aicmak 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 Witam witam:) może jest jeszcze ktoś kto zaczyna starać się o dzidizusia...albo stara się a nie wychodzi. Zawsze w kupie raźniej :) Ja już się kilka miesięcy staram z moim mężem ale może się w końcu uda :) A jak tam u Was?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwiaaa2525 Napisano Wrzesień 26, 2012 Powiem tak-jak sie bardzo chce to jest ciezko:-(wiem bo ponad rok nie moglam zajsc.w koncu zrezygnowalam,znalazlam fajna prace i okazalo sie ze jest bardzo wczesna ciaza;-)wiecej luzu i dystansu i bd ok;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aicmak 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 no ja a właściwie my to już od grudnia..... tyle że ja obecnie na bromergonie, luteinie, euthytoxie.... trochę się tego nazbierało.... ale temperaturę mierzę od 4 cykli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mój pkt widzenia2 Napisano Wrzesień 27, 2012 hej ja też na euthyroxie, właśnie dziś zrobiłam test :) i wyszedł pozytywny, tak więc głowa do góry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mój pkt widzenia2 Napisano Wrzesień 27, 2012 ee sorry dziś zrobiłam drugi i nawet 1 się nie pojawiła;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowa Nowość Napisano Wrzesień 27, 2012 Witajcie! Ja mam za sobą 3 miesiące starań, bez zbędnego nakręcania i histerii ale też nic z tego nie wychodzi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mój pkt widzenia2 Napisano Wrzesień 27, 2012 nędzny podszyw :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diane28 Napisano Wrzesień 27, 2012 Ja będę testować pojutrze. Mam nadzieję że się udało mimo że to dopiero mój 2 cykl starań :) Brałam wiesiołka na śluz i określałam dni płodne afrodytą. Tak lekarz mi polecił :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aicmak 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 ja czekam aż mi się @ skończy i zobaczymy na razie temperatura mi świruje ale podejrzewam, że to kwestia bromergonu... mój punkt widzenia 2 nie martw się, może zrób jeszcze jeden innej firmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxcfffffffffffff81 Napisano Wrzesień 27, 2012 ja 9 cykl starań z tym że tsh miałam cały czas 3.50 ale lekarze mówili że co innego napewno jest przyczyną bo tsh jest norma do 4, więc poszłam do 3 z kolei endokrynologa który stwierdził że żeby zajść to tsh mam obniżyć do 3.50 i przestać brać euthyrox (mam najniższą dawke), w sumie sama niewiem co robić narazie biore i za 3 miechy do kontroli tsh , wszystko inne w normie , tak bym chciała dzidzie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxcfffffffffffff81 Napisano Wrzesień 27, 2012 do 2.50 obniżyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 Ja mam stwierdzone PCO, od trzech miesiecy jestem na Clo, regularny monitring ale poki co nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aicmak 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 wiesz dla nas - kobiet w tym wieku prawidłowo to tsh powinno być w okolicach 1;rób sobie sama tsh i sprawdzaj wynik. Przy większych problemach polecam skierowanie do kliniki endokrynologii z zaburzeniami miesiączkowania tam CIę wtedy całą przebadają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aicmak 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 Diane 28 daj znać jak wyszło :) trzymam kciuki :) nei wiedziałąm, że wiesiołek ma takie właściwości.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiti88 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 Jeśli korzystasz z naturalnych metod planowania rodziny to polecam stronkę http:/ovufriend.pl/?code=$user.hash Naprawdę świetna sprawa :). Rejestracja jest bezpłatna. Codziennie możesz poznać statut swojej płodności i dowiesz się kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w Twoim przypadku jest najwyższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 Ja tez mam konto na Ovufriend i rowniez polecam. Tyle ze to konto jest bezplatne przez chyba trzy miesiace a potem trzeba wykupic pakiet- 30 zl na 3 miesiace lub 60 zl na 12 mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aicmak 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 suuper właśnie się tam zapisuję:) dzięki dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach