Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarinaVVI

jakas dobra maskara

Polecane posty

Gość katarinaVVI

jakiej to ja juz nie kupilam z kazda sie mecze. Mialam juz maskary wielu firm chyba we wszystkich przedzialach cenowych. Chodzi mi o to ze po wyjeciu na szczoteczce jest masa tuszu, probuje go ladnie zdjac, potem i tak na rzesach jest go pelno, rzesy sie zlepiaja, jakies grudki na nich sa, ja jestem leniwa i lubie spac i chcialabym jakas maskare z ktora nie musialabym sie tak meczyc z samego rana, moze Wy taka znacie :)

Gość katarinaVVI
wszystkie sa do du... czey zadna nie uzywa? czy juz tylko same zboczone prawiczki sa na kafe?

Gość szczelajom mi za oknem
lumene star effect albo divas lashes z pupy zalezy jaka szczotke wolisz, mala czy duza. chociaz slyszalam ze jest taka mascara z essence, ona sie chyba i love extreme azywa, ktora jest dobrym zamiennikiem divas lashes a jest kilkukrotnie tansza

Gość katarinaVVI
dzieki :)

Gość a co mi tam__
Dior show jest moją faworytką, ale lubię jeszcze bardzo smashbox full exposure

Gość po prostu fdsgdsfgfrs
zawsze tak jest jak tusz jest nowy, musi troche przeschnąć, poleżeć . Jak jest nowy to musisz go wycierać np. o chusteczke i dopiero malować

Miałam tą z essence,i do dupy. U mnie najlepiej sprawdzały się tusze z Lancome (zwłaszcza Hypnose), ale teraz mnie nie stać i sama szukam tańszego zamiennika :( Jak już ładnie na rzęsach wygląda i nie trzeba się za przeproszeniem pieprzyć 10 minut żeby same rzęsy pomalować, to po 2h sie osypuje. A jak sie nie osypuje i nie robi pandy to ciulowo na rzęsach wygląda. Nożeszby to.

Gość ognisty_kwiat
givenchy, sephory mascary są najlepsze :)

Gość gość
To musicie koniecznie wypróbować Rimmel Wonder’Full. Poznacie ja po eleganckim opakowaniu. Takim złoto-brązowym. Swietnie rozdziela rzeski i moim zdaniem też je wydłuża. Naprawde super.

ja w swoim życiu wypróbowałam już wiele tuszy do rzęs i tak naprawdę niestety ciężko jest znaleźć taki tusz.

Gość gość
Poki co moj ulubiony to 2000 calorie max factora, teraz jest fajna promocja w astorze

dobrze jest polować na promocje zwłaszcza na kosmetyki, takie promocje lubię najbardziej, ale chyba na promocję tego rimmela wonderfull nie ma co liczyć bo to jak mówiłaś jest to dopiero nowość na rynku.

Gość gość
czy masz swiadomosc zagrozen kyjacych sie w kosmetykach, np. szminkach, antyperspirantach, farbach do wlosow. Wspomne tylko o zwiazkach olowiu np. w pomadkach. Poczytaj roche w necie. Precz z promocjami!

dobrze gościu ale mi nie chodzi o promocje w których wysprzedaje się przeterminowane lub zbliżacjące się blisko teminu ważności kosmetyki tylko o takich na które jest promocja z jakiejś innej okazji niz termin ważności.

Gość Gosiaaa5
Wątek nieco stary, ale myślę, że i mój wpis przyda się innym czytelniczkom kafeterii :) Chciałabym Wam polecić nową markę MUSE, która posiada trzy świetne produkty - tusz do rzęs, odżywka do rzęs i odżywka do włosów - są nieco drogie, dlatego proponuję Wam wziąć udział w konkursie w którym możecie wygrać próbkę maskary o wartości 40 zł. Więcej szczegółów znajdziecie na ich fanpage'u na facebook'u Muse Cosmetics Polska. Powodzenia! :)