Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzinka34567

PROBLEM Z GRUBYMI NOGAMI - help:(

Polecane posty

Gość chudzinka34567

Witajcie. Mam problem z grubymi nogami. Może nie wyglądają jak kłody, ale są po prostu brzydkie. Szerokie łydki i pulchniutkie uda, na których są rozstępy i cellulit. Nie wiem jakie ćwiczenia robić żeby je wyszczuplić. Doradźcie coś.

Gość 7hehe
rower i basen,nie ma nic lepszego

Gość chudzinka34567
Kiedyś robiłam ćwiczenia na nogi ale sobie je tylko umięśniłam.

Gość xxyzxyzxyzxyz
Mam ten sam problem, poza rozstepami. O ile uda jeszcze mozna wycwiczyc, to na lydki chyba tylko operacja plastyczna - wszystkie cwiczenia tylko zbuduja miesien, ale nie zmniejsza obwodu :(( Zwlaszcza rower, podejrzewam.

Gość Badzo,badzo,
Ciesz sie ze cie nosza te nogi, bo to nie ozdoby a podczas sexu ida tak i tak na bok.

Gość siedze na kiblu
Ćwiczenia nic nie dadzą, masz przesrane. Musiałabyś jednocześnie spiłować kość i wyciąć mięcha. Współczuję, bo masywne nogi u kobiety bardzo szpecą.

Gość aisjhdaspo
no właśnie, pozostaje ci tylko operacja, bo to genetycznie uwarunkowane i ćwiczeniami ani dietą tego nie zmienisz. Pewnie twoja matka/ babka też mają grube nogi.

Gość chudzinka34567
Moja babcia ma szczuplusieńkie nóżki, natomiast mama wdała się w swoją babcię po taty stronie i ma krótkie i grubiutkie i to mam po niej niestety.

Gość xxyzxyzxyzxyz
Z ta koscia do upilowania to przesada, ale plastyczna korekta tkanki moze pomoc - zalezy czy masz tylko miesien czy tez tkanke tluszczowa itp., ktora da sie wyciac.

Gość chipsy lubiejesc
pojebało was? schudnij

Gość xxyzxyzxyzxyz
chipsy - nie wiem, czy wiesz, ze mozna chudnac a pewne czesci ciala i tak pozostana grubsze - zwlaszcza lydki wlasnie, bo taka budowe maja niektore kobiety i jest to uwarunkowane genetycznie. Zeby je odchudzic, musialabys sie zaglodzic na smierc, zeby organizm 'zjadl' miesnie.