Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Treshold...

Kolezanki z pracy i ich pomysly

Polecane posty

Gość Treshold...

W mojej firmie jest kilka kobiet, ktore maja niezle narabane w glowach i robia sobie roznego rodzaju zarty. Ostatnio, jako ze jestem kawalerem, zaczely sobie robic jajca i jedna z nich (stanu wolnego) rzucila haslo, ze ma dla mnie propozycje - bede pod stolikiem dogadzal pewnej mezatce. Ta mezatka, z tego co mi wiadomo, prowadzi sobie potrojne zycie erotyczne, pomimo tego ze ma meza i dziecko. Zdrady dla niej to nic nowego. Inna z kolei (rowniez mezatka) bardzo lubi przychodzic do mnie i pod byle pretekstem dotykac, rzucac aluzje do seksu itd. Oczywiscie, gdy sie ich przywoluje do porzadku, straszy ze ich mezowie sie dowiedza o ich durnych zartach, obracaja to w smiech, odpuszczja na chwile i znow prowadza te gierki rodem z przedszkola. Jak ukrocic takie idiotyczne zachowania z ich strony? Macie jakie pomysly? Dodam, ze one sa po 30-tce, ja mam 25 lat.

Gość gumabalon
Powiedz, ze sobie nie zyczysz takich zartow i tyle.

Gość 666666666665666
wyruchaj je wszystkie i obesraj:classic_cool:

Gość jakie sa wasze zaleznosci
zawodowe? przeciez to mozna zglosic jako mobbing;)

Gość Treshold...
One nie sa moimi przelozonymi, czy cos w tym stylu. Mozna powiedziec, ze jedziemy na jednym wozku, choc pracujemy w odrebnych dzialach. Gdy zwracam im uwage one sie uspokajaja na jakis czas, pozniej powtorka z rozrywki. Ignorancja tez nie dziala. Nie sadzilem, ze niektore mezatki moga byc tak prymitywne, ze nie docieraja do nich roznego rodzaj argumenty, ze za bardzo sobie pozwalaja.

Gość 666666666665666
wyruchaj je wszystkie i obesraj, porób zdjęcia i wtyślij ich mężom 🖐️

Gość chłopie myśl logicznie
nagraj filmik na komórke z ich wygłupami. Za nie umieszczenie tego na youtube zażądaj 5 cyfrowej kwoty

Gość Treshold...
Brzydkie nie sa, jedna z nich ma takie powodzenie wsrod facetow i jest atrakcyjna fizycznie, ze glowa mala (ta co zdradza na lewo i prawo). Ale takie romansiki, skoki w bok w pracy moga pozniej byc gwozdziem do mojej trumny. Nagadaja o mnie jakis bzdur i pozniej bede mial jeszcze bardziej przerabane.

Gość chce być sexi atrakcyjna
znaczy jak jest atrakcyjna fizycznie? może Ci się zdaje..możesz ją opisać? :classic_cool:

Gość hehe :D
Gdzieś ty sie uchował? :) U mnie w pracy też różnie bywa, stwierdzam również, ze to kobiety są prowokatorkami takich sytuacji. Faceci są mniej wulgarni. Wiesz, być może mają cie za młodzika, który nic nie wie o życiu i z racji wieku mają chrapkę na młodszego. To zjawisko dość powszechne, zarówno mężczyźni lubią się "sprawdzać" czy mają branie u młodszych, jak i kobiety.

Gość Treshold...
Szczupla brunetka z dlugimi kreconymi wlosami, 170 cm wzrostu, 55 kg wagi, dlugie nogi, brazowe oczy, ubiera sie w krotkie spodenki, szpilki, bluzki z dosc sporym dekoltem.

Gość chce być sexi atrakcyjna
to ja muszę się ubierać w krótkie i szpilki? w to zimno? a jakby chodziła w spodniach non stop i w zakrytych bluzeczkach to by nie była taka atrakcyjna?;)

Gość Treshold...
Ma ladna buzke, jest mega zgrabna i to spojrzenie... Ale w glowie ma przeciag. Zamiast zajmowac sie dzieckiem, chodzi sobie na dyskoteki, poznaje roznych facetow i pozniej z nimi romansuje zdradza swojego meza.

"to ja muszę się ubierać w krótkie i szpilki? w to zimno?" zimno ? na rajstopy i szpilki to sie wlasnie sezon zaczął teraz (: Ja myslę, ze autora boli, ze one w gruncie rzeczy jaja z niego robią, a jego to kreci i irytuje

Gość mam dla ciebie propozycje
przelec obie te mezatki bo sie o to prosza, a nastepnie zloz wymowienie.

Gość Treshold...
Prawda jest taka,że jestem gejem i brzydziłby mnie seks z kobietą.

Gość słoiczko
omg ... powiedz jej niby zartem ze jest kaszalotem .. ja zawsze mowie ... nie moj wiek i nie moja waga kotku . albo pytam a ty co w ciazy ,, dajacdo zrozumienia ze przytyła.