Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbdfhfhfhf

KOBIETY DAWNIEJ, A DZIS- ZDJECIA- DAWNIEJ BYŁY ŁADNIEJSZE!

Polecane posty

Gość fgbdfhfhfhf

Dawniej- skromne, naturalne, ta naturalność była dziewczęca i sexy. 1) http://wybiegkary.blox.pl/resource/sukniaslubnaannypawlakniema2.jpg 2) http://www.telemagazyn.pl/program-tv/1,3505977077,doktor_ewa,s,id,t.html#galeria-miniatury 3) http://static.frazpc.pl/board/2008/10/122341087371307271.jpg Dzisiejsze- sztuczne, wszystko ocieka sexem, nie maja w sobie nutki tajemnicy, dziewczecosci, wszystko jest podane na tacy, ubiór jest albo zbyt dziwaczny i fryzury- typu wygolone głowy, dziwne spodnie,albo zbyt przesadne, co ma byc sexy przestaje byc sexy. Zdjecia 1

Gość Prosto z czyśćca
i fryzury- typu wygolone głowy Tu się zgadzam nie cierpię kobiet z wygolonymi głowami z resztą nie do końca :)

ale faktem jest że podałeś/łaś zdjęcia ładnych kobiet teraz też niektóre ładne są

Gość jak w ciazy albo karmisz
Pzecież nie wszystie dziś takie są... uogólniasz.

Gość jak w ciazy albo karmisz
Pzecież nie wszystie dziś takie są... uogólniasz.

Gość fghfghfdh
masz racje i dodam, ze to samo jest z mezczyznami

Gość No faceci lubia takie
moim zdaniem teraz maja ladniejsze rysy twarzy niz kiedys

maravilha czy wiesz że poznałam Cię po kotku a nie po nicku że już kiedyś się widziałyśmy na jakimś temacie? XD

Gość Prosto z czyśćca
a ja bym chciał trochę tak jak dzisiaj czyli rozpustnica ( dal mnie ) i trochę taką cnotkę :D ( w otoczeniu )

Gość Prosto z czyśćca
ja nie lubię kotów są głupie i egoistyczne dla tego laski je tak lubia bo takie same są :D

ja nie lubię kotów są głupie i egoistyczne dla tego laski je tak lubia bo takie same są - są egoistyczne ale nie głupie cenią niezależność pewnie Cię jakiś olał i dlatego tak mówisz kup se psa na każde zawołanie

whedif wypraszam sobie :D moj kot tez jest taki na zawolanie :D nawet jak siedzi na dworze, wystarczy ze otworze gebe i zawolam : Kiiiiiriii!! to juz biegnie :D

jest nauczony siadac na zawolanie i podawania lapy :D jak chce isc na dwor musi przyjsc i "powiedziec" ze chce :D

Gość Prosto z czyśćca
pewnie Cię jakiś olał :D:D:D al ja nie mam kota :D wolę psy bo one przynajmniej się z człowiekiem zwiążą a nie kot ma wyjebane na wszystkich po za tym pies jest mądrzejszy i może Cię obronić uratować a kot jak umrzesz to cię zje ...bo nie ma z tobą więzi emocjonalnej jest z tobą tylko bo jest mu z toba dobrze

Gość Prosto z czyśćca
"jest z tobą tylko bo jest mu z toba dobrze " dobre i to Ale wiesz że jakbyś umarła ( nie życzę CI tego :) ) to on by cię zjadł ...pies by Cię nie ruszył a kot by Cie wpierdolił .....

Gość Prosto z czyśćca
i dlatego nie kupię kota swojej lasce :D

XD smacznego dla kotka w takim razie nie wpierdoliłby, ma whiskasa i inne smakołyki :-P nie musisz życzyć wszyscy umrzemy :) nie wiedziałam że kotki do padlinożercy :-P

Gość Prosto z czyśćca
To jesteś nieoczytana :) Koty to takie małe bestyjki :D

Gość Prosto z czyśćca
nie wpie**oliłby, ma whiskasa i inne smakołyki Załóż się jak byś była zimna to by Cię zjadł

Gość Prosto z czyśćca
Nie masz racji