Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihottttttttsdaw

Lepiej w grzywce czy bez ??? Zdjecie P:)

Polecane posty

Gość hihottttttttsdaw

Od kilku dni sie zastanawiam czy zrobic sobie grzywke i nadal nie wiem . Moze doradzicie ? tak wygladalam kiedys jak mialam grzywke : http://zapodaj.net/963c56accf70e.jpg.html tak wygladam bez: http://zapodaj.net/ff671ed7969a3.jpg.html Na pierwszym zdjeciu mam jeszcze blond pasemka a na drugim odrosty , bo chcialam wrocic do naturalnego koloru , ale tez nie wiem czy to dobry pomysl . Prosze doradzcie, bo jak pytam bliskich o rade to tez nie wiedza , wiecie jak to jest:

Gość hihottttttttsdaw
:)

Gość hihottttttttsdaw
dziękuję :)

Gość hihottttttttsdaw
doradzi może ktos obiektywny ?

Gość hihottttttttsdaw
chyba wszyscy jeszcze spia :P

masz wysokie czolo i bardzo szczupla twarz i wlosow wydaje sie paradoksalnie z grzywka wiecej, na tym drugim zdjeciu sorry ale wygladasz jak topielica :p

Gość była blondynkaaa
i tak i tak jest dobrze, tylko mając pasemka nie możesz dopuścić do takiego odrostu, nawet jak chcesz wrócić do dawnego koloru to dobrze położyć na włosy farbę w kolorze zbliżonym do wlosów naturalnych, wtedy nie razi to w oczy jak ciemny odrost na bląd włoasch. Zdjecie z grzywką masz wcześniejsze - to widać, masz więcej włosów a i grzywka daje wrażenie pełniejszej czupryny. Sama schodziłam z blondu na naturalny kolor, w tej chwili nie farbuję włosów już dwa lata, ale nie odważyłabym sie na wracanie do naturalnego koloru poprzez zostawienie włosów samych sobie

Gość hihottttttttsdaw
otulona kotami hahaha :D dobre porownanie :P chyba mnie przekonalas :D a zrobic pasemka czy zapuszczac naturalne??

zrob ale tylko na "powierzchni glowy" zawsze pasemka fajnie rozswietlaja twarz pare niech ci rzuci po wierzchu nie farbuje calej glowy zeby byl efekt"tzw musniecia sloncem"

Gość hihottttttttsdaw
byla blondynka wiem o czym mowisz , jak mam jakies wieksze wyjscia to zawsze robie szamponetka kolor taki jaki mam naturalny , wiem ze odrosty wygladaja okropnie . To zdjecie bylo robione akurat jak kolor sie zmywal , na codzien chodze w kitce , wiec tego tez tak nie widac :p

Gość ..piggy
z GRZYWKA stanowczo ! ja sama uwielbiam grzywki.. :) i tobie tez pasuje a bez jak dla mnie wyglada to słabo

Gość hihottttttttsdaw
Rzeczywiscie bez grzywki moja twarz wydaje sie jeszcze szczuplejsza niz jest, a z grzywka nabiera okrągłosci dzięki dziewczyny za rady , jutro pędzę do fryzjera zrobic grzywe i pasemka :p

przypuszczalnie bardzo ladnie by ci tez bylo w bobie,ale nie takim wystrzyzonym jak owca z tylu ale takiej pilecce,wtedy twarz wydawala by sie mniej chuda,ale nie wiem czy taka dlugosc wlosow lubisz

Gość wygladasz jak moja
ciotka narkomanka , oczy na wierzchu chuda przesuszona twarz , długachny nos , bierzesz coś ?

Gość hihottttttttsdaw
nie , nie biore . otulona_kotami myslalam kiedys nad bobem , ale jednak zdecydowalam sie tylko sciac wlosy do ramion na jedna długosc i tak czulam sie najlepiej . http://zapodaj.net/4be706569b8f5.jpg.html

Gość hihottttttttsdaw
moze kiedys :P :)

Gość Jessssuuuu
Zawsze się znajdzie ktoś, kto musi dokopać. wygladasz jak moja - lepiej ci już? Możesz już w miarę dobrze funkcjonować? Jak tak, to dobrze. :) ukłony dla ciotki

Gość dck
przy tak długiej twarzy lepiej z grzywką. poza tym radziłabym trochę przytyć. i przestać robić zdjęcia z dziwnego kąta.

Gość hihottttttttsdaw
Wierz mi , ze chcialabym przytyc , ale nie mogę . Nic nie poradzę na to , ze mam szczupla twarz i zdaje sobie sprawe, ze nie wyglada to najlepiej . Nie będę sie jednak z tego powodu zalamywac. Chcialam poznac wasze zdanie na temat zrobienia grzywki i dziękuję dziewczynom , które rozwiały moje wątpliwosci 🌼

nic sie nie przejmuj ja choruje na nadczynosc tarczycy i tez jestem szczupla i ni cholery nie przytyje,ale akurat tego mi kumpele zazdroszcza :) milego dnia

Gość hihottttttttsdaw
dziękuję i nawzajem :)

Gość alukalnis
tak i tak ladnie

Gość lepiej z grzywką
faktycznie stosuj triki na wypełnienie twarzy