Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestettetet

Do Mam "nowych" tegorocznych przedszkolaków

Polecane posty

Gość jestettetet

dziewczyny, powiedzcie jak Wasze dzieci reagują na przedszkole, szczegolnie te, które do tej pory nie chodziły do żłobka, tylko były w domku..dajcie znać proszę, moje idzie dopiero za rok, jest w domu ze mną i już widzę to wszystko w ciemnych barwach...ech, gdzie mój optymizm..:P

Gość Miliana23
Dlaczego w ciemnych barwach po co martwic się na zapas a może przejdzie gładko i bezproblemowo?

Gość zmora twoja
moze byc ciezko na poczatku

Gość jestettetet
wlasnie nie wiem, ale bardzoczesto o tym mysle..

Gość SamaJa2
Najgorzej jest przez pierwszy tydzień, płacz, krzyk, szloch. Ale trzeba być twardym, chociaż większość rodziców sama to nakręca i chisteruzuje

Gość Mamamamamajajajahahahahaha
Moja córka pierwszy tydzień - pięknie :) Drugi tydzień - po obserwacjach innych dzieci - płacz, zmutne oczka i mina ale koniec końców, jak wychodziłam to juz była spokojna. Potem juz było coraz lepiej. Wchodzimy, zakładamy razem kapcie, buziak i..... leci na sale nie ogladając sie za siebie :) ewentualnie wchodzi na taki niksi stolik zeby mi pokiwać przez okno :) Córka ma 2 latka i 4 miesiace i chodzi do przedszkola od sierpnia do grupy 2-3 latka :) Ogólnie wczoraj ja troche obserwowałam - zanim mnie zauważyła i widziałam, ze wsród dzieci czuje sie jak ryba w wodzie :)

Gość jestettetet
to córeczka poszła wcześnie dość do przedszkola, moje dziecie też nie będzie miało jeszcze 3 lat, niewiele ponad 2.5 Trochę mi dodałaś odwagi :-)))

moja mnie zaskoczyła- pędzi do dzieci jak na skrzydłach :) Na początku chciałam ją odbierać przez leżakowaniem- tak myslałam, ze będzie tęskniła, a ona nie chciała :) Teraz chodzi na pełny etat i jeden dzień miała mały kryzysik. Ja polecam przedszkole, sama byłam przeciwnikiem kiedyś- bałam sie- ale jest naprawdę oki :)

Gość jestettetet
mireczkowata dzięki, ja ogólnie jestem przeciwnikiem żłobków, tzn. jeśli nie ma potrzeby to myślę że lepiej darować żłobek, ale za przedszkolem absolutnie zawsze byłam, żeby takie 2.5 - 3 letnie dziecko już zaczęło widzieć świat poza mamą tatą babcią itd. :-)