Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alek30

Zaskoczony jej wygladem. Ale nie zrezygnuje.

Polecane posty

Gość Alek30

Kilka miesiecy temu poznalem fajna dziewczyne. Ma 28 lat i 4-letnie dziecko. Nie przeszkadza mi ten fakt. Jest ona po rozwodzie juz 2 lata (maz ja zdradzil). Jest ladna, inteligentna kobieta, podoba mi sie wizualnie i pod wzgledem charakteru. Ze wzgledu na jej przejscia z mezem bylem delikatny, dopiero na niedawnej randce ja pocalowalem. Gladzilem ja po plecach a potem po brzuchu i zdziwilem sie. Jej brzuch caly w rozstepach, bialych ale sa i ma troche wiotkiej skory. Jestem zaskoczony tym bardziej, ze gdy bylismy na plazy, to nie bylo tego widac (miala jednoczesciowy stroj) i na codzien w ciuchach tez w sumie tego nie zauwazylem. Ogolnie ma ladna, kobieca figure, ladne duze piersi i szczuple zgrabne nogi. Zdziwil mnie ten brzuch. Najgorsze, ze ona zauwazyla moje zmieszanie. Zaczela sie tlumaczyc, ze to pozostalosc po ciazy-jest filigranowa a miala wielki brzuch, bo duzo wod, duze dziecko. Ona mi sie podoba, nie chce jej stracic czy skreslac za ten mankament, ale widze, ze ona jest teraz speszona moim odkryciem. Unika przytulania, pocalunkow. Jak ja przekonac, ze ten brzuch nie jest najwazniejszy?

Gladzilem ja po plecach a potem po brzuchu i zdziwilem sie. Jej brzuch caly w rozstepach, bialych ale sa i ma troche wiotkiej skory. Następnym razem "dziw się" trochę mniej otwarcie. Stary a głupi:O

Gość widziałeś?
Nacięcie na jej pipce?

Gość plkdhhdhd
bierzesz sobie babę z dzieckiem, aleś durny, będziesz zapierdalał na cudzego dzieciaka jakbyś nie mógł swoich narobić

Gość Bkfb
Wcale jej sie nie dziwie tez bym sie zle czuła.....daj jej czasu troche

Gość Alek30
Dlaczego niby glupi? Nie spodziewalem sie takiego widoku. Ale napisalem juz-nie skresle jej ze wzgledu na to. Bylem zdziwiony, bo normalnie w ciuchach nic nie widac, bylismy na plazy, miala jednoczesciowy kostium i tez nic nie zauwazylem.

Gość Alek30
Za takie komenty jak powyzej podziekuje.

Gość widziałeś?
Rzuć ja luz w cipce będziesz czuł bo ona zapewne jest po porodzie siłami natury.Zapewne mąz czuł luz i rzucił

Gość widziałeś?
Zobaczysz miedzy nogami jak wejdziesz master dobrze ci radzi

Gość widziałeś?
Zobaczysz miedzy nogami jak wejdziesz master dobrze ci radzi

Gość widziałeś?
sorki majster

Alek30 Dlaczego niby glupi? Nie spodziewalem sie takiego widoku. Ale napisalem juz-nie skresle jej ze wzgledu na to. Bylem zdziwiony, bo normalnie w ciuchach nic nie widac, bylismy na plazy, miala jednoczesciowy kostium i tez nic nie zauwazylem. No popatrz., popatrz ... A Ty myślałeś ze owe mityczne rozstępy to jakieś monstrualnych rozmiarów kratery na skórze , na głębokośc i grubos kciuka , które można wyczuc i zobaczyc pod warstą ubrań czy spandexu:O??

Gość Alek30
O, widze ze mamuski sie wyzywaja jak moga :P Ja tu akceptuje dziewczyne taka jaka jest, nie przeszkadza mi dziecko i zle? Pewnie Wy wygladacie gorzej od mojej, mezowie Was nie akceptuja i tu zale wylewacie-bo znalazl sie facet, ktory akceptuje zmiany na ciele. Wasi mezowie nie byli zdziwieni waszym wygladem po porodzie? W zyciu w to nie uwierze.

