Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejku ojejkuu

Jak ukarałałybyście 13 letnią dziewczyne która znęcała sie nad kotem?

Polecane posty

Gość do wrednej blondyny
obleśna, a nie świetna. ale widać, że masz najebane we łbie skoro to dla ciebie świetna fota.

Tz odraza mnie zoofilia.Fotka nie jestes swietna,przez takie zalaczniki nikt powaznie tutaj ciebie nie nedzie traktowac, a da sie wyczytac że mysląca z ciebie dziewczyna,piszesz składnie, stylistycznie, jednak wklejasz karygodne zalączniki,to tak samo jakbys pedofilskie linki z obrazkami zamiescila na swoi profilu

a ty ten temat nie traktujesz na powaznie i kulturalną dyskusje nie masz zamairu prowadzic?Teraz twoje zdanie w tym temacie co wyglaszasz traktuje na powaznie ,bez zartow Wchodze tutaj na kafe raz na 10 dni,ale nie wszyscy tutaj na kafeteri to małolaty rozbestwione, równiez mozna pogadac na prawdziwe tematy,wymienic sie pogladami bez obrazy

Gość chodż do mnie
a ja bym jej nic nie robił, to w koncu tylko dziecko a denat to tylko kot wiec nie róbcie z igły widły:)

Gość chodz do mnie
miejmy nadzieje ze nie, a czym sie rozni kot od psa??:) niczym

Takich agresywnych zachowan, w tym pastwienie sie nad zwierzetami nawet 2 latkowi nie mozna darowac.Trzeba bardzo surowo dotkliwie i bolesnie skarcic,czy ma 3 lata czy ma 13 lat

Gość chodz do mnie
w swiecie zwierzat wielkosc nie ma znaczenia, zwierze to tylko zwierze ale czlowiek to juz powazna sprawa a tak na marginesie sa psy wielkosci kota:)

Gość do wrednej blondyny
po tym co piszesz w danym wątku. piszesz, że dziecko źle postąpiło pastwiąc się nad kotem ale już niesmacznego i odrażającego zdjęcia ze stopki nie uwazasz za niewłaściwe. dwie treści, obie naganne. Ale ty widzisz tylko jedno zło. widzisz zło ,które ktoś inny czyni. Tego , które Ty czynisz nie zauważasz. Stąd ocena, że jesteś ograniczona.

Gość LuciaMendez1
wredna blondyna wysłałam zgłoszenie z twoim zdjeciem :) odpisali że zainteresują się tą sprawą. sorry

Niech ci będzie że jestem ograniczona. Moim zdaniem jednak to zdjęcie nie ma w sobie nic wulgarnego, zoofilia też to nie jest. Może trochę obrzydliwe jest ale na kafe juz gorsze rzeczy pokazywali.

Heh . Dowaliliście się do tej fotki. Róbcie co chcecie. Mi to nie przeszkadza. Kto się niby zainteresuje tym zdjeciem? Hehe Chyba modka kafe.

Dziecko czy to małe, czy szkolne znecające sie nad zwierzetami ,widząc bezkarnosc swoją w tym co robi niebawem coraz smielej sobie bedzie poczynać.Okrucienstwo czy nad zwierzeciem czy nad człowiekiem powinno być baardzo ale to bardzo surowo karane,i przez nasze prawo, i również przez rodziców dziecka

Gość Vargacz
Znęcanie się, torturowanie i zabijanie zwierząt w tym wieku (11-15 lat bodajże) jest jednym z symptomów psychopatii. Dziecko w tym wieku jest zdolne do myślenia abstrakcyjnego i potrafi przewidzieć krótko -, średnio -, i długo - falowe konsekwencje swoich czynów. Przemoc nie wynika z niewiedzy, ale z braku empatii i chęci zaspokojenia swoich "potrzeb" - poczucia władzy, przyjemności czerpanej z cierpienia innych, zwykłej demonstracji siły. Im starsze będzie dziecko, tym będzie potrzebować silniejszych bodźców dla zaspokojenia swoich "potrzeb". Psychopaci szybko się nudzą i dążą do eskalacji. Ktoś, kto twierdzi że "to tylko kot", że "nic się nie stało", że "tak zachowują się dzieci" jest głupcem, tworzącym szklarniowe warunki dla rozwoju psychopaty, wpajającym mu poczucie bezkarności i pogardy dla otaczających go ludzi. Każdy z psychopatycznych seryjnych morderców, których przeszłość udało się zbadać, przechodził przez etap maltretowania i zabijania zwierząt. Mam nadzieję, że dziewczynę zbadał biegły psychiatra i zarządził intensywną "reedukację", żeby wpoić jej chociaż odrobinę strachu przed przekraczaniem ustalonych barier. Kara - ciężka i dotkliwa, niech wie, że każdy jej czyn ma swoje konsekwencje i przyłapanie jej nikomu nie sprawi kłopotu. Odciski palców pobrane do bazy AFIS, na wszelki słuczaj.

Gość dfloiijfcodijvoi
Wargacz ma racje - w koncu to kot zostal zabity, dziewuszysku nic sie nie stalo, a wszyscy tylko probuja zagadac autentyczna jej wine. Dotkliwa kara, w ramach obowiazujacych przepisow ale taka, ze popamieta to jedyna sprawiedliwosc.