Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marikkkka

Napoje gazowane w ciąży - można czy nie?

Polecane posty

Gość Marikkkka

Strasznie mnie ciągnie na colę, ale słyszałam, że dziecko moze mieć potem kłopoty z brzuszkiem.... jestem w 2gim miesiącu.

Gość Migoteckza
ja w 1trymestrze piłam cole hektolitrami :D inne gazowane tez i malemu nic nie jest

Gość możesz pić
ja cała ciążę piłam napoje gazowane, najczęściej Pepsi. Dziecko urodziło się zdrowe. Teraz karmiąc piersią tylko soki lub herbatka

moze nie ma sie czym chwalic ale ja jezeli mam ochote to nie odmawiam sobie, przed ciaza nie pilam prawie wogole coli a w ciazy od czasu do czasu pozwalam sobie, oczywiscie w granicach rozsadku ;)

Gość Klikajac sobie powoli
ja tez nie potrafilam sobie odmowic, niestety ;) mialam smaka na wszelakie fanty i inne pomaranczowe syfy, od czasu czasu Cole..pewnie nie wypijalam tego kazdego dnia po litrze, ale jednak....

Gość Marikkkka
Czyli co,można ale nie litrami? Właśnie wlałam sobie 1/2 szklankę coli, 1/2 wody ;)

nie pij hektolitrow ale jezeli masz ochote to nie odmawiaj sobie ;) ja teraz niestety rzadko kiedy pije bo zgage pozniej mam po gazowanym ;/ , ale juz jak tak naprawde mam ochote to pije mimo zgagi :D

Gość ja przed ciaza w ogole
Nie pilam takiegogowna. Ale w ciazy ciagnie mnie do pepsi i fanty truskawkowej. Pomogly mi przetrwac mdlosci w pierwszym trymestrze.