Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek5412

Jak rozpocząć rozmowę z dziewczyną, której...

Polecane posty

Gość Tomek5412

Witam. Mam na imię Tomek. Dobra... więc prosto z mostu. Moja sytuacja przedstawia się następująco: Mniej więcej rok temu "stworzyłem" wiersz dla dziewczyny, która cholernie (przepraszam za wyrażenie) mi się spodobała. Po prostu się zauroczyłem prawdę mówiąc : ) Niestety znałem Ją tylko z widzenia i dlatego pomyślałem, że na taki wiesz się Kobita złapie. Napisany wiersz wysłałem owej Pięknej damie na gg, co było moim najgorszym błędem i wiem o tym. Podziękowała... i tyle było rozmowy : ) Potem dłuugo zero kontaktu, jedynie zdarzało mi się Ją widywać, ale też bardzo rzadko (jakiś rok tak było). +/- miesiąc temu wysłałem Jej znowu na gg link do pewnej strony, w którym było napisane coś w ten deseń: "(Jej imię) są piękne", coś takiego...Znowu podziękowała, ale tym razem rozkręciła się rozmowa...Wymieniliśmy się kilkoma zdaniami, widać było, że CHCIAŁA ze mną pisać. Zapytała się też o owy wiersz, który Jej wtedy wysłałem. Kilka dni po owej korespondencji znów napisałem wiersz i Jej wysłałem, ale tym razem zero jakiejkolwiek reakcji. Skończyły się wakacje, a zaczął rok szkolny. Tak wyszło, że jeździmy teraz tym samym autobusem (jakieś 20 min.). I teraz mam chętkę na zaproszenie Jej gdzieś...na pizze? Na lody, ciacho itp. Tylko tu pojawia się pytanie...jak to zrobić? (Mieszkamy w tej samej miejscowości). Niestety nie mamy znowu ze sobą jakiegokolwiek kontaktu tj. teksty typu: "cześć/hey" itp.

Gość Esma600
za duzo tego nie chcxe mi sie czytać, stresc to jakos

Gość Esma500
a co ty nie umiesz podejs nie baczac czy patrzy na ciebie czy nie i nawet zza jej plecaów rzec hej pogadmay moze na wspolnej pizzy? wiesz chcialby itp... trudno rozwijac rozmowe o wierszu? powiedziala co miala powiedziec i tyle. Chyba rozumiesz?

Gość Tomek5412
BrązoweGonzo z tym nie ma problemu.

Gość Tomek5412
Esma500 no przyznam Ci rację, o poezji za dużo nie pogadasz... : ) Czekam na więcej propozycji, choć propozycja Esma500 nie jest taka zła : )

Gość RaZR
Musisz podejść pogadać 5-15 min i na końcu rozmowy mówisz do niej twierdząco "podaj mi swój numer telefonu" i wtedy już wiesz wszystko. Wszystko inne oprócz podania Ci tego numeru oznacza brak zainteresowania. Jeśli Ci poda numer, to dzwonisz za 5 dni (żadnych smsów) i zapraszasz ją gdzieś mówiąc "spotkajmy się tu i tu" i wtedy ona albo się zgadza albo podaje inny konkretny dzień, wszystko inne oznacza brak zainteresowania.

Gość oompa loompa
chłopie ! masz być facet ! podejdź do niej i zagadaj. Powiedz jej, że już jakiś czas jej się przyglądasz i zobacz jak zareaguje. Nie bądź lama, żeby z wierszami wyskakiwać. Słuchaj takie rzeczy są szalenie prywatne i nikt się z Tobą nie będzie dzielił swoimi przeżyciami emocjonalnymi po otrzymaniu wierszy pisanych do tej osoby.. Ogarnij się podciągnij portki uśmiechnij się ładnie i do boju !

Gość Esma500
Gonzo..kasa to nie wszystko co ty myslisz, ze ty komus dasz 200 zł i kobieta ma znosic faceta humory złe zachowanie i brak szacunku pogyrwki,bo on dał jej 20 zł/kase:O? nie! zwiazek to szacunek lojalnosc milosc adoracja celebracja chwil uroczystosci marzenia dzieci rodzina hobby.. facet ma okazywac uczucia a nie tylko ograniczac sie do dawania kasy..bo to nie jest sponssor..a maz facet itp

Gość Tomek5412
Esma500 On chyba mial jakis pomysl na ktory trza by wybulic 200 zł ; )