Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

na bogato

Polecane posty

Co ja wam powiem jak wy pewnie nie wiecie jak to jest zyc na bogato. po tym jak dostalam dzisiej podwyzkie maz wyrazil zgode, zebym kupala sobie skurzane kozaki za cztery stowki I skurzano torebkie, do tego spodnie I bluzkie I sweder oraz zakiet. Malo tego kupilam sobie korektor do ryja za kilkadziesiat zlotych. I co zatkalo kakalo? Haha, ah zycie kocham cie kocham cie nad zycie

W sobote pojde sobie do fryzjera na balejarz I na pod ciecie. a wy biedaczki dajace sie wrabiac swoim pracodawcom mozecie mi tylko poza zdroscic ha

Lubie pieniadze kocham kasiute moje marzenie to bylo I dzisiej sie spelnilo. Wznosxze rece ku gorze I ave marija, ave!

Gość masz inny problem
mnie mąż pozwolił dzisiaj kupić pięć plastrów salcesonu nawet nie wiesz jak się cieszę...będę miała na chleb, wystarczy mi do niedzieli.... jak dobrze że dziś były przeceny

Gość masz inny problem
a tak szczerze, to salceson nie był przeceniony....kupiłam nie 5 ale 10 plastrów i zjadłam w ramach śniadania mam bogatego męża, sama nie pracuję....jem salceson bo nie lubię szynki

Napiszcie cos prosze, wcale nie jestem bogata. Chcialam sie dowartosciowac. Przepraszam, jestem uboga.

Gość masz inny problem
drzoano, nic się nie martw, ja lubię Ciebie i Twoją oryginalną pisownię

O hiejka bogaczko, z tym, ze jestem biedna tez zartowalam. Chcialam was zbawic tutej. ps. Pytal sie o ciebie szelong.

Gość masz inny problem
Szelong ?! łżesz ja nie mam szezlonga

Dziekuje kochana ze mnie lubisz, za to mogie Ci przeslac tego salcesona, chcesz? Pomogie Ci finansowo.

A ja tam "psia mać" ci nie zazdroszczę, o!!! Tylko brakuje abyś napisała żyć przez rz i byłoby cacy!!! Do wyboru i koloru!!! Zajebiście piszesz!!!No i tak jakbyś była gdzieś w górach to wyślij wszystkim jedno zdanie: "Pozdrowienia z guróf dla wszystkih" A mówili że in vitro nie ma wpływu na rozum!!!

Gość masz inny problem
co sądzisz o moim salcesonie ?

Nie wiem czy masz czy nie maaz, wiem ze lon sie pytal o ciebie. Nie zapytasz jaki szellong?

Gość masz inny problem
no jaki ? drzoano jak już wysyłasz paczkę to nie pakuj zielonego salcesonu, takiego nie lubię

Zdzisiu ty sie czepiasz czy ja zle przeczytalam Twoje inwencje? Ja w gory nie jezdze, bo tam jest nudno. Jestem rozrywkowa, wole wode I alkohol, piach w gaciach I disko bandzo I lambade. Nie poderwiesz mnie na kiepski bajer. ps. Masz pozdrowienia od stachy.

To jest niesamowite uczucie kiedy wiem, ze mogie sobie kupic nowe ciuchi, nowe kosmetyki. To tak jakby urodzic sie na nowo I zaczac od samych sukcesow.

Gość masz inny problem
hmmmm wiem, wiem wielu opada na mój widok

Uczyniłbym sobie wielką nieprzyzwoitość bajerując Ciebie, no co Ty?? Rozrywkowa powiadasz? Widziałem taką jedna co na minę weszła i rozrywkę miał że narody klękajcie!!! A Stacha no no jak to ta Twoja znajoma co to..... Z kroku z majtek sobie rączkę do walizki zrobiła jak na balety śmigała. To winszować znajomości.

Wiruje po parkiecie miedzy wieszakami we sklepie, zycie zycie jest nobelom, osiemnastolatka nananana ladne oczy mam na na na na na kocham cie zwariowaly pieniadze me

Zdzichu a kto powiedzial, ze ja rozrywkowa? Czytaj uwaznie. Ja prosperuje ksiazki wielogatunkowe, czasopisma historyczno biologiczne I takie tam. a pozdrowienia masz od tej stachy co ma dupe ze blachy.

Gość kalukabiszkamnie
dobrały się dwie panienki hehe a mogę się założyc ze to jedna i ta sama osoba prowadzi monolog ze sobą haha

Nasuwa mi sie najezyk jedno podstawowe pytanie dlaczego mi nie zazdroscicie? Co was powstrzymuje?

Dialog od razu. Nie postradalam zmyslow,wiem co robie. Czasami owszrem pomylo mi sie nicki, ale nie zeby zara specjalnie udawac ze ktos ze mna pisze. Nie lubie sztucznego tlumu. rozumiem ze przyszedlas tu bo mi zazdroscisz I chcesz mnie wspierac w szczesciu?

Hiej ronbaczku, zobacz jak mi sie powodzi. Jestem taka szczesliwa. Mam zycie uslane rozami. Kupilam sobie ostatnio orginalne perfumy karoliny cholery.

Gość kahahihi
ja ci szczerze gratuluje. ja swojego szefa chetnie kopnelabym w dziub za sam wyglad nie biorac pod uwage braku mozgu, a wiec zmierzam do tego, ze a i owszem zazdroszcze;]

Gość fanga
i co dostałas podwyżkę tzn bedziesz dostawaic co miesiac srednia krajowa i dodatki pod lada czy jak?