Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alejajaaa

Telepatia czy co?????

Polecane posty

Gość alejajaaa
podniosę, moze ktoś dopisze coś ciekawego.

Gość facet z którym się spotykam
a podniese :-D

Gość zakochana kuchareczka
to ja też :-D

Gość to pewnie TY,telapato:)
oszaleje z Tobą jak nic:O!

Gość czy twoja yntelygencja
jest w stanie pojac ze ktos moze nie zyczyc sobie kontaktu z toba? zadnego! zachowujesz sie jak odtracony msciwy petak. nie mam ochoty obcowac z toba w zadnym wydaniu, jestes dla mnie tylko powietrzem i to tak zepsutym ze sie oddychac nie da smrodzie. wbij sobie w koncu w ten pusty baniak ze nie chce miec z toba nic wspolnego, nie interesuja mnie te twoje denne zabawy dla ubogich emocjonalnie. jesli chciales zrobic wrazenie to udalo ci sie! pokazales jakim jestes kretynem wiec mozesz juz sobie odpuscic, nie ma potrzeby nadal sie popisywac umiejetnosciami, ktore w twoim wydaniu sa paskudne tak jak i twoja nedzna robaczywa dusza. o moich majtach tez radze zapomniec zalosny zboczku szkoda ze nie byles taki odwazny do atakow w kontakcie realnym, prywatnym. zapamietaj sobie jedno - twoja chamska dzialalnosc nie ma poparcia na przestrzeni :D

Gość ona 0999
tez tak mialam :) np po klotni z facetem patrzylam w telefon i mowilam w myslach: napisz napisz napisz i dostawalam smsa, albo myslalam sobie: do godziny 13 na pewno sie odezwie i byla 12.30 i dzwonil , cos w tym stylu :)

Gość czy twoja yntelygencja
cos jeszcze ci powiem, mina kiedys bole glowy, brzucha i te inne cudactwa ktorymi mnie raczysz byle tylko zwrocic na siebie uwage, ale twoja gigantyczna glupota juz nie minie zostanie z toba do konca.