Gość wwrrr
Niby nie zrobiles nic zlego, i piszesz na duuzo wyzszym poziomie niz typowe kafeteryjne faceciki, ale enfant dobrze prawi: nastepnym razem dziw sie mniej otwarcie. Rozstepy, cellulit, czy nawet blizny to rzecz ludzka, ale nie wypada reagowac na nie w widoczny dla ich wlasciciela sposob.

Gość o jenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
rozstępy to się robią i przed porodem, a mój mąż na brzuchu to od piwska ma większe niż ja

Gość wwrrr
Gdybys tak w pelni akceptowal mankamenty jej ciala, dziewczyna nie unikalaby teraz bliskosci. Widocznie zachowales sie nietaktownie. Nie mozna w widoczny sposob reagowac na takie rzeczy!

Gość wwrrr
''Wasi mezowie nie byli zdziwieni waszym wygladem po porodzie? '' Jeszcze na to pytanie odpowiem Ci kochany, mimo, ze nie mam meza i nigdy nie rodzialm: Nie, nie byli zdziwieni. Takie zmiany nie pojawiaja sie w jedna noc, cialo zmienia sie stopniowo i partner z ktorym jest sie blisko nie jest nimi zaskoczony, bo widzi, jak postepuja.

Gość hrrh
A nie zdziwio cię, że miała na plaży jednoczęściowy strój zamiast bikini?

Gość albabetaomega
Alek, tak to niestety bywa. Kobiety po porodzi z super idealną figurą to tylko w tv. Na pewno źle się sama z tym czuje. Ale u szczupłych dziewczyn rozstępy w ciąży często powstają, bo skóra bardzo się naciąga. Jak tu niestety wulgarni piszą jeśli poród był siłami natury to pewnie nie tylko brzuch ma zmieniony, ale bez przesady ... Daj jej trochę czasu, skoro jest "po przejściach" to teraz możesz tylko pokazać, że rzeczywiście jej na Tobie zależy.

Gość Alek30
Miala cesarskie ciecie-dla zlosliwych i ciekawskich. Stroj owszem byl jednoczesciowy, ale bardzo seksowny-obudowany z przodu, ale mial duzy dekolt (skad wiem, ze piersi ma bardzo fajne, nie mial usztywniaczy na biust) i bez plecow praktycznie. Wybaczcie, ale nie mialem partnerki czy zony w ciazy, zeby razem z nia oswajac sie ze zmianami, jakie ciaza robi z cialem. Przypuszczam tez, ze Wasi mezowie nie mowia wprost, widza zmiany, akceptuja, ale mysla, ze po porodzie cialo wroci do normy. Jesli po porodzie, choc minelo wiele czasu, pozostaja mankamenty, to faceci je widza, ale gdy sie kocha kobiete, to taka zmiana nie ma znaczenia. Mam wielu kolegow i wiem, ze niektorzy wspolczuja swoim kobietom zmian po ciazy i nie robia one dla nich roznicy-na minus, a niektorzy sa niezadowoleni (co z miloscia chyba nie za wiele ma wspolnego). Wiec prosze mnie zle nie oceniac, ja moja dziewczyne akceptuje, zdziwilem sie tylko, bo sie nie spodziewalem takiego brzuszka. Co nie oznacza, ze wstret do niej mam. Dam jej czas, jak niektorzy radza. Dzis wieczorem sie widzimy.

Gość rozwodka hhahahahahah
jesteś brzydki pewnie i jesteś nieudacznikiem, skoro wyrwałeś rozwódkę

Gość no i co sie tak oburzacie
To jak z push upem. Jak sie kobieta rozbierze to facet moze sie poczuc oszukany, nie? Przeciez dobrze wiecie, jak taki brzuch wyglada. Jak ktos nigdy nie widial to moze byc conajmniej zdziwiony. To jakby na nieskazitelnym ciele nagle pojawila sie paskudna blizna...

O jezu ale beznadziejny facet! :P Najlepiej zrobisz jak dasz jej spokoj. Widac, ze jestes palant!

Gość krotki i tresciwie
zagon ja do pracy nad brzuchem, a nie poklepuj po plecach..

