Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

na bogato

Polecane posty

Gość kalukabiszkamnie
jakaś typka robi sobie jaja a wy jej zazdrościcie czego ? braku inteligencji ? i rzuca tekstami z rapu niby fajna ; D

Sluchajcie mam tako rade od was, ktora chce uzyskac. Jakie buty sobie kupic? Podobaja mi sie militarne, ale co wy o nich myslicie. Ja chce sie ubrac dla mojich idolow, to dla was kochani.

Gość masz inny problem
to insynuacja, drzoana nie ma salcesonu, ja mam i tym się różnimy.... znaczy ja też nie mam salcesonu bo zjadłam na śniadanie....ale jutro znowu kupię 10 plastrów

Gość masz inny problem
muszę iść na pocztę, przyszła paczka z Hong Kongu.....ciekawe co to hmmm na pewno nie salceson....ale to nic, po drodze jest rzeźnik

Hiej fanga, tak bede miala najnizsza krajowa I czasem premie. kolezanko od rapu, gdzie tu masz rap, zanuc. Ja tu disco polo cytowalam znawco muzyki, kryytyku ty. I to nie sa jaja. Naprawde wywalczylam podwyzkie. kahahihi nie daj sie, kopnij go w ryj jak nie bedzie chcial dac podwyzi. Ja dzis mokjego na strachy wzielam, wystraszyl sie I nie mial wyjscia.

Z honk kongu? To pewnie z japan style, ostrzegam dziadostwo. Nigdy wiecej, wspolczuje straty kasy.

Gość kalukabiszkamnie
zycie kocham cie kocham cie nad zycie to cytat z piosenki soboty ;d

Gość fanga
o jakie miltarne ci chodzi? j apoponowałabym jakies fajne skóżane kozki klasycze z venizi

To jest piosenka z telenoweli brazylijskiej. Cepie niedorobiony!. KLAN. a z wenecji to za duzo, to pol mojej wyplaty. Cos do czterystu zlotych, na pol lydki bym chciala. Zaproponuj cos ladnego.

Gość masz inny problem
nie, nie Japan to zabaweczki

Gość masz inny problem
minełam rzeźnika, ale wracając wpadłam do spożywczaka: efekt: dwa Monte plus Milka Milka jest już w jednej trzeciej pożarnieta była

Gość kalukabiszkamnie
nie no spinka przez neta hahaha lubię takie tępe strzały :D niedowartościowane dzieci , szukające wrażeń na forum tu masz się na kim wyżyć i wymyślać iestworzone historie zajmij się nauką dziecinko , bo takie teksty to nie ma kobieta pracująca tylko dziecko w gimnazjum . ;] taka prawda więc cześć czołem ; *

Gość masz inny problem
uściślam, Milka zjedzona już w 3/4

Gość fanga
na pol łydki nie wiem ,ja swoje wypatrzyłam w reserved ale to buty dla plebsu nie sa ze skury.. sa jakby z zamszu na słupku tak 8 cm góra za 249 zł. a ze skury za 400 nie wiem moze na rynku poszukaj .

Ja wiem, ze to ja robie we sklepie I ja sie powinnam znac na modzie, bo jestem stylistko. Kogos to tak, ubiore, ale siebie nie widze.

Gość fanga
a jak gys mnie ubrała dzoanka ?? ja mam 156 cm góra , 43 kg i jestem brunetka wlosy do ramoin i oczyu bronz. co do mnie pasuje najlepiej styo , koloryu kroje?

Ty kalukabisz mnie o co ci chodzi? Jaka spinka? Ja zadnych spinek nie kupuje. Za to tobie proponuje kupic mozg. fanga sugierujesz ze na pol lytki to wiocha?

Gość fanga
nie no co ty nie sugeruje, ale ja wolałabym długie całkiem albo wlsnie takie jesienne za kostke, a ty na obcasio chesz czy płaskie ?

Wyobrazam sobie ciebie jako latynoskie z murzynskim tylkiem. Ja cie widze w roznych odcieniach bezu (przyjemnego dla oka) z dodatkiem wyrazistych kolorow tj. Roz, a nawet amarant, pomarancz. Buty nie za potezne bo zapewne masz chude nozki. Najlepiej walnij jakies seksowne szpile. Nos spodnie tylko obcisle, podkreslajace p Twoje poslady. I podkreslaj biust.

Ja to na plaskim. Dlugie mam do kolana, a jak sie nie marszczo to nawet za kolano. Tera. Bym chciala dla odmiany cos krotszego.

Gość fanga
A ja noszo własnie beże, brazy, biel, czern, ostatnio niby modne sa zgnila buletkowa zielen i kolor wina czerwonego- czesto whcodze na blogi i widze co panienki pisza o tych kolorach kaszda kupije sobie ciuchy w tych kolorach- to rada sle ciebie dzoanna zebys wiedziala co w sklepie polac swoim klientkom. A widziałas moze nowa stylizaje kasi tusk>?? jestesm ciekawa jak ja oceniosz

Gość fanga
a ty na płaskim lubisz, a wzrostełe jakie masz? ja tez bym chciala na płaskie chodzic ale jak karakan wiec chociaz to 8 cm słupek kupuje zawsze.