Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdhndtye

Od dziś będę pomarańczą :-)

Polecane posty

Gość gdhndtye

Od dziś będę pomarańczą na forum. Nie loguję się już na czarno, bo się bardzo zdziwiłam i rozczarowałam. Wypowiadałam się normalnie, na normalne tematy, ale zostałam zezwana, obrzucona wyzwiskami, właściwie nie wiem dlaczego. I porzuciłam swój czarny nick.Bede pisac na pomaranczowo, ale rzadko, bo sie rozczarowałam moim kafe.

No co Ty czemu się tak przejmujesz. Naprawdę nie musisz tak emocjonalnie podchodzić do tege co piszą ludzie wredni i pełni złości :-) ale rozumiem co czujesz.

Gość gdhndtye
Po prosty jestem w szoku ze względu na tą zawiść, złość i jad. I te wyzwiska, przykro mi było :-(.

Gość cccccc
pociesze Cię - wyzywają bez powodów tylko sfrustrowane osoby, które mają marne i żałosne, bezsensowne życie, więc muszą się tu wyżyć, nie przejmuj sie nimi 🖐️

Gość mmaaaaaaaaa
I co to za różnica czy masz nick pomarańczowy czy czarny?Teraz też Cię mogą wyzwać :/ Radzę Ci złapać trochę dystansu,to tylko wirtualny świat i tu każdy może się podawać za kogo chce.

No ja usłyszalam, że jestem tepą dzidą ( dzida to może ale tępą??? :-) ), korporacyjną blazą, że kreuję się na Jennifer (chyba na Lopez...dobrze, że nie mam takiej dupy szalupy). Ale podchodze do tego ze smioechem :-) Przecież to są opinie bez uzasadnienia.

Gość gdhndtye
Pewni i macie racje, ale jakoś tak się dziwnie czułam- od momentu zajścia w ciążę weszłam na to forum, zalogowałam się, naprawdę uzyskałam wiele cennych rad i nagle jakby mnie ktoś obuchem w głowę trzasnął.Wyzywiska za nic. Ale co poradzić.

Gość hahahaha rzeczywistosc
skąd ktoś wysnuł wnioski, że się kreujesz na jennifer? i którą?;p

Gość hahahaha rzeczywistosc
ps. ja tylko dzis przeczytalam, ze zaniedbuje syna, interesuje sie soba, a nie nim oraz, ze jestem patologia - bardzo popularne slowo na kafe!

Gość gdhndtye
właśnie, co ludzie mają z tym słowem "patologia" ;-)

hahahaha rzeczywistosc A daj spokój nie wiem. To i tak nie wypisywałam Wam teraz jakis wyzwisk w stylu na k..., na dzi... i takie tam. Bo te nawet śmieszne nie były. A ta Jennifer... :-)

A no ja patologią też jestem i ogólnie szkoda mojego dziecka. Patologia bardzo modne słowo tutaj. Są osoby, które zawsze zakładają, że kłamiesz, fantazjujesz itd. Najgorzej to tutaj cos o kasie wspomnieć bo to juz zaraz będzie dym :-)

Przestan się przejmować, ja kilka dni temu przeczytałam, że mój syn będzie miał problemy z psychiką bo oglądał Predatora:D W ogóle mam to w nosie i tak samo w nosie mam czy ktoś zgadza się ze mną czy nie:)

Aha i ze jestem egoistką bo dziecko bajki 2 godzinne oglądało. Nie no uwielbiał bajki to miałam mu zakazywać albo przerwać w połowie bo 2 godz to za długo:):) Tu zawsze znajdzie się ktos komu się nie spodoba to co myślisz...i co z tego - to są osoby które widocznie w życiu nie mają nic ciekawego do powiedzenia i się nudzą.

Gość niesmaczne
anulsss to ty?

Patologia jest tutaj slawnym terminem bo polowa do niej nalezy. jednych facet pije, drugich bije, a innych znika jak sie dowie o ciazy...