Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

Eh , dlaczego ??

Polecane posty

Zawsze bylam pełna energii, zycia .. W zeszły weekend byłam na szkolnej wycieczce w górach. Normalna wycieczka, bez alkoholu , ognisko było, kiełbaski, dużo sportu bo to sportowy wyjazd, w niedzielę umierałam na ból żołądka, ale tylko bolal i mi się odbijało co chwilę, do tego miałam ból głowy i bylam niewyspana bo spałam 4h. Od tamtej pory chodzę zmulona, ospała, caly dzień po powrocie ze szkoły siedzę , gram na gitarze, zrobię lekcje z wielką niechęcią, siadam z laptopem i zawieszam na monitorze, nie moge się skupic na nauce ;( na jutro musze umiem 100 slów z angielskiego a umiem 50 pare .. i nie jestem wstanie się uczyć bo mam ochotę spalić ta książkę i leżęć .. :/ Nie wiem czemu ;( Wie ktos ??

Ale spałam po 8-9 hteraz, bo miałam dwa dni na póżniej lub chodziłam wczesniej spać a dwa dni prawie nic nei jadłam i z żołądkiem było ok..

a może masz bo wycieczka była super? w sensie nie chce Ci się uczyć bo myślami nadal tam jesteś ;) znam ten stan

nie, to nie ma nic wspólnego z wycieczka, wcale tak świetnie nie bylo .. poza tym ja raczej myslę o tym co jest teraz a nei nie co bylo i będzie, mam w glowie 5 mysli z teraxniejszości ..

Gość Eryykka19nastka
Sprawdż poziom cukru, ogólnie morfologia krwi. Jeżeli masz obfite miesiaczki byc może masz za mało żelaza... zrób badania.

Gość tererora
może ciąża?

Gość Eryykka19nastka
Więc zwyczajnie jesteś leniwa.

a to ,ze jestem leniwa to wiem .. Ale dlaczego nagle z pełnej energii w jeden dzień zrobil sięłóżkowy leń ?!

Gość Pesymistyczna
jesienna deprecha?