Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygrysek xxxxx

Naszło mnie teraz pytanie filozoficzno- matematyczne

Polecane posty

Gość tygrysek xxxxx

Cyfra 1 przedstawia warość materialną np: jedno jabłko, 1 zeszyt, jedna bateria, jedna komórka, jedna szklanka........... Cyfra zera również przedstawia wartość jednak napewno nie jest to wartośc materialna nie powiemy przecież: zero jabłek, zero zeszytów, zero baterii, zero komórek, zero szklanek. Więc wniosek jest taki że zero nie umie określać ilości materii tak jak to umie każda inna liczba. Jednak nie zgodzę się z tym że iczba zero to jest to samo co NIC! No bo 375 zer to jest aż o 374 zer więcej od jednego zera czyli "jakaś" wartość jest ale nie jest to wartość materialna! Skoro nie est materialna no to będzie niematerialna! Więc jeśli jedno zero jest już czymś! Czyli nie jest niczym! To czym jest "zero zer" czy zero zer stanowi jakąś wartośc (ale napewno nie jest to ani wartośc materialna ani wartość niematerialna) czy zero zer jest niczym ????????????

Gość Adallbertoo
Też kiedyś miałem.Przeszło mi.Itobie tego życzę

Gość Annobius
Niekoniecznie.Czy -1 jako liczba ujemna to też cyfra???Czy przedstawia jakąś określoną wartość??? Cyfra zero przedstawia określony stan a nie wartość o ile umownie nie założymy tzw wartości zerowej.Przynajmniej tak uwazam.

Gość tygrysek xxxxx
0000000000000 000000 00000000000000000000 5 zer stanowi inną informacje niż 396 zer

Gość tygrysek xxxxx
A ktorej by Xiężna Pani raczyła ten temat przedyskutować? O 6 rano?????

Gość tygrysek xxxxx
" 0000000000000 000000 00000000000000000000 5 zer stanowi inną informacje niż 396 zer" Tylko umownie.

Gość tygrysek xxxxx
W rzeczywistościu licza zero opisuje ducha, natomiast jedynka materie

Gość tygrysek xxxxx
Bierze mnie.Powiem wam ze mnie bierze i to i to ostro po tych gilach.:classic_cool:

Gość ty grubasiiiiiiiie
10.07.2012 102kg - knur 10.08.2012 94,2kg- wieprzek 15.08.2012 92,6kg - loszka 07.09.2012 90,4kg- tucznik 15.09.2012 89,6kg - baryła 18.09.2012 88,7kg - otyła

Gość Ilonoz
00:34:D :D

Gość tygrysek xxxxx
Niektórzy uważają że duch nie istnieje, i niektórzy uważaja też że 0 to jest to samo co nic i że w rzeczywistości 0 nie istnieje. A ja tak nie uważam ! Myślę że istnieje i duch i zero

Gość zero zer to brak zer
.

Gość tygrysek xxxxx
jeśli jedno zero jest już jakąś informacją. To czy zero zer też jest informacją?

Gość Obraz Duchaa
Zero jako cyfra/liczba dokonała.Zero jako matematyczny obraz duchowości. Układ zero-jedynkowy.Relacja zero 0 do 1,2,3........n jak relacja energii w postaci xzystej do tej jaka zaprogramowana jest już w materię. Coś w tym jest.

Gość Obraz Duchaa
To tak jak kula....sferyczna figura przestrzenna jaka matematykom i filozofom wielkiej Hellady mieniła się być boska i doskonała.Choć stanowi rzecz jasna coś pojęciowo i funkcjonalni odmiennego.

tygrysek xxxxx tu masz np 2 zera :D i to własnie o zerowej wartości:D ==>> zlewy na sperme (chóralnie) ty grubasiiiiiiiie

Gość chopek,
zero to jest brak, zero zer to jest brak braku czyli wszystko czyli nieskończoność

Gość dyżur całą dobę...:D
Czy zostaliśćie już objęci zakresem podmiotowym ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii z lipca 2005??:)

Gość tygrysek xxxxx
Nigdy nie zażywałam żadnych narkotyków pod warunkiem że pyłek kwiatowy nie zawira takiego samego aminokwasu co amfetamina.

Gość Zerko Żeglarz
Ostra Filozoficzno-Matematyczna jazda:classic_cool: Zapnijmy jednak pasy:classic_cool:

Gość tygrysek xxxxx
gdyby się okazało że pyłek kwiatwy ma ,taki sam aminokwas co amfetamina, to oznaczałoby że brałam pochodną ....

Gość Zerko Żeglarz
Tygrysku czy jesteś pszczółką????:)

Gość Zerko Żeglarz
Pytam bo tak o tym kwiatowym pyłku napisałaś...dobrej nocy:)