Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dudke200000

zaraz mnie coś trafi ;/

Polecane posty

zgadzam się z Tobą ja też źle oceniam osoby które zdradzają ale co zrobić

:( lepiej być samemu ja bym się pocięła jakby mi ktoś coś takiego zrobił współczuwam 🌼

musisz się wyzbyć nienawiści wtedy się uwolnisz od niej ;) ale to zajmie dużo czasu :(

jak się za bardzo nie przywiązałeś to masz szczęście :) tylko musisz ją oetykietować że ta zdradza po co się inni mają męczyć

nie no kocham ją przecież tylko teraz jakieś takie obrzydzenie mnie złapało i pewnie jak bym teraz miał kochać się z nią tzn nie kochać tylko ruchać ją to bym to zrobił... ale bym jej rzucił 10 zl na twarz i bym poszedł i bym jej powiedział tyle jesteś warta ;]

muszę się gdzieś przejść ochłonąć.. szkoda ze mieszkasz w moim mieście to byś my poszli na piwo i pogadali :)

powiedz miasto a ja Ci powiem czy to możliwe chociaż nie wiem czy chcesz gadać o tym z kobietą przy alkoholu na filmach takie pocieszanie się u innej dziewczyny kończy się tylko w jeden sposób :-P joke

to zupełnie nie to. :( no pewnie że tylko na filmach :-P czy to prawda że strasznie drogo w Krakowie?

Gość Jestem KA
Dlatego ja słysze o zdradach to mnie ku.... Strzela . Trzeba byc pozbawionym uczuć człowiekiem żeby pchać się komuś do łóżka skoro ma sie kochająca osoba. za dobrze miała .

no czy tak jak np. w Warszawie ile kosztuje np. wynajem kawalerki, drink, bilet itp.

Gość w jakim miescie szukasz
warszawa nie jest taka droga, jedynie w centrum w knajpach sa zawyxzone ceny ale to chyba w kazdym miescie w takich nmiejscach jest

whedif - drink to zależy jaki, w jednym klubie płaciłam 22 zł za wódke z red bullem, w innym normalny drink 15, a w Banialuce 8 zł ;)

shopoholiczka mozesz isc z dudke na spacerek bo mieszkacie blisko siebie :P

jak to nie az tak :P juz ja Cie znam :D wiem kim jestem, wiem gdzie mieszkasz :classic_cool: boisz sie juz? :classic_cool:

aha to tak jak u mnie:) nie powiem gdzie bo chcę zachować anonimowość na północ od Krakowa :-P no właśnie idź z nim