Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eternal flame girl

zazdrosc o jego byłą

Polecane posty

Gość eternal flame girl

Witam mam mały problem z chłopakiem, a dokladnie z jego byłą. Niedawno się dowiedziałam, że dużo o mnie rozmawiają, ogólnie o różnych naszych kłopotach w związku. Cały czas też jej powtarza jaka to jestem zazdrosna o to, że spędza z nią czas. I chciałabym prosić o poradę. Czy rzeczywiście mam o co byc na niego zła, czy trochę przesadzam?

Gość taa... katole
ja pier.. nie czaje takich lasek jak ty.. sie jeszcze zastanawiasz? ja gdybym sie tylko dowiedziala ze maja kontakt- od razu bym sie pozegnala z chlopem

Gość dsfvdf
jaki kretyn :o autorko, jebnij mu w czape bo mu odbiło. Jak tak się jej zwierza to po co jest z tobą a nie z nią? :o

Gość Subiektywnezdanie
Może mieć kontakt z byłą, ale no bez przesady, nie bądź naiwna, bo na dzień dzisiejszy jesteś dobra pretendentka do założenia topiku za jakiś czas jacy faceci są beznadziejni,a to będzie twoja wina bo jestes bardzo nierozsądna;p

Gość eternal flame girl
a moze oni rzeczywiscie sa tylko przyjaciolmi? kolezanki mi mowia zebym sie nie wkurzala, bo nie ma o co, a ja jestem wściekła

skoro On sobie tkapogrywa to musisz szybciutko znalezc sobie meskeigo odpowiednika kolegi i wtedy zobacz jaka bedzie reakcja twojego misia,palanta.

Gość Subiektywnezdanie
Ale żeby swojej byłej opowiadać o problemach ze swoja dziewczyną -żenada. A ponadto oni spali ze sobą czy tylko chodzili, bo to wbrew pozorom jest różnica.

Gość eternal flame girl
byli ze soba krotko, nie spali ze soba

Gość Subiektywnezdanie
To nie jest źle, ale żeby opowiadać o takich problemach byłej i tak uważam, ze to żenada. Trzymaj się.

Gość eternal flame girl
do woda_toaletowa mam kolegów, ale nie zwierzam się im tak jak moj chlopak swojej ex, bo to byla by chyba nielojalnosc

Gość eternal flame girl
up

Gość eternal flame girl
up

Owszem,mogą być przyjaciółmi i mogą mieć kontakt.Jednak Wasze problemy są tylko między Tobą a Twoim facetem i opowiadanie jej tego wszystkiego jest mocno nie na miejscu

Gość eternal flame girl
dzieki za wypowiedzi ;)

Gość Bananaaa
Przerabiałam to. "Przyjaciółka" tak mocno pocieszała mojego faceta, że wylądowali w łóżku.

Gość eternal flame girl
wkurzalam sie troche o to, ze codziennie ze soba gadaja, a on mi powiedzial, ze nie zerwie z nią kontaktu, i jak bede zazdrosna to najwyzej zerwie ze mną

Gość SamaJa2
To zerwj z nim. Jakiś idiota z niego. No i gra na dwa fronty

Gość eternal flame girl
chyba z nim zerwe, bo wychodzi na to ze przyjaciolka jest wazniejsza niz ja

Gość ojojojojoj
"wkurzalam sie troche o to, ze codziennie ze soba gadaja, a on mi powiedzial, ze nie zerwie z nią kontaktu, i jak bede zazdrosna to najwyzej zerwie ze mną" kochana autorko!!!ja za takie slowa to bym go dawno pogonila!!!!!!wiadomo pocierpi sie,ale zeby tak stawial sprawe??przeciez on mowi Ci (tyle ze nie wprost)ze nie jestes dla niego najwazniejsza,bo wazniejsza jest ona

To skoro tak Ci powiedział to nie traktuje Cię poważnie.Olej go!

Gość eternal flame girl
tylko poza ta sprawa jest wszystko ok, stara sie o mnie i wogole, ale jak jest ktoś wazniejszy ode mnie, to po co jest ze mna?

Gość ojojojojoj
no dokladnie tak!!!a przeciez kazda z nas kobiet chce byc ta najwazniejsza i najbardziej adorowaną:)

a skoro jest z toba to czemu opowiada do innej co sie dzieje w waszym zwiazku ?

Gość eternal flame girl
twierdzi ze są przyjaciółmi i ona mu tylko doradza, jak ma problem. ona też ma chłopaka i opowiada o swoich problemach mojemu.

Gość eternal flame girl
twierdzi ze ta przyjaciolka tylko mu doradza w problemach, i odwrotnie, ona mu opowiada o swoich problemach ze swoim chlopakiem

problemy rozwiazujesie w zwiazku a nie poza zwiazkiem a skoro ty masz odczucie, ze inni sa dla niego wazniejsi, to tak widocznie jest a on traktuje cie jak sory za wyrazenie zapchajdziure

jestem tego zdania,że sprawy związku czy małżeńskie zostawia się za drzwiami mieszkania(domu) a nie leci się do innych.

Gość eternal flame girl
to wspolczuje chlopakowi, ktory jest z bylą mojego, on jest w tej samej sytuacji co ja. powiem jeszcze raz mojemu, ze jestem zazdrosna o ta przyjaciolke, najwyzej ze mna zerwie jak juz musi.

Wszystko wskazuje na to, że jego była jest dla niego ważniejsza niż Ty. Wszystko!

Gość eternal flame girl
to niech ze mną zrywa, mam gdzies czuc sie ciagle na drugim miejscu