Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feoijfien

pracuje w domu pomocy spolecznej na stazu pewnie mnie nie zatrudnia ale jesli

Polecane posty

Gość feoijfien

skonczy mi sie staz moglabym tam chodzic wolontarystycznie? troche glupio mi zapytac bo zadnych wolontariuszy tam nie ma a ja bardzo polubilam mieszkancow i wydaje mi sie ze jestem im potrzebna,nie wiem kiedy znajde druga prace wiec do tego czasu moglabym regularnie chodzic

Gość ludzik.
Pewnie, że możesz, ale wstrzymaj się z tą informacją do czasu, aż ci sie ten staż skończy i zobaczysz czy ci coś zaproponują. Jeśli nie, sama wyjdz z inicjatywą, na pewno się uciesza i docenia zaangażowanie, kiedy będą potrzebować pracownika, to zatrudnia ciebie.

Warto postarać się o przedłużenie pracy tam, ja bym może tam posżła od czasu do czasu, ale nie do końca codziennie, ponieważ jak naprawdę cię polubili to może znajdzie się miejsce dla ciebie tam a jak będziesz chodzić często za darmo to stwierdzą że po co mają cię przyjmować jak dobrowolnie chodzić.

Gość feoijfien
szczegolnie czuje ze jestem potrzebna starszym osobom oczywiscie zadne mycia itp nie wchodza w rachube ale spacery,rozmowa, podanie czegos itp bardzo czesto mysle o nich po pracy bo wiem ze wtedy siedza takie samotne i opuszczone