Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czemu tak trudno znaleźć partnera?

Polecane posty

topsz trzeba widzę sposobem jak zdradzisz mi nick to wam pobłogosławię :P

Gość a widzieliscie fote fikusnej
dzisiaj?

Gość kafe kanditate
nie nick odkrywa moje oblicze lecz słowa wypisane piórem setki lat temu: " matki obcej; krew jego dawne bohatery, A imię jego będzie czterdzieści i cztery" a to dla Ciebie najdroższa, wszak Ty jedyna tylko wiesz kim jestem i jakie to serce woła za Tobą po nocach http://www.youtube.com/watch?v=OOO4ROO_sPM

Gość glolgolg
nie widzielimy, a co ładna jest? jak wygląda?

ten pomarańczowy żigolo to jest za fajny na tą cala fiku cip cip kandydat pójdź no do mojego ogródka :P

Gość kafe kandidate
Szanowna IKE, dziękując za Twe błogosławieństwo, pragnę niniejszym podziekowac za nie i powiedzieć,że jest zbyteczne, jako ze w naszym wypadku zrealizują się słowa piosenki: "Słońce nas błogosławiło. I Księżyc też tam był. Wszystkie gwiazdy nieba. Wszystkie gwiazdy pod. O Fiku, moja Fiku!"

Gość Esma1500
PO CO CI PARTNER ?

kupiłam se sok mandarynkowy :classic_cool: ­ ja widziałam tę fotę. jeśli to fiku, to myślę, że problem polega na tym, że ona jest nieśmiała, a ma urodę takiej ostrej, mocno wyluzowanej laski. ­ ja mam w drugą stronę - dziecinna, niewinna buzia i wredny charakter :P

Gość kafe kandidate
Temat Szanowna Esmo już nieaktualny, jako ze Fiku już znalazła swojego partnera i jej samotność w sieci dobiegła kresu dając początek czemuś nowemu i pięknemu :)

taaa fiku -z taką ilością idiotycznych topów -nieśmiała.....

"fiku -z taką ilością idiotycznych topów -nieśmiała..." ­ ike, gdyby była śmiała, to zamiast zakładać topiki, wyrywałaby brunetów :P

Gość zaba a co nas to jaka
ty jestes? masz faceta to idz mu obrobic pale bo juz na to czas a nie trujesz dupe na kafe :O🖐️

Gość Esma1500
i dobrze :)

a co to? bruneci to jakieś buraki, które trzeba jesienią wyrywać ?

Gość kafe kandidate
Najdrożsa Fiku, zmykam śnić o Tobie i snuć senne fantazje, aż okrutny ranek bezceremonialnie je przerwie dając radość z nowego dnia spędzonego razem. Dobrej nocy i nie tęsknij :* A to żeby Ci się dobrze spało: http://www.youtube.com/watch?v=-fORuwYBL8c Ehh Ike, gdyby tylko me serce nie było zajęte, zawitałbym do Twojego ogórdka i wyplewił go swoją miłością, oraz zasiał w nim wierność i szacunek, który co roku dawałby przecudne owoce naszej miłości.

się w ten no korzonek pocałuj, pomarańczowy:P

nie ma niesmiałych dziewczyn poprostu jak panna nie reaguje na faceta to znaczy ze sie poprostu nie podoba

Gość Zuzanna Amelia & 29
Cream - nie przymulaj tylko szukaj swojej pieknej i cnotliwej dziewicy.

cream ty źle myślisz (jak zawsze) na prawika generalnie reaguje się źle za to, że jest prawikiem facetów w to nie mieszaj :classic_cool:

Gość ogrodnik kwalifikowany
oj ja też bym się zajął ogródkiem ike,przeorałbym go ze wszystkich stron, począwszy od zachodu do wschodu słońca :D

Gość kremowka czego ty nie pojdzies
do dziwki? zarabiasz ( cos z tych ulotek chyba dostajesz?) co z toba nie tak ze mimo 31 lat ciagle sie wzbraniasz?

Gość terillo
te człowieki, kto to ten kandidate? To coś poważnego? Uff chyba za niedługo fiku skończy ze swoimi tematami jeśli się to rozwinie...

Gość rozwinie sie ale kolejny durny
topik jutro , czemu moderacja nie zbanuje tej francy? :O

Gość terillo
bo moderacja jest zajęta banowaniem prawika i jemu podobnych :D a fiku tylko jest samotna, szuka miłości i kogoś -jak mniemam- zaspokoi jej potrzeby, bo to chyba naturalne że dziewica w tym wielu jest fest wyposzczona nie?

Gość ale co nas to ineterere?
jak dlugo mozna pisac o tym samym? obecnie jest juz ROK zakladania w dzien w dzien po kilka topikow o tym samym... moderacja jest tepa i nie widzi trolla?

Gość terillo
nawet jeśli, to jest sympatycznym trollem. A tak z ciekawości - o czym Fiku pisała jak jeszcze nie pisała o tych wszystkich brunetach, samotności itp?