzonym urlopie w lipcu wyjeżdza w to samo romantyczne miejsce we wrześniu z inną kobietą nie informując o tym fakcie ? Co myśleć o nim jako o człowieku i o mężczyźnie...