Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfdsgdfsg

Zdradzam żonę

Polecane posty

Gość gość
a finansowo wyrobisz na obie ? 19- latka pewnie nie pracuje,nie uczy sie ryczej tak ? zona jak wyciagnie od ciebie alimenty to ciezko ci bedzie - wynajac cos musisz chyba,moze zrobicie sobie dzidziusia i co wtedy ? ona bez pracy i szkoly a ty bedziesz sie znowu dorabial -zylowal, chyba ze masz cos na kacie ? ciekawa jestem co zrobisz jak przyjdzie kryzys, bo sama miloscia sie nie da zyc, a pieknem nie najesz,chyba ze pomyslales juz o tym i sie zabezpieczyles

Gość gość
Posikałam się z podszywa, nie mogę, a facet to też parodia faceta swoją drogą, za młodą d*pcią się zachciało jak problemy się zaczęły.

Gość gość
Na pewno ta 19tka kocha 2x starszego kochanka a nie jego kasa...... Tepe usprawiedliwianie sie na babskim forum, dobrze wiesz ze zle robisz masz wyrzuty sumienia i nie szukaj tu rozgrzeszenia

Ja mam 20 lat i w starszym mezczyznie szukałabym jedynie wsparcia finansowego.Taka prawda chociaż ja mam swoje zasady i tak nie postepuje.Jestes winny i powinieneś wrócic do zony jakos spróbować to naprawić, zawsze jest jakies rozwiązanie!

Gość 123654789
19 lat - to prawie dziecko jeszcze ???? o czym ty z nia rozmawiasz????musi mieć ladny tyłeczek,ze ci tak nim swiat przyslonila

Gość gość
bardzo dobrze jak sie zona nie sprawdza to ja zostaw