Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margolcia_1234567

kaszka Mleczny Start

Polecane posty

Gość margolcia_1234567

Dziewczyny co myslicie o tej kaszce? Podajecie ja swoim dzieciom?

Gość Mojemu synowi kiedyś
dziadek przywiózł i jak dla mnie masakra.Wywaliłam i kazałam tego nie kupować więcej

kupiłam kiedyś z ciekawości. jest to obrzydliwe i nie powinno być w ogóle dopuszczone do sprzedazy jako produkt dla dzieci nie dość, że przesłodzone okrutnie to jeszcze wali chemią na kilometr

Gość mamaama
Nie podawać. Przeczytaj sobie skład. Ja tego nie tknę, bo to chemia, i w smaku wątpliwe, a co dopiero dziecku!!

Ja nie próbowałam ale zerknęłam teraz na skład i ma nieciekawy. Nie kupiłabym. Już lepiej ugotować zwykłą kaszę manną i dodać do niej mus ze świeżych owoców lub np kakao. Smaczniej i zdrowiej.

Gość b.e.a.t.a
Nie uzywam zadnych blyskawicznych kaszek dla dzieci, tylko jakis czas dodawalam kleik ryzowy do mleka. Za to gotuje owsianke, kasze manne, kukurydziana, gryczana, ryz itd i podaje z owocami i mlekiem. Duzo zdrowiej i smaczniej, oczywiscie kosztuje to wiecej pracy.

Gość margolcia_1234567
Dzieki za opinie, macie racje to paskudztwo... b.e.a.t.a a na jakim mleku gotujesz to wszystko? na krowim z kartonika?

Gość a ja kupuje i podaje
dzieci lubia ta kaszke :) jest bardzo tania wiec kupuje :))

Gość znaki na niebieeeeeeeeeeeeeee
eko-mamy sie odezwaly:D nic sie nie stanie jak od czasu do czasu dziecko zje ta kaszke:)

Gość b.e.a.t.a
Pewnie ze sie nie stanie, ale na co dzien lepiej ugotowac prawdziwa kaszke. Nie ma to wiele wspolnego z ekologia, raczej z dietetyka. A gotuje na wodzie, po ugotowaniu dodaje mleko modyfikowane rozpuszczone w malej ilosci wody, owoce (zblendowane lub rozdrobnione) i mieszam. Moja corka wlasnie skonczyla rok, wiec teraz zaczne gotowac na krowim mleku.