kasieńkaaaaa33 0 Napisano Wrzesień 28, 2012 jestem już 10 m-cy po porodzie,lecz nadal dokarmiam piersią,czy możliwe że dlatego jeszcze jej nie mam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do roku po porodzie możesz Napisano Wrzesień 28, 2012 nie mieć @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anija21 0 Napisano Wrzesień 29, 2012 Ja nie miałam okresu przez rok czasu, jak karmiłam w dzień miesiączki czasem pojawiał się śluz brązowy ale nie zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia 25 0 Napisano Październik 1, 2012 po porodzie kobieta ma okres przez conajmniej 6 tyg - a ty piszesz o jej braku hmm... moze skontaktuj sie z lekarzem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia co ty klepiesz? Napisano Październik 1, 2012 może ty skontaktuj się z lekarzem?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
avokadotylko 0 Napisano Październik 1, 2012 Sylwia 25 wymiatasz:):) po porodzie 6 tygodni to jest połóg,i raczej ma go każda kobieta:) doczytaj sobie w necie dziecko drogie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach