Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alejajaaa

Telepatia czy co?????

Polecane posty

Gość alejajaaa

3 miesiące temu rozstałam się z facetem (ciężko to nazwać związkiem, same poczatki) w dość niemiłej atmosferze, ale też bez przesady. Od niedawna zaczęła mnie uwierać ta niedokończona sprawa i przed zaśnięciem prosiłam o jakiś znak czy coś, zebym wiedziała co robić dalej z tą znajomością. OD 3 miesięcy nic się nie działo, wczoraj przed zaśnięciem myślałam o tym, że chciałabym dostać jakiś znak, co robić, zeszłej nocy mi się śnił, a dzisiaj facet do mnie zadzwonił!!!! szok! jak to tłumaczyć?

Gość alejajaaa
konkretnie jak masz? identycznie? :-D kurde w sozku jestem. Jak to tłumaczyć?

Gość rewtrew
przypadek zwykły przypadek

Gość ghfghjhgh
Podobno jak się o kims bardzo intenyswnie myśli, to ta druga osoba również zaczyna o nas myśleć. Nie wiem na ile jest to prawda, aczkolwiek czasami doświadczam czegoś podobnego.

Gość alejajaaa
Przypadek??? nie, juz nie wierzę w przypadki, nie po czyms takim, dlaczego nie zadzwonił tydzień temu, albo jutro, tylko właśnie dzisiaj?

Gość ghfghjhgh
Potrzebny jest tutaj pewien rodzaj wrażliwości. Nie na każdego to działa.

Gość alejajaaa
Tyle, ze ja o nim nie myślałam intensywnie, nawet cieszyłam sie że mam go z głowy, chociaż brakowało mi go jako zwykłego kolegi, bo się dobzre dogadywaliśmy. Nierozwiązana sytuacja jednak zaczęła mi uwierać i chciałam dostać jakąs odpowiedź co z tym fantem zrobić...

Gość alejajaaa
ale to jest czaderskie uczucie, nie? zupełnie jak z innego świata. Jetsem ciekawa jak to działa. Poznam wszelkie wasze pomysły na ten temat :-)

Gość pruchź,
splątanie kwantowe :classic_cool:

Gość alejajaaa
hmmm?? :-D

mysle ze z niektorymi osobami dzielisz jakas czesc siebie, nie wiem jak inaczej mozna to wytlumaczyc. ich nastroj tez ci sie moze udzielac, rozumiecie sie bez slow - i to niekoniecznie tylko w relacjach romantycznych, mozna to miec tez do przyjaciol, osob z rodziny....

Gość telepatia to jest ewidentne
zjawisko fizyczne.Jak można wątpić w jego istnienie.

Gość alejajaaa
coś jak bratnie dusze... ale to jest niesamowite, wśród szarego, codziennego zabieganego życia nagle pojawia się taki istny cud ;-)

prawdopodobnie mózg tworzy jakieś nam kompletnie nieznane fale,zawsze istniały fale radiowe,a w 19 wieku je odkryto,tak samo jest pewnie z falami mózgowymi,które odpowiadają za telepatię,dziwne przeczucia

wytwarzamy prawdopodobnie energię o której kompletnie nic nie wiemy

Gość ZA 12 MIN
pruchz a co paradoks EPR ma do telepatii?

wyrażaj się,co to jest EPR

czy to dlatego np. idac ulica od razu zwracamy uwage na kogos chociaz nie wiemy do konca dlaczego? nie ma to nic wspolnego z wygladem i towarzyszy temu czesto taki jakby 'maly szok' - w sensie 'o tak, to jest typ osoby ktory lubie'.

Gość egzamin radcowski,cholera
może tak być

Gość alejajaaa
ten mój przyjaciel po paru miesiącach znajomości powiedział mi, ze nigdy takiej chemii do nikogo nie czuł (ja zresztą też) i w zasadzie od pierwszedgo spotkania gadaliśmy jak starzy znajomi. On sie interesuje numerologią i ponoć oboje jesteśmy liczbami mistrzowskimi o wysokich wibracjach (22). Kurcze, do tej pory przyjmowałam to lajtowo, ale chyba zacznę zgłębiać tą wiedzę. A co Wy wiecie na ten temat?

Gość alejajaaa
ponoc liczby mistrzowskie żyją na wyższych wibracjach i sa zdolne do odczuwania różnych stanów i mają różne przeczucia, no ale żeby aż tak wprost? na zawołanie? to trochę pzrerażające..człowiek nie wie jaką energią dysponuje

numereologia to bzdury, do tego niebezpieczne... taka wiedza wiecej szkodzi niz pomaga, o wiele bardziej cieakawa jestem naukowej analizy.... albo i zadnej, dobrze mi jest bez tej wiedzy, po co mam myslec ze to tylko jakies fale, lubie czuc sie inna :classic_cool:

Gość pytanie do autorki mam
możesz podac pierwsza litere jego imienia? bo mam wrażenie, ze kazdy pisze na temat mojego obiektu westchnień.. :O a jak łatwo się domyśleć, wolałabym, żeby on nie dzwonił do jakichs kobiet z przeszłości :P

Gość kabb.
ja gdzieś coś kiedyś czytałem, że numerologia kwantowa umożliwia nawet zmienianie zdarzeń losowych myślami, jest to jakoś związane z wibracjami cząstek elementarnych

Gość alejajaaa
uważasz że Twój facet jest jeden jedyny na całym świecie? :-D Imię na J.

Gość ZA 12 MIN
chodzilo mi o ten link ktory ktos zalaczyl z wikipedii, jak on ma zwiazek z telepatia?