Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek bezpański

kotu jest bardzo przykro....

Polecane posty

nigdy bys mnie nie przytuliła zawsze mnie nie lubiłas a teraz mnie wrecz nienawidzisz nigdy nie bylas dla mnie miła

Gość Piękna odp na mail NIE
nie wmawiaj mi nienawisc to twoja domena.. jakby nie lubiła to bym tyle rad ci nie dawała nie tracila czasu na pisanie, a ty korzystales z tego w pracy, przypomnij sobie.

ja sie juz dawno zmieniłem dlatego sie wycofałem, uszanowałem Twoja wole, ze mnie nie chcesz ani kontaktów ze mna nie narzucam sie a to ze mi smutno, ze mam złamane serce i przelewam swoje uczucia na forum, to inna bajka... chociaz tak moge:(

zmieniłes sie? lornetki nie uzywasz? z patologia nie jezdzisz (ja u przyjaciolki23. na dworze a tu ty a przed toba auto pełne dziwek z patologii jakim prawem one znaja miejsce moje przyjaciólki? menele jedne) nie plotkujesz nie siedzisz do 4 w nocy? klamstw nie ma? I dalej zmiany beda? dogłebne? dogłebne? uszanowac wole, to nie jezdzic w moje prywatne strony z patologia, ktora nie miała szacunku do mnie. I jest głupsza ode mnie, ponadto co to 3? ja nie jestem lesbijką. I 3 nie uznaje. ciekawe, od dzis to? tak

takie pisanie na forum i na mail wez dyktafon i odezwij sie do mnie, jak wyjde z domku czekaj tak jak to robiles kiedys pod sama klatka zaparkowany albo bedzie na poziome albo wcale Porozmawiam z tobą.

Gość ostateczna wersje
trzeba nagrac i powiedziec sobie w oczy. tak robia dojrzlai ludzie ale ten kto zawinił 1 sie odzywa.

Gość Angelina Joes
widziliscie mojego Brada? pewnie znowu w 3...;(

Gość Angelina Joes
dobra tez ide do kochanki, dobrze ze jestem les.. morning morning

mam pukac czy nie? okresl sie wreszcie chce miec pewnosc, ze gdy zapukam to mi otworzysz i przytulisz inaczej to bez sensu

Juz sie określiłam Pukaj. OTWORZE. Przytule:)

tak? a dopiero co pisalas ze NIE ze mnie nie chcesz i na maila brzmi odpowiedz NIE:(

nie zmieniam niku abys wiedział ze to ja.

tak bardzo za Toba tesknie, kocham Cie:( uwierz w to wreszcie tak jest naprawde ale mam taki młyn w głowie bo raz piszesz zebym pukał a raz ze eternal NIE :(

postanowiłam ci uwierzyc I nie zmieniłam niku abys wiedział ze to ja

tak nagle postanowilas uwierzyc? dlaczego?

z powodu słów wytłumaczenia wstępnego, smutnej miny Ponadto czy będziemy czy nie, wypadłoby powiedziec to sobie w oczy jak dojrzali ludzi. I nagrac, aby nie było złudzen co do prawdy o zwiazku, czy jest czy nie Masz mozliwosc rozmowy korzystaj, Otworze. Natomiast stalking zgłaszam na policje przemysl sprawe. Albo i nie. Twoja sprawa. Ale mojej prywatnposci nie mozesz łamac bo jestes sławny bogaty itp..i ci wszystko wolno.. uwielbiam ludzi skromnych z wartosciami ps mozesz pukac o ktorej chcesz, nawet 19, 20 jak cchesz. Masz moje słowo ze otworze.

nie łamie Twojej prywatnosci i dobrze o tym wiesz nie rozsmieszaj mnie z tym stalkingiem, dobrze wiesz ze uszanowałem Twoja wole, abym sie odpieprzył od Ciebie i nie kontaktuje sie z Toba od tej pory jest mi ciezko, bo mimo wszystko Cie kocham...ale nie chce wyjsc na natreta i desperata, chociaz cierpienie w samotnosci boli podwójnie powiedz mi, czego Ty tak naprawde chcesz? kołujesz mna, raz mnie zapraszasz, zachecasz, raz odrzucasz. bawisz sie mną. a ja cierpie, tak po prostu, po ludzku...robisz mi krzywde :(

Gość Piękna tuląca kotki i pieski
zapraszam ciebie jak czlowiek dorosły i dojrzały na rozmowe, a ty nie korzytasz trykniesz jakbys miał anemie..ttr..i koniec. a potem jezdzisz za mna z innymi, to nie jest dojrzałe. I to jest łamanie mojej prywatnosci. chciałes rozmowy wiec ci ja umowzliwiłam. Otworze.

chcialem zebys i Ty podjela jakas inicjatywe masz wymagania w stosunku do mnie jakbym był jakims Don Juanem co najmniej , a wiesz ze jestem prawiczkiem i nie mam doswiadczenia z kobietami ;p... kobieta tez musi wykonac jakis krok, nie tylko kot;/

Gość problemm mm
a jaki ty krok wykonujesz kot? ze z patologia przyjezdzasz puntk kiedy ona wychodzi? i co chcesz ? albo wtedy jak do swojego auta wkladasz osoby ubrane jak ty? i co to ma byc? jakbys był powazny byłbys sam. I sie wychylał i usmiecha l promiennie

Gość problemm mm
i ppatologia ma rozne peruki? masz madra kobiete i co w głupka z nia pogrywasz? tak robiłes wiec musisz sie wykazac; brak patologii i innych, i tych podmian, stryjków, głupkow, kamili i innych chcesz cos ale zobacz jakie podloze dajesz?

z osobami trzecimi dawno skonczyłem na 2 spotkaniach byłem sam, napisalem o moich uczuciach a mimo to mnie potraktowalas jak smiecia zlamalas mi serce:( ja bym cie nigdy nie porzucił

Gość problemm mm
a kto kupuje te peruki? ta biedota patologia cyz ty im fundujesz? to juz przegiecie a potem masz wymagania co ona ma robic..

29.09.2012] 16:56 [zgłoś do usunięcia] kotek grzmotek bezpański z osobami trzecimi dawno skonczyłem na 2 spotkaniach byłem sam, napisalem o moich uczuciach a mimo to mnie potraktowalas jak smiecia zlamalas mi serce ja bym cie nigdy nie porzucił dobrze to trzymajmy sie tego..badz na 3 spotkaniu sam jak wtedy na tych 2, nd *;$%

red alfa romeo:)? aby było romantycznie no ale ok przyjedziesz trabantem..

wiem ze dla Ciebie jestem i byłem tylko rozrywka ale Ty dla mnie bylas kims bardzo waznym, moja miloscia i nadal Cie kocham, ale mam wielki zal i nie ufam Ci szkoda ze nie traktujesz mnie powaznie, i to tylko dlatego, ze pochodzimy z innych srodowisk i sa miedzy nami pewne roznice jak widac to wustarczajacy powod zeby uwazac kogos za gorszego, grac mu na uczuciach i sadzic, ze ten ktos jest z kamienia

Gość problemm mm
to ty kogos nie traktujez powaznie patologia peruki sobowtóry idz pod mur i wlanij sie z całej siły moze odzyskasz siebie masz szanse idzi i gadaj nie daj kobiecie spokoj

kazdego kota tak traktujesz? nie jestem zwykłym bezmyslnym facetem zebys odnosiła sie do mnie w ten sposob

Gość ks rydzyk
jak piszesz do kobieto kurwo to na co liczysz?