Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama_karolina

Poród na Madalińskiego czy w Św.Zofii - Warszawa.

Polecane posty

Gość mirabella wawa
Spadaj szmato na drzewo.

Gość fhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kochana tylko św Zofia, miałam tam cesarkę, opieka super!! byłam zachwycona, pielegniarki na każde skinienie. Madalińskiego odradzam. 3 lata temu byla tam jeszcze umieralność kobiet przy porodach;/ nie polecam.... a św. zofia jest teraz ładnie odnowiona:) polecam ci,,

a ja z kolei polece madalinskiego. Tez mialam cc i opieka przed w trakcie i po super. Sale nowe (przynajmniej tam gdzie ja lezalam), polozne ok. Kolezanka rodzila sn drugie dziecko i tez byla zadowolona. Nie wiem jak jest w zofii, ale ona pierwszego syna rodzila wlasnie na zelaznej i powiedziala, ze tam nie wroci( nie wnikalam o co chodzilo).

Gość ytterplagg
madalinskiego jest ok. plus na parterze jest sklep pieluszkarnia z fajnymi wielorazowkami i fachowa obsluga, ktora wszystko objasnia i instuuje klientow.

Myśleliśmy z partnerem jeszcze nad Medicoverem , ale tam jest strasznie drogo poza tym jeśli coś z maleństwem coś jest nie tak to odsyłają do innego szpitala , a poród z lekarzem kosztuje ok 10tys. Na Madalińskiego jest identyczna opcja porodu , ale jest duża różnica cenowa , bo wychodzi zaledwie 2900zł ze wszystkim , i dzięki Bogu partner może nocować.

Czy mozecie cos wiecej napisac o sw. Zofii, jak wyglada porod rodziny? Czy ojciec moze byc do samego konca? I moze zostac po porodzie z mama? Czy latwo kupic sale poporodowac jednoosbowa czy sa zawsze oblezone? No i najwazniejsze czy polozne sa mile i wspierajace czy zolzowate? Ktos moze rodzil w 2012 po remoncie juz?

Gość Lucyna22
Hej, mam dokładnie taki dylemat jak w temacie dlatego podbijam temat. Przy okazji wrzucam linka z informacją którą właśnie znalazłam, może ktoś się wypowie, chodzi o darmowe spotkania dla mam w ciąży w Warszawie: http://brzuchatki.pl/forum/index.php?topic=311.0

Gość gość
jak w temacie dlatego podbijam

Gość gość
ja chce rodzic na Madalinskiego. chodze tam do przychodni i do szkoly rodzenia.. opinie jak wiadomo sa rozne bo kazda zwraca na rozne rzeczy uwage.. jedna znajoma zachwala inna juz nie..wiec kwestia podejscia. porod po prostu trzeba przezyc i tyle.. mam nadziejej ze nie bede miala problemu z dostaniem sie na madalinskiego, bo termin mam na 13.08 a jak wiadomo duzo dzieci rodzi sie w sezonie wakacyjnym :)

Wczoraj tam byłam na izbie przyjęć i słyszałam, jak lekarka mówiła, że sale porodowe są przepełnione. Ja też mam zamiar tam rodzić, w grudniu. W MSWiA wczoraj nawet mnie nie przyjęli z bólami brzucha (twardy jak kamień od trzech dni). Na Madalińskiego jest młody personel i poświęcili mi 45min na badania.

Gość gość
tak myslalam ze w przypadku gdyby nie przyjeli na madalinskiego to moze do mswia pojade rodzic bo jest niedaleko.. ale kurcze nie wiem co myslec o tym szpitalu.. licze jednak ze uda mi sie zalapac na ten szpital.. nie myslalam o zadnym innym tylko od poczatku ciazy o tym... tez wczoraj bylam bo mialam i badania i ost zajecia szkoly rodzenia i widzialam ze sporo sob sie przewija...

Gość gość
SW Zofia to wykanczalnia. Koleżanka w ciazy blizniaczej kilka godzin się meczyla i dopiero jak matka zrobiła awanture i wezwała prywatny transport medyczny i chciala ja zabrać do innego szpitala to jakiś młody lekarz się ulitował o zrobił jej cesarke. Kuzynka też tam rodziła i powiedziala, ze nigdy więcej. Ja planuje rodzic w praskim.

Gość gość
podnosze bo i ja chce tam rodzic tzn na madalinskiego