Gość Głupi nie głupi
ale nadal głupio zaskoczony i pewnie nadal masz na czole tak zwane "zdziwko" namalowane :D. Chłopie, no takie życie, cóż można ci jeszcze doradzić. Ja poznałam swojego męża który ma wielką szeroką bliznę na brzuchu (pozostałość po operacji z dzieciństwa) i tez się z tym nie liczyłam a blizna jest wyjątkowo głęboka i szeroka oraz biała i tez na początku (przez sekundę) mnie cofnęło tyle że ja nie okazałam tego w żaden sposób. Mój kolega ma 26 lat i w kąpielówkach widać poorane rozstępami uda i to facet i w ciąży w zyciu nie był a jedynie w młodzieńczym wieku był grubszy i co na to powiesz? Skoro dziewczyna ma po ciąży pamiątki to trzeba je albo zakceptować i nie robić zdziwionej miny albo sięgnąć do kieszeni i zafundować kosmetykę hirurgiczną ;) (chyba już lepiej przymknąć oko ) :D. Powodzenia życzę oraz tego by życie cię już tak nie zaskakiwało :D

Gość jolapolaola
Co ?? no niewierze... jagoda to wlasnie ty jestes tępa!! Facet juz po tym co pisze widac ze jest normalny i na poziomie. Kazdy by sie zdziwil, gdyby nagle odkryl cos czego sie nie spodziewal!!! porąbało was? Kurde facet jest w porządku, nie przeszkadza mu ze kobieta ma dziecko, ze nie jest idealna bo ceni jej inne wartosci a wy tu wyskakakujecie mu z takimi chamskimi komentarzami. Alek nie przejmuj sie głupim gadaniem... a z partnerką poprostu pogadaj i powiedz otwarcie ze Ci na niej zalezy, ze jest i tak piekna, ze to nie ma znaczenia itp... pewnie ona sie wstydzi i to jest normalne, ale swoją czułością w koncu przełamiesz jej bariery. Moze na początek zadbaj o to by podczas pierwszych zblizen bylo ciemno, to z pewnością jej pomoże i osmieli. bedzie sie czula pewniej. Zapal tylko jakies swieczki i zobaczysz ze bedzie dobrze. Wszystkiego dobrego!

Gość do jolapolaola
No tak , wszystko pięknie , świeczki itp ale są kobiety które potrafi zrazić taka zaskoczona reakcja i widać że facet nadal się temu dziwi skoro założył temat wsparcia :D. To że sobie bierze kobietę z dzieckiem to już jego sprawa a dla tej kobiety to nie łaska bo skoro mu się podoba , znaczy że fajna babka z niej ale trzeba też potrafić inteligentnie reagować na pewne sprawy, zwłaszcza tak delikatne dla kobiety jak zniszczony brzuch po ciąży. Własny facet jak widzi to ok, ale obcy nagle jak się dziwi i oczom nie wierzy to już odrzuca na odlegość bo każda laska uwierzy że się nie podoba.

Gość co do ciuchow z UK
ale sie przyczepiliscie. nie dziwie sie, ze facet byl zaskoczony. zwlaszcza, ze laska pewnie nie zwierzyla mu sie szybciej z kompleksu brzucha. Teraz trzeba to umiejetnie rozegrac, dac jej duzo wsparcia, czulosci. Powodzenia.

Gość jolapolaola
akurat, nie gadaj glupot. Wielkie mi halo ze sie zdziwił, mial do tego prawo! jest facetem, wcale nie musial wiedziec ze tak moze wyglądac brzuch po ciązy! mój tez nie wie, bo nigdy nie rodzilam. tacy sa faceci i juz. Zreszta Alek wcale nie napisal ze powiedzial cos jej niemilego, ze to skomentowal... kurde on sie tylko zdziwil. Mogl to byc odruch bezwarunkowy, troszke bardziej otworzyl oczy czy cokolwiek, jezeli babka jest przewrazliwiona i ma kompleks to z pewnością patrzyla jaka bedzie reakcja! a zdziwienie wcale nie jest jakies wielce zle. Bez przesady