Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wersa11123

Warszawa Dezynfekcja

Polecane posty

Go艣膰 wersa11123

Znacie jaka艣 dobra firm臋, kt贸ra zajmuje si臋 dezynfekcj膮 w okoliach wawy lub z warszawy? Mam straszny problem z ple艣ni膮 na 艣cianach magazynu i chcia艂abym sie tego pozby膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wersa11123
A co艣 wi臋cej na jego temat?? Robi艂 co艣 u ciebie? Skutecznie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaska45
U mnie zajmowali sie owadami i posz艂o im to szybko,wida膰 ze sie znaj膮 na fachu. No i na szczescie pozby艂am sie tych szkodnik贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tadek54
Pewnie ze skutecznie, oni tak maja wszystko opanowane ze nie mozna niczego si臋 uczepi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waleria x
To jest najlepsza firma jak膮 znam bo ta ca艂a reszta nic nie da艂a skutecznego a oni jak przjechali to wzi臋li sie porzadnie do roboty i wszystko teraz dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MaciekPL
A jak sprawa ze zwalczaniem tych myszy, szczur贸w i czego tam jeszcze? S艂ysza艂em pochlebne opinie od znajomego na ich temat, ale chcia艂bym wiedzie膰 czy faktycznie s膮 skuteczni? Prosz臋 o opinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eewew1111
S膮 i to bardzo :) Ja jeszcze tak zadowolona nie bylam jak z nich ;) Zawowa艂am ich i juz po problemie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Albercik32423
POLECAM PRUSATORA www.prusator.pl Ich numer : 733-78-82-82 KONKRETNIE RZETELNIE I Z JAJEM ZROBILI CO TRZEBA I 2 LATA SPOKOJU . wiem co czujecie bo jak zobaczylem jak karaluch biega mi po kanapce to nie wytrzymalem....ale na szczescie pomogli mi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwonka345
Mi tez pomogl PRUSATOR 733 788 282 ja mam taki numer :) Sa na fejsie latwo ich znalezc , jestem ich fanka . Wczesniej ciagle krzyczalam wieczorem badz rano jak widzialam te ohydne prusaki i kraluchy....wtedy ich bylo najwiecej a lokatrzy byli wukrzeni na mnie za pobudki hehe :) ale juz jest ponad rok spokoju :) polecam ich :) ladnie tlumacza i mowia jak sie zabezpieczyc bo przechodza od sasiadow :D ich strona www.prusator.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lucyna56
Mi prusator pomogl , powinni byc w tym spisie Ich numer : 733-78-82-82

