Venus00 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 link do dietki: http://docs8.chomikuj.pl/452919668,0,0,dieta_dr_Gofron.PDF Ktoś się przyłączy ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile sie na niej chudnie Napisano Wrzesień 26, 2012 chetnie bym sie przylaczyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile sie na niej chudnie Napisano Wrzesień 26, 2012 venus ile masz wzrostu,mam taka sama wage jak ty,ale niestety malutka jestem,juz kurcze probowalam chyba wszystkich diet,nie powiem chudlam,ale pozniej mi sie zapominalo i wracalam do swojej wagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kopasska Napisano Wrzesień 26, 2012 no tak , a ile trwa ---------- 7 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kopasska Napisano Wrzesień 26, 2012 a co zty masłem gdzie takie kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamahuberta 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 przejrzałam ta dietke i nie ma w niej głównego założenia czyli 5!!!! posiłków, 3 głównych i 2 mniejszych zdrowych przekasek. tu z założenia jemy co 5 godzin, wiec obawiam sie że można byc głodnym od posiłku do posiłku!!! sniadanie małokaloryczne i skromniutkie, a to prezciez podstawa! lunch z mieskiem, ok , ale kto ma czas na przygotowanie ciepłego lunchu, w takich godzinach, ja jestem wtedy w pracy! jakos niezbyt dopracowna ta dieta albo po prostu robiona pod kogoś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kopasska Napisano Wrzesień 26, 2012 no fakt brak przekasek , i mozna sie potem poddac , za długi czas odstepów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allellealalle Napisano Wrzesień 26, 2012 ni ja motylem nie bee bo to dieta nie dla mnie wole mz i jesc po swojemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamahuberta 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 z założenia każdej rozsądnej diety powinno sie jesc co ok 3 godz. śniadania powinny byc syte , ale zdrowe żeby dały nam energie na reszte dnia, do godz 12 powinno sie jeśc zdrowe węglowodany np z owoców. organizmu nie oszukamy i jesli nie dostanie weglowodanów(cukrów) to sie o nie upomni!!! i wtedy rzucamy sie na słodycze, to nie jest przypadkowe, spada poziom cukru we krwi i musimy dostarczyc organizmowi cos słodkiego!!! a wtedy rzucamy sie na słodycze które raczej dobrych cukrów nie dostraczają! wiec lepiej na sniadanie zjesc pełnoziarnista bułke lub grahamke, na przekaske, czy drugie sniadanie owoc niz potem wieczorem szukac w domu słodyczy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allellealalle Napisano Wrzesień 26, 2012 no na kopenhaskiej sie je dwa posilki wiec jest duzo takich niezdrowych diet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamahuberta 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 owszem, ale te diety granicza z głodówkami, wiec powszechnym zjawiskiem po nich jest efekt jo-jo. ponad to w pierwszym etapie każdje diety tracimy wode, owszem waga wskazuje mniej, ale głównie sie odwadniamy, i kiedy powinnismy zrzucac tłuszczyk, dieta cud sie konczy! wiec rozsadniej jest zmienic swoje nawyki zywieniowe, stosowac kilka prostych zasad, uprawiać sport. jesli ktoś ma wiekszy problem to powinien udac sie do dietetyka. każda dieta cud na włąsną reke spowalnia nasz metabolizm, czesto młode osoby nie mysla co bedzie za kilka lat. po za tym diety uzalezniaja, znam osoby które sa całe zycie na jakiejs diecie, ciagle sie odchudzają- bezskutecznie. dlatego dieta nie jest na tydzien, dwa, ale na całe zycie, wiec niech to bedzie nasza zdrowa dieta- zdrowe nawyki zywieniowe i sport i jeszcze raz sport. powodzenia wszytskim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Venus00 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 to był topik dla osób chętnych, jak nie pasuje to nie;) wiadomo dietę można urozmaicać bo jest podana na 1 tydz, wystarczy ruszyć głową to i ustalicie sobie dietę na 3-4 tyg, to jest dieta redukcyjna i właśnie tylko tyle jest posiłków. Moja waga jest nieaktualna, teraz ważę 64,7 kg przy wzroście 167. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahaahahahaahaha Napisano Wrzesień 26, 2012 to zmien stopke na aktualna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamahuberta 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 venus jak dla mnie każda "uratowana" osoba od diety cud to jest cud!! właściwie sie nie udzielam, ale jak czytam jak coraz młodsze dziewczyny bez głowy katuja sie jakimis dietami to serce sie kraje. i skoro diete opracował dr nauk medycznych to raczej modyfikacja to prefanacja, jaki cel ma zmodyfikowana dieta? :) dieta powinna byc dobrana indywidualnie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach