Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfdsgdfsg

Zdradzam żonę

Polecane posty

Gość fgfdsgdfsg
19-stkę poznałem jak kupowała u mnie szejki. :D Akurat robiłem wtedy na kasie!

Gość tiscko
a jak niszczy reputacje? co mowi? ze jestes dziwkarz czy co? bo trudno zrozumiec..

Gość fgfdsgdfsg
Aggie:) Jest wiele ładnych dziewczyn i akurat nie to mnie w D. zafascynowało. To dziewczyna z charakterem, wiele przeszła i czasem mam wrażenie, że jest trochę zniszczona przez życie. Ojciec alkoholik, bijatyki, problemy z samą sobą na tle afektywnym. Nie zachowuje się jak przeciętna 19letni dziewczyna. Jej wypowiedzi na pewne tematy, jej plany na przyszłość, przemyślenia zupełnie nie wskazują na jej wiek. Chyba właśnie to mnie do niej ciągnie

Gość fgfdsgdfsg
tiscko Myślę, że to co by na mnie mówiła mogłoby negatywnie wpłynąć na mój zawód. Nie, nie chodzi tu o pracę w Mac Donaldzie

Gość kocie oczy44
z 19 letnia kobietą buhahahahahaha

Gość fgfdsgdfsg
kocie oczy44 z pewnością nie jest męższczyzną :D

Gość kocie oczy44
podobnie jak Ty ;):P

Gość tiscko
ja rozumiem twoja dziewzyne bo zwiazek to na dobre i złe..I nie dziwne ze ona ma wyrzuty sumienia czy sie troche hamuje..bo jak sie wejdzie na pewna droge to juz nie ma odwrotu a ona wie ze jest corka...jak na 19 jest faktycznia rozsadna.. romans jest krótki...awy sie jak widze kochacie..to zmienia postac rzeczy.. a zła ta ex? twoja 19 ma sie czego obawiac? Bo moze i na nia bedzie gadac i jej zniszczy reputacje? a jak nie zawiniła to bardzo przykre bedzie w skutkach dla niej...i jak? z tym?

Gość fgfdsgdfsg
Podszyw może sobie darować "męższczyznę" Dziękuję :)

Gość fgfdsgdfsg
tisco Cóż, żona ma to do siebie, że można powiedzieć o niej wszystko oprócz tego, że "nie skrzywdziłaby muchy". Właściwie też się obawiam, że mogłaby jej zaszkodzić. Myślę, że póki na nią zarabiam nic nie zrobi, bo wydaje mi się, że tylko to ją interesuje.

Gość tiscko
no wlasnie;/ pracuj i zarabiaj duzo:)

Gość fefefrf
Jak duzo masz kasy dziadku by utryzmac mloda kochanke|?

Gość shar
Witaj autorze :) Tutaj raczej nie znajdziesz dobrej porady ani zrozumienia, bo większość osób wchodzi tu by leczyć swoje kompleksy. Wiem dobrze, że 19nastolatka może być bardziej dojrzała mentalnie niż niejedna dorosła kobieta. Powinieneś zadać sobie jednak ważne pytanie. Czy naprawdę szczerze kochasz tę dziewczynę i jesteś w stanie wyobrazić sobie wspólną przyszłość, czy jedynie jesteś oczarowany jej postawą, wyglądem, charakterem, a rozsądek został przyćmiony, bo pojawiło się świeże mięsko, które wyrwało Cię z rutyny? Czy z żoną nie łączy Cię już nic poza dzieckiem? Odpowiedz sam sobie najpierw na te pytania i później ewentualnie zacznij zastanawiać się jak dalej postępować. Bo takie działanie "na dwa fronty" na dłuższą metę nie przyniesie niczego dobrego. pozdrawiam

Gość ;;;;;;;;;;;;sssssssssssssssaaa
Brawa dla podszywa. Ale sie usmialam :-)

Gość fgfdsgdfsg
shar Wszystko już sobie przemyślałem i wiem co chcę dalej robić. Chcę budować przyszłość z tą dziewczyną.

Gość fgfdsgdfsg
;;;;;;;;;;;;sssssssssssssssaaa Nie ma to jak gratulować komuś głupoty :)

Gość miałem odpisać szczegółowo
co myślę.., ale wiesz... powiem ci jako facek krótko i na temat... jesteś dla mnie dupek i zwykły gnojek i to zarówno ze wzgledu na wykorzystanie nastolatki jak i , a tak naprawdę przede wszystkim ze względu na Twoją żonę... jesteś padalcem... i nie szukaj wykrętów i nie używaj górnolotnych tłumaczeń własnego sumienia... gnojek po prostu...

Gość omnomnom
czytanie tego wątku to dobra rozrywka. a przecież zdradzanie nie jest niczym złym. każdy powód do zdrady jest dobry. mówię to jako kobieta nigdy nie zdradzona i nie zdradzająca, lecz o liberalnym podejściu. i tak, potrafię sobie wyobrazić, że znajdę się w podobnej sytuacji ;p

Gość fgfdsgdfsg
miałem odpisać szczegółowo łatwo jest kogoś ocenić po kilku zdaniach :D

Gość ;;;;;;;;;;;;sssssssssssssssaaa
Wole sie posmiac z podszywow, niz czytac jakies smietny kolejnego nawiedzonego faceta, ktory zdradza swoja zone z jakas siksa.