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jasiek2435
Dobrze, 偶e tutaj zajrza艂em, faktycznie mi tez pomogl prusator. Zwalczyli mi te wstr臋tne prusaki i karaluchy, wreszcie moge spac spokojnie :) Polecam http://prusator.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krejzol435
Ja polecam www.prusator.pl ich numer 733 78 82 82 . Zaplacilem 130 zl za metode zelowa przeciw prusakom i karaluchom ale sie oplacalo , raz a konkretnie , a kiedys tyle wydawalem na te pulapki do ktorych sie tylko przyklejaly a nadal byly...teraz wiem ze szkoda kasy tylko :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dezynsekcja
Dezynfekcja tylko do nich 733 788 282 mam zapisane ich prusator i pewnie tak sie nazywaja. Z czystym sumieniem polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je偶eli jest kto艣 z dolno艣l膮skiego,to w tym regionie profesjonalne us艂ugi oczyszczaj膮ce 艣wiadczy firma http://e-leader.pl/ korzystali艣my z ich pomocy przy renowacji starego pomieszczenia i 艣wietnie wywi膮zali si臋 ze swoich zada艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dezynsekcja
Dezynsekcja czyli zwalczanie owad贸w, korzysta艂am z tej us艂ugi w zakladzie specjalistycznym Prusator. Pojawi艂y mi si臋 mole spo偶ywcze w domu no i musze wystawic super opinie bo mily pan od razu przyszedl spryskal, wyszlam na 1 godzine z domu i wrocilam. Nie bylo zaciekow ani nie smierdzialo, musialam sprzatac tylko zabite mole. Juz nic nie lata mi w domu , dzieki wielkie. Adres http://www.prusator.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jakis czas temu mialam mega problem w domu, wiec zadzwonilam po firme www.nowista.pl z bielska bialej i oni mi pomogli, takze jezeli ktoras z was bedzie potrzebowala kontaktu to walcie 艣mialo do nich :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dezynsekcja warszawa
polecam www.dddrobak.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katarina82
Skorzysta艂am z metody 偶elowej, nie pamiet:-) am nazwy firmy, ale co艣 z prusakiem. Nie wa偶ne , u mnie to pomoglo i jak r臋k膮 odj膮艂 :) Szukajcie w wyszukiwarce firmy kt贸ra robi dezynsekcje metod膮 偶elow膮 w mieszkaniach. Najlepiej z 6 miesi臋czn膮 gwarancj膮. Ja jako艣 tak szuka艂am: metoda 偶elowa prusaki i nazwa miasta. Je艣li komu艣 pomog臋 to bardzo si臋 ciesze. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prof dr hab Ignatowicz
Dzie艅 dobry Pa艅stwu , Na rynku pojawia si臋 coraz to wi臋cej firm 艣wiadcz膮ce us艂ugi ddd tym samym pojawia si臋 przesadna konkurencji przez co niestety ceny spadaj膮 minimalnie , do tego stopnia, 偶e "walka na ceny " ko艅czy si臋 szukaniem oszcz臋dno艣ci w firmie, tym samym us艂ugodawcy korzystaj膮 z gorszej jako艣ci 艣rodk贸w , kt贸re zazwyczaj s膮 ma艂o efektywne i bardziej niebezpieczne. Ze wzgl臋du na du偶y wyb贸r firm wiele os贸b ma problem jak膮 firm臋 wybra膰, ale to powinno Pa艅stwu pom贸c: Realne ceny za mieszkanie jednopokojowe, dwupokojowe : -Zwalczanie prusak贸w i karaluch贸w - od 100 z艂 do 160 z艂 -Zwalczanie pluskwy domowej - suma 2-3 zabieg贸w od 360 z艂 do 460 z艂 -Zwalczanie mr贸wek, rybik贸w - od 120 z艂 do 150 z艂 Je艣li znajd膮 Pa艅stwo firm臋, kt贸ra proponuje ni偶sze ceny od podanych tutaj odradzam korzystanie z us艂ug tej firmy. Szkoda pieni臋dzy, czasu i nerw贸w . Moja poprzedniczka pani katarina82 pisa艂a o metodzie 偶elowej. Pani katarina ma racj臋 faktycznie w blokach w du偶ych aglomeracjach miejskich najlepiej sprawdza si臋 ta metoda. Jest kompleksowa i d艂ugotrwa艂a nawet do roku czasu, dzia艂a na prusaki , karaluchy i mr贸wki. R贸wnie偶 proponuje wyszukiwa膰 firmy wy艂膮czanie z metod膮 偶elow膮 je艣li mamy taki problem w bloku b膮d藕 restauracji, przychodni, w bran偶y spo偶ywczej itp. Je艣li chodzi o pluskwy proponuje firmy, kt贸re stosuj膮 metod臋 IPM na pluskwy, a tak偶e metod臋 opryskow膮 偶e 艣rodkami zak艂贸caj膮cymi metabolizm energetyczny pluskiew domowych tzw. 艣rodki 3 generacji gdzie cena zaczyna si臋 zazwyczaj od 220 zl b膮d藕 niszcz膮ce pokrycie ochronne pluskwy poprzez zwi膮zki krzemowe, tutaj ju偶 b臋dzie dro偶ej. Przegl膮daj膮c og艂oszenia zauwa偶y艂em, 偶e niekt贸re firmy "walcz膮c agresywnie o klienta" oczerniaj膮 si臋 wzajemnie negatywnymi opiniami "pseudo" klient贸w. Je艣li zauwa偶膮 Pa艅stwo negatywne opinie na forach proponowa艂bym je filtrowa膰 i ignorowa膰 bo mo偶na przegapi膰 profesjonaln膮 firm臋, kt贸ra 艣wiadczy us艂ugi na wysokim poziomie w przyst臋pnych cenach. Najbardziej rzetelnymi opiniami s膮 opinie na portlach spo艂eczno艣ciowych gdzie ludzie podpisuj膮 si臋 swoimi twarzami, profilami tym samym opinie s膮 godne zaufania. Poza tym mo偶na napisa膰 do tych os贸b i si臋 upewni膰 . I na zako艅czenie jeszcze jedna wa偶na kwestia. Je艣li specjali艣ci zwalczaj膮ca szkodniki zajmuj膮 si臋 rownie偶 艣wiadczeniem innych us艂ug takich jak: pranie dywan贸w, sprz膮tanie, prace remontowo-budowlane, wyw贸z 艣mieci, elektryk膮 , wyprowadzanie ps贸w, napraw膮 komputer贸w czy telefon贸w itp prosz臋 odpowiedzie膰 sobie na pytania tj.: Czy chce korzysta膰 z us艂ug takiej firmy ? Czy faktycznie s膮 specjalistami skoro znaj膮 si臋 na wszystkim? Czy zrobi膮 to dobrze ? Jak szybko wykonaj膮 zlecenie? Mnie zawsze uczono, aby by膰 dobrym trzeba skupi膰 si臋 na jednej rzeczy bo tak stajemy si臋 "lekarzem pierwszego kontaktu " kt贸ry zna si臋 na wszystkim i automatycznie na niczym, nast臋pnie wypisuje skierowanie... Prof. dr. hab. S. Ignatowicz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam ekip臋 www.dddrobak.pl szybko i skutecznie pomogli w walce z insektami, ja wybra艂em metod臋 oprysku. Min臋艂o ju偶 sporo czasu i wida膰 ze to profesjonali艣ci bo nie trzeba po nich poprawia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nasze mieszkanie dezynfekowali fachowcy z firmy http://e-leader.pl/ wszystko odby艂o si臋 bezpiecznie i higienicznie. Maj膮 naprawd臋 skuteczne 艣rodki chemiczne. Po tej interwencji mieszka nam si臋 ca艂kiem komfortowo.

