Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dudke200000

zaraz mnie coś trafi ;/

Polecane posty

w jakim miescie szukasz - cała drżę aż dziw że trafiam w klawiaturę ;)

Gość Jestem KA
U nas ( Poznań )moje ulubione drinki kosztuja od 14 do 20 zl . shopoholiczka współczuje zdrady mimo że zdradzona nie byłam . To obracam sie wśród takich ludzi i wiem co taka osoba czuje

Jestem KA - widzisz u mnie to wygladalo tak ze on ciagle byl w innej zauroczony, tak sie zachowywal chociaz twierdzil ze to nieprawda, zostawiłam go, świrował na moim punkcie 3 miesiące, pierścionek chciał kupować, kwiatki wysylal, przepraszal za wszystko, do rodziców wydzwaniał,, zgodziłam się wrócić, to teraz on nie chce, sam nie wie dlaczego, raz mówi ze kogos poznal, raz ze sam nie wie czego chce, i takie przeciaganie liny. A ja znowu siedzę i cierpię dniami i nocami, nie mogę spać nie mogę jeść :(

Gość w jakim miescie szukasz
:P

shopo to na poprawe humoru idziemy jutro na zakupy ;)

Gość Jestem KA
zostawia sobie furtke u mnie w związku zamiast zdrady bylo kłamstwo oszukiwanie naszczęście było . Też 3 miesiące truł dupe aż zrozumiał że mnie nie ubłaga . Bądź konsekwentna znajdź kogoś innego. miej głowie słowa " jak nie ten to inny - lepszy"

zgadzam sie, badz konsekwentna.

Gość Jestem KA
dudke20000 i to samo w drugą strone jak nie ta to inna :)

Biczowałaś mnie swoja obojętnością kiedy upadałem ty mnie katowałaś bym dalej nosił chory krzyż naszej miłości potem powoli i precyzyjnie wbijałaś gwoździe w moje stopy i dłonie by zaraz przebić serce włócznią ostrych słów. Dziś mnie ukrzyżowałeś a ja jutro zmartwychwstanę :D:)

staram się być konsekwentna, ale co udaje mi się jakoś poskładać myśli to on się odzywa jakby nigdy nic :( i zazdrosny jest i pretensje ma ze sie z kims chcę ja umówić... no dramat. Idę spróbować spać, spokojnej nocy wam wszystkim życzę :*

Gość Jestem KA
I wiem że łatwo sie mówi a inaczej myśli. Ale shopoholiczko tu trzeba sie kierować rozumiem ( wolisz mieć za partnera raczej zdecydowana osobe chyba nie ) . A serce ? Serce jest jak głupia krowa leci za największym bykiem .

buziole shopo wiesz ze ja Cie zawsze 😍😘🌻

Gość Jestem KA
* rozumem

Do mnie wraca to, co kiedyś komuś zrobiłam, tak mi mama powiedziala, bo wyrzadzilam krzywde dobremu człowiekowi (nie, nie zdrada - odeszłam bo przestałam kochać), i teraz się to na mnie odbija, ale jak się to już odbije to będę mogła zacząć od nowa... i na to liczę. I tak jest lepiej niż było miesiąc temu, a naprawdę kawał życia na niego straciłam :( w latach liczony :( Dobre to z tym sercem :) w jakim mieście - love :*

Gość Jestem KA
dobranoc wam :)

Gość Jestem KA
rozumiem cie. Sama też dużo przeszłam . Oj dużo by gadac

Gość Jestem KA
dudke lepiej żeby odeszła niż oszukiwała że kocha .

Nie pasowaliśmy do siebie, kompletnie, dwa totalne przeciwieństwa, po prostu... kochałam ale później zobaczyłam że to nie jest to, że to nie człowiek z którym chcę spędzić życie. Nie było konkretnego powodu, jakoś tak... przestałam czuć cokolwiek do niego. Próbowałam poczuć znowu ale się nie udało, próbowaliśmy naprawiać ale to nic nie dało, więc odeszłam, żeby nie ranić bardziej. Dopiero po pół roku albo dłużej kogoś nowego poznałam.

shopo byla wredna biczą i skladala na czarnych mszach hold z cial kotow i odgryzala glowy kurczakom, a on byl wegetarianinem :(