Gość miałem odpisać szczegółowo
po kilku zdaniach opisanych przez autora... bez komentarza... to on pisze, że sypia z nastolatką, to on pisze o zdradzaniu żony... biedactwo... jaki on pokrzywdzony... żona go nie rozumie... Dzieciak, a co może mam mu gratulować i zachęcać do bycia padalcem do żony, bo teraz ma nową wspaniała miłość... nie rozśmieszajcie mnie. Jest gnojkiem i to on sam o sobie wystawia świadectwo... szkoda słów. Możecie mu pogratulować ,,nowej,, miłości... a co ze starą... czy w dniu ślubu nie był szczęśliwy... dla mnie jego pisanina to wyłącznie tłumaczenie sumienia gówniarza.. sorki, nie lubię obrażać, tym razem tak wyszło... przepraszam, miłego wieczoru

Gość kocie oczy44
ciekawe autorze co powiesz jak twoja córkę ktoś tak zeszmaci jak ty obie te kobiety,prawdziwy facet by zabił a ty bezjajowcu?

Gość fgfdsgdfsg
Czy myślicie, że złapią mnie za pedofilię i umieszczą w meksykańskim więzieniu? :o

Gość kocie oczy44
podszyw on by chciał w tym meksykańskim pocie gnić:D;)

Gość fgfdsgdfsg
Chciałbym żeby za debilizm płacili, podcierałbym sobie wtedy dupę milionami... :(

Gość fgfdsgdfsg
kocie oczy, to prawda, chciałbym żeby łobuzy z meksyku mieszały mi kakao w odbycie swoimi jędrnymi fallusami i robiły to w rytm '' ciepciecierepciep '' gustavo limy...:o

Gość sobotni deszczyk
Wiesz autorze nie jestem przekonana ze ta twoja kochanka bedzie Ci tak wielbila do konca zycia.Moja kolezanka tez kiedys byla zdradzana.Maz 40 letni zakochal sie w 20 latce,a jaka to byla wielka milosc :DMoja kolezanka powiedziala ze ok da mu rozwód ale on bierze dzieci (2 synow 14 i 16 lat) on zadowolony powiedzial dla kochanki ze beda rodzina juz niedlugo i takie tam noi ze synowie jego beda z nimi mieszkac i bylo po milosci :D:DKoleżanka sie rozwiodla i teraz ma kogos dzieci oczywiscie zostaly z nia bo ona tylko tak powiedziala zeby sprawdzic jak dojrzała jest jego kochanka ,ale czego oczekiwac od kogos kto zaczol tylko zyc na wlasny rachunek.A jej byly maz no coz co tydzien to inna :D

Gość gość
szukaj Boga w sercu , módl się bo nigdy nie bedziesz szczęsliwy . z czasem przejrzysz na oczy i zaczniesz widziec wszystko inaczej . Żona nie jest taka zła tylko zaniedbana , rozżalona , nie kochana z czasem gorzka a kochanka dojrzeje i cie zostawi . Zrozum to romans a na czyimś nieszczesciu szczęscia nie zbudujesz . Chłopie żona to człowiek , ma uczucia , ma dusze ale skrywa to głęboko w sobie . Odnajdz to co w niej kiedys pokochałes . Nie sztuką jest odwrócić się od problemow . Mądrością jest szukać i ożywić to co umarło . Kiedyś za coś ją kochałeś ... dała ci dziecko cierpiała .... postaraj się zrozumieć co to jest dla kobiety , W końcu kiedyś jej ślubowałes dlaczego ... bo kiedys kochałes obudź to w sobie powodzenia

Gość ta historia jest tak denna
Wyobrazam sobie jak wychodzi ze swoja 'kobieta' i jej znajomymi, a oni maja polewke, nie wiem tylko czy wieksza z niej ze sypia ze starym dziadem czy z niego... Wyobrazam sobie jak 'tesciowie' beda zachwyceni swoja synowa ! Jak dobrze pojdzie to moze dziecko autora jeszcze w tej samej szkole sie bedzie uczylo co nowa 'mamusia'! O kuzwa... A ciekawe kiedy nowa 'kobieta' kupi mu viagre bo byla przyzwyczajona do czterech razy dziennie z nastolatkami a ten po pierwszym zasypia ze slina w kaciku ust... I wreszcie HIT SEZONU w przyszlosci 'mlody tata' bedzie mial chyba z 60tke. Bedzie musial rozwiazywac duzo krzyzowek zeby uniknac otepienia starczego i odebrac wlasciwe dziecko z zerowki :) Koles pisz dalej, prooooszeeee

Gość gość
A mówią, że to kobiety takie szmaty, a tu prosze. Palma odbija, kryzys wieku sredniego sie klania