Udost臋pnij ten post

W Warszawie to ja m贸g艂bym poleci膰 najch臋tniej t臋 firme http://bugstop.pl/ mia艂em najwi臋kszy problem z karaluchami w piwnicy (przechodzi艂y od s膮siada) i mysla艂em, 偶e szlag mnie trafi. Maj膮 jakie艣 dobre specyfiki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do 3 razy sztuka
Najlepszy jest ERPOL dzia艂aj膮 24 h kolo feminy maja sklep. Firma Bugstop i ddd robak - brak s艂贸w , korzysta艂am r贸wniez z tych firm na owady i nie uda艂o si臋 , do 3 razy sztuka dopiero erpol pomogl. A ddd robak nawet nie da艂 mi rachunku - cwaniaki i kr臋tacze ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja polecam dddrobak.pl wszystko ok bez najmniejszych problem贸w. Szybko i skutecznie . A co do rachunku no c贸偶 to tak jak z paragonem nie chcesz to nie dostaniesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
r贸wnie偶 polecam robaka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam! Zastanawiali艣cie si臋 kiedy艣 ile miesi臋cznie wydajecie na internet? A gdyby tak zupe艂nie nic nie p艂aci膰? 艢wietna opcja co? Oferta limitowana wi臋c spieszcie si臋 ludziska!! ZAM脫W : http://news-pl.ml/WAvd4 Korzystam ju偶 kilka dni i spisuj臋 si臋 艣wietnie! Internet dost臋pny dla sieci: Plus, T-Mobile, Orange oraz Play

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawdziwygo艣膰
Nie kt贸re konkurencyjne firmy wida膰, 偶e znalaz艂y temat do przekrzykiwania si臋 nawzajem i dowalaniu sobie . 呕a艂osne walki kogucik贸w pfff

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilia812
Kiedy艣 te偶 mia艂am ten problem, ple艣艅 by艂a w ca艂ej 艂azience... Ale poradzi艂y sobie z tym preparaty dezynfekuj膮ce od firmy Medisept i od dawna mam spokojn膮 g艂ow臋 i problem za sob膮 ;)

Udost臋pnij ten post