Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruriruriruriruri

fAST FOOD

Polecane posty

Gość ruriruriruriruri

Mam straszliwą chęć na jakies fastoodowe jedzonko. Tylko kebab i pizza mi się przejadły. Co jesio w fastfoodach jadacie ? Hamburgerem się przecież człowiek nie naje a podrażni tylko żołądek.

Gość moze cos od
chińczyka?

Gość ruriruriruriruri
chinszczyzna ? Strasznie tłuste toto przynajmniej w mojej okolicy. Wszystko jest ok, ale jak coś tłuszczem ocieka to całkowicie tracę apetyt. Może tortilla ! brzmi nawet nieźle ! A czym to się różni od kebaba zawijanego w ciasto naleśnikowe ?

Gość moze cos od
jeszcze kanapki z Subwaya są ok. A u mnie chińszczyzna nie ocieka tłuszczem... przynajmniej nie bardziej niż kebab czy pizza.

Gość ruriruriruriruri
przejdę się po fastfoodach - może by kurna kebab na frytkach jednak ;) przyznam, że najlepiej to lubię te sałatki surówki ^^ mięsko tu to tylko dodatek do calości ;)

Gość ruriruriruriruri
Grecka brzmi świetnie :) kurna teraz to dopiero mam smaka !!!

Gość ruriruriruriruri
Nie mam tu subwaya a co do pizzy, to pizza aż tak tłuszczem nie ocieka ani kebab - w końcu mięsko które się tam kotłuje jest troszkę inne. Większość tłuszczu ścieka z opiekacza a Ty dostajesz już samo chudziutkie mięsko :) Natomiast w chinszczyźnie większość smażona jest na głębokim oleju. Tylko to tak jak mówię tak się to u mnie w mieścinie podaje ;)

Ja ostatnio miałam chęć na fast fooda i zjadłam obrzydliwego kebaba w KFC. Mięsa tyle co kot napłakał, sama surówka i strasznie pikantny sos. Do tego przesolone frytki. Nie miałam farta :)

Gość ruriruriruriruri
Napewno w każdym fastfoodzie się podaje na własny unikalny sposób jednak jakoś mój mnie wystarczająco do chinszczyzny zniesmaczył. Lubię takie gdzie w zasadzie specjalnością zakładu jest albo kebab albo pizza albo chinszczyzna. Czy hamburgery itp takie wszystko w jednym musi się odbić jakościowo na produktach ;)

Ja uwielbiam kebaba z mojej mieściny :) Zawsze biorę w cienkim cieście, samo mięso i bez sosu. Pychotka :) Jak uda mi się donieść do domu to sama mogę dodać jakieś warzywa i zrobić po swojemu. Mi chodzi zawsze tylko o mięso, bo uwielbiam.

Gość ruriruriruriruri
No cóż po 15 przejdę po moich lokalnych fastfoodowcach zobaczymy który dzisiaj napełni mój brzuszek :)

Gość ruriruriruriruri
Eeeee - od tego są zachcianki aby sobie dogadzać ;) Raz na jakiś czas na bank ! Nie może zaszkodzić a dziś mam mega ochotę !

Gość Grażamała
A ja jem tylko w Mc-ku prawie cały tydzień oprócz sobót i niedziel od 3 lat i nic nie utyłam bo pije Zioła Tybetańskie, polecam tym co maja problem z kilogramami.