Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukresja12345

Byłam z zakłamańcem!

Polecane posty

Gość czytam ten temat i stwierdzam
że tylko te byłe żony są spokojne które myślą i łudzą się że facet do nich wróci Jak minie dłuższy czas i nie wracają wtedy takie kobiety dopiero robią się sukami.Po prostu z życia wzięte

Gość do roxi
była omija takie gówno jak ty usmiechem i normalnym słowem a ty emocjonalny popaprańcu jak patologia z łapami poleciałabyś do niej , zastanów się kim jesteś ? ze wsi zabitej dechami gdzie nie wiedzą co to kultura,cywilizacjia i stosunki międzyludzkie ?

Gość wierzyć sie nie chce
że szmaty pokroju roxi mają czelność wyrażać publicznie opinie na temat byłej zony swojego ścierwa jakim jest ten facet

Gość moją przyjaciółką
została była kochanka mojego ex męża , jest nią do dziś ,męża mam innego ,dlaczego właśnie ona ? ponieważ dzięki tej dziewczynie odkryłam ze związałam sie z kurwiarzem ,jestem jej dozgonnie wdzieczna uwolniła mnie od biedy , nerwów , awantur , dała szanse na lepszy swiat i teraz go mam spokojny cudowny swiat u boku normalnego faceta

Temat bardzo ciekawy, jest co poczytać. Napewno i mnie zjedziecie ale uważam, ze kazdy ma prawo mieć swoje zdanie. Związki tak naprawdę rozpadają sie z różnych powodów i nie można oskarżac nigdy drugiej osoby. Z tego co wyczytałam nie uważam by to co piszecie o roxi było fair. Nie napisala dlaczego rozpadły sie zwiazki, co tam naprawdę sie działo, jak wyglądało życie calej czwórki. Nie ma szczegółów ale jak juz kobieta zwiąże sie z facetem , który "jeszcze" trwa w zwiazku to juz suka i kurwa???? Niepojętne dla mnie. A może trwali ze względu na dzieci? Nie uważacie ze to one są najważniejsze??

Gochafx - myślę, że nie "kurwa", ale już sposób w jaki wypowiadała się o tamtej kobiecie był sukowaty. Na podstawie tego co sama o tamtej napisała Roxy nie ma powodu, żeby źle się o byłej faceta wypowiadać. Poza tym dla mnie była żona i roxy są w całej historii najmniej ważne. Mnie powaliło tylko to co pisała o tamtej kobiecie i fakt, że ktoś w ogóle bronił faceta którzy zamiast rozstać się z honorem zdradzał. I nie ma się co dziećmi zasłaniać, przecież i tak na końcu odszedł prawda? Nie dla dzieci ludzie czekają, aż pojawi się ktoś nowy.

Gochafx - myślę, że nie "kurwa", ale już sposób w jaki wypowiadała się o tamtej kobiecie był sukowaty. Na podstawie tego co sama o tamtej napisała Roxy nie ma powodu, żeby źle się o byłej faceta wypowiadać. Poza tym dla mnie była żona i roxy są w całej historii najmniej ważne. Mnie powaliło tylko to co pisała o tamtej kobiecie i fakt, że ktoś w ogóle bronił faceta którzy zamiast rozstać się z honorem zdradzał. I nie ma się co dziećmi zasłaniać, przecież i tak na końcu odszedł prawda? Nie dla dzieci ludzie czekają, aż pojawi się ktoś nowy.