Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasnjdlajdlkajkl

czy dziecko moze sie zaglodzic?

Polecane posty

Gość kasnjdlajdlkajkl

mam 2 miesiecznego syna,od poczatku karmie go piersia,sytuacja wyglada tak,ze ok 5-10minut-(czuje ze jeszcze duzo mleka zotaje) po czym zasypia na 1,5-2godziny i znow 5min je. CZasem possie 3minuty i zasypia. TAK WYGLADA CALA JEGO DOBA. Tylko spanie. Bylam u lekarza powiedzial ze ok,przybiera dobrze. Ale ja mysle ze on mi sie kiedys nie obudzi;(zastanawiam sie nad przejsciem na mm

Gość kasnjdlajdlkajkl
up

Gość ????????
jak przybiera na wadze to wszystko ok, nie szalej z tym przechodzeniem na mm po co! a w tym wieku dziecko głównie śpi dopiero za miesiąc dwa będzie bardziej ''kontaktowe'' ;) masz po prostu spokojne zadowolone bezproblemowe dziecko, ja też takie miałam tyle że dłużej jadł jakoś 10min ale na to nie ma reguły. Nie panikuj twojemu dziecku nic złego się nie dzieje!

Moja córka jadła od 508 minut z zegarkiem w reku. Po prostu szybka, sprytna bestyjka i tyle :-)

Moje dzieci tez tak krotko jadly. 15 min to byl chyba rekokrd i to w nocy :P I dobrze przybierali na wadze. Zdrowe dziecko sie nie zaglodzi

Gość kjs
Jeżeli nie jest żółty ( chodzi mi o przedłużającą się żółtaczkę) i przybiera na wadze równomiernie to widocznie tyle mu potrzeba.

Gość kasnjdlajdlkajkl
kilka dni temu byl szczepiony,pediatra chyba rozpoznalby zoltaczke?