Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nick