Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffeeteeee

niezaradny zyciowo?

Polecane posty

Gość kaffeeteeee

jaka jest wasza opinie na temat faceta, ktorego scharakteryzuje ponizej? dla mnie to swietna osoba, ciekawa, ma szereg zainteresowań, pasji, jest inteligentny, wesoly, uczciwy....ale zastanawiam sie nad nim jako taki, bo kilka juz osob zwrocilo mi na to uwage: ---ma 25 lat, skonczyl studia, ma sie bronic. dotychcczas gdzie pracowal, bardziej chyba na zlecenenie. codziennie spi do 14tej, w nocy przesiaduje na FB. podobno szuka pracy na portlalach, w miedzyczasie pomaga cos kumplowi na zlecenie. dotychczasowa prace rzucil po tygodniu, bo mu nie pasowala atmosfera. mieszka z rodzicami (ma mieszkanie po dziadkach, do ktorego ma sie przeprowadzic w innym miescie). ma samochod (chyba po ojcu), nie ma prawa jazdy. no a oprocz tego uwazam, ze jest zaj**isty i uwielbiam spedzac z nim czas.

facet śpiący do 14 i przesiadujacy po nocy na fb, to nei mój typ, ale to eni kwestia neizaradnosci tylko trybu życia

Gość kaffeeteeee
daję ze 3 razy dziennie , bo mi spokoju nie daje :) i muszę połykać jego ciepły kremowy wytrysk , do czysta , wszystko :(

Gość kaffeeteeee
up

Gość kaffeeteeee
upup

Gość kafffeeee
upup

Gość kafffeeee
Aggie a ile masz lat?

Gość nedk
"facet śpiący do 14 i przesiadujacy po nocy na fb, to nei mój typ, ale to eni kwestia neizaradnosci tylko trybu życia" stwierdziła osoba, która siedzi na kafe prawie non stop :D🖐️

Gość kafffeeee
uppppppppppp

Gość kafeeefeeeeee
upup