Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla alkoholiczka?

wpadne w alkoholizm?

Polecane posty

?? juz wyjasniam

jestem osoba sklonna do uzaleznien. jestem juz uzalezniona np od szlugow, tabletek odchudzajacych itd. ostatnio po maratonie imprezowym, codziennie pije, a to piwko, a to drinka, a wczesniej nie pilam pare miesiecy. czy tak zaczyna sie alkoholizm?

to nie pij proste chyba że chcesz być alkoholiczką mi jak się chce a wiem że nie powinnam pomaga trochę napój gazowany (wmawiam sobie że to podobne :classic_cool: nie szukaj okazji

Gość jak ja widze jak...
ciekawe co to jest "tabletki odchudzające", bo jeszcze się z czymś takim nie spotkałam na naszym rynku co więcej, gdyby takowe istniały, nie byłoby grubych ludzi....

to nie pij proste... ale ja nie umiem bawic sie bez alkoholu. jestem wtedy wycofana i zle sie bawie... no wlasnie, to sa "tabletki odchudzajaca" nie z naszego rynku, niewazne

nie wychodzilam nigdzie przez pare mscy bo mialam depresje, teraz zaczelam wychodzic, no to zaczelo sie picie. mam w ogole nie wychodzic na imprezy?

jesli twoi rodzice czy dzadkowie ieli proble z alkohole , to oczywiscie asz szanse zostac alkoholiczka

powiem Ci tylko tyle że ja też tak niedługo mogę mieć :( daj namiar na te tabletki odchudzające. a leżały obok powiększające? :) tak z 165 cm na 170cm?:)

jedynie dziadek mial problemy z alkoholem, jego syn a moj ojciec tez ma troche, ale jest czlowiekiem na poziomie, ot, pare piw codziennie pije, ale ma duzo stresu, nie wiem co myslec

whedif nie chce cie miec na sumieniu, bo dosc niebezpieczne te tabletki :p ale - no risk no fun, wiec je biore, jak je biore, moge schudnac 10 kg w miesiac, jak nie biore - nie moge wgl schudnac, uzaleznienie na razie psychiczne :O daj spokoj, po co sie powiekszac, ja tam lubie swoj malutki wzrost :p

aha widzę że generalnie lubisz uciekać w chemię i alkohol niż stosować normalne sposoby jak chcesz schudnąć biegaj i jedz dużo błonnika jak masz depresję i musisz zażywać leki nie łącz z alkoholem jak nie umiesz się bawić bez alko, jesteś skłonna do uzależnień a teraz pijesz regularnie i dużo to odp na Twoje pytanie brzmi tak wpadniesz w alkoholizm :( jeśli nie zmienisz swojego postępowania