Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukresja12345

Byłam z zakłamańcem!

Polecane posty

Gość wALDEMAR73
Ja zostawiłem swoja byłą bo wygasła miłość byłem przy niej dla dziecka Gdy poznałem swoja obecna żonę ,zostawiłem wszystko Straciłem swoje lata z tamtą i nie wiedziałem co to jest sex z prawdziwa kobietą,teraz to wiem jestem szczęśliwy moja ex to rozumie i jest wszystko w porządku!

Gość to,że ty Roxi nie masz
kobieta ją olewa,a ta ona o niej pisze,że suka przekona się gdzie jej miejsce,i kto tu jest głupi

omija cię jak psie gówno,a ta ją obraża

Gość wALDEMAR73
Kobiety jakiej głupoty Przecież jak sie kocha dwoje ludzi to chca byc ze soba mimo wszystko Wy chyba nie zaznałyscie co to prawdziwa miłosć

Gość wALDEMAR73
Nie mogłem bałem sie konsekwencji dopiero nowy związek dodał mi odwagi

Gość zranionaa24
Waldemar dokładnie, jesli dwoje ludzi sie kocha zawsze dązy do bycia razem.Jesli ktos sie nie dopasuje ze sobą to klops.Zawsze bedzie czegoś brakować.

Właśnie o tym mówiłam - takiego braku odwagi nie lubię w ludziach :) I oczywiście, że dwoje kochających się ludzi powinno być razem, ale moża to załatwić inaczej niż tak kombinując.

Gość zranionaa24
Morland ma racje według mnie, ponnieważ autorka stara sie za wszelką cene pokazac jaka to jest cudowna i jej misio tez.żona misia okazała sie w porządku, bo nie jest zawistna .

Ewelinka - gdyby ludzie na poważnie brali zasady moralne życie byłoby łatwiejsze.

Dlatego trzeba sie rozstać i nie mieć żalu i pretensji,więc to wcale nie jest klasą ale normalnoscią dla porzuconej powinno być!tylko desperatka nie mogłaby się z tym pogodzić

Gość zranionaa24
Moorland masz racje z tą odwagą, tylko ludziom jej dziś brak.

Gość zranionaa24
Myśle ze czasem wiele czynnikow życiowych blokuje tą odwage, miedzy innymi dzieci, nawet jak kobieta chciałaby odejsc to np nie ma pracy nie wie jak sobie poradzic.Łatwo oceniac.

Gość wALDEMAR73
W końcu się odważyłem Przeciez mógłbym to ciągnąć

Roxi pisała,że była żona jest pustą babą,bo ma gdzieś byłego,zamiast się cieszyć,to nakręca się tym,że była ma to gdzieś

Gość zranionaa24
sernikowa w takim razie niech nie uwłacza jego żonie.

zraniona - rozumiem, ale to nie jest moim zdaniem usprawiedliwienie. Rozumiem, że ktoś może się bać, ale niezależnie od okoliczności takie zachowanie jest niewłaściwe.

Gość anka44
cos nam autorka zniknela,chyba jej temat nie wyszedl bo zamiast ja popierac jak myslala wszyscy po niej jada,tak to jest jak sie nie mysli zanim sie cos napisze

Gość anka44
fakt,pomylilam sie,mialam na mysli malaroxi

Gość dobrze jej tak
Autorka? napisała że facet ja zdradził i tyle było po niej co miała tu pisać hehe

a prawdziwe życie to by było,gdyby jej robiła sceny,a ta się czuła dowartościowana jakiego to skarba złapała,dała jej do zrozumienia,że ma ją i męża byłego gdzieś,a ta jeszcze ją obraża

Gość mała roxiiiii echooo
gdzie jesteś????????????????

Gość mała roxiiiii echooo
chyba was olała ma klase hahahaa taka jak lubicie:p

Gość nie można szanować wywłoki
nie pasuje ci mąż / zona, sami sobie ich wybraliscie nie wyszło ok, albo terapia, albo rozwód i nie widze powodu zeby bzykanie kogoś na boku miało dodawać komuś siły i otuchy, chyba tylko słabeuszom niby łatwiej dla osoby zdradzajacej zakończyc małzeństwo - ale to w jaki sposób je kończysz tylko swiadczy o tobie, a oszust, kłamca i zdradzacz - same te określenia mówią za siebie a ex mężunia roxy, nie wyrywa jej kłaków bo moze jest jej wdzieczna że uwolniła ja od tego kłamcy i oszusta? nie zdziwiłabym sie gdyby jej jeszcze podziekowała :D

Skąd wiecie że nie miała z nią przebojów? Przecież nie chciała pisać szczegółów Wiemy tylko tyle że tamtej nikt nie lubił

Kobieta zachowuje się w porządku, nie robi scen, nie szczuje dziecka. Zarzut na nią? Nie wyrwała Roxy włosów. Z resztą co za różnica jaka ona była? Po cholerę obrabiać jej teraz dupę i jarać się tym, że koledzy faceta bardziej lubią jego nową partnerkę? Co Roxy chciała sobie samej udowodnić?

Ewelinka z tym lubieniem różnie bywa. Pewnie nie podpasowało jej towarzycho męża i nie udzielała się tam. Sama spotkalam się z ludźmi, którzy slodko pierdzą do partnerów swoich przyjaciół, a za plecami obgadują. Możliwe, ze z Roxi też drą łacha tylko o tym nie wie,a do eks też byli mili jak już się pokazała.