Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierwszy raz swiadkiem

Czy taka sukienka pasuje dla swiadkowej na slub?

Polecane posty

maly slub na 30-40 osob, potem obiad i koniec bede swiadkiem brata (swiadkiem jego przyszlej zony ma byc jej brat) http://zapodaj.net/4663811eb52fb.jpg.html mam dokladnie taka sama sukienke, mango. slub w zimie, wiec do tego czarny plaszczyk + czarne kozaczki ale moge wziac czerwona/bezowa torebke i korale..by nie bylo tak ciemno ogolnie lubie czarny kolor i nie mam za wiele innych sukienek/........

Gość Trawiasta salamandra
Czarny ani biały nie pasuje na ślub, no chyba że dobierzesz do tej sukienki czerwone bolerko lub szal i czerwone korale i czerwone szpilki. I jakoś strojnie ułożone włosy, bo sukienka jest bardzo skromna. Ale ja bym i tak nie poszła w takiej na ślub, szczególnie że idziesz tam jako świadkowa i wszyscy będą na Ciebie patrzeć.

Mimo,ze slub taki maly i trwa krotko? Jakakolwiek sukienke nie ubiore i tak musze ubrac na wierzch plaszcz, bo slub jest w kosciele w gorach w srodku zimy.

Gość SDFGHKOIIPOO*
sukienka elegancka, pasuje na takie male kameralne wesele, zadne bolerko, to 100 lat za murzynami.Ladna srebrna bizuteria i czarne szpilki.

no wlasnie ja mam juz kupiona te sukienke z innej okazji, mam poza tym inna czarna , nie mam zadnych kolorowych..a nie bardzo stac mnie teraz na zakup sukienki np czerwonenj bo jestem swiadkiem..

Gość SDFGHKOIIPOO*
sukienka elegancka, pasuje na takie male kameralne wesele, zadne bolerko, to 100 lat za murzynami.Ladna srebrna bizuteria i czarne szpilki.

SDFGHKOIIPOO*- dzieki

Gość SDFGHKOIIPOO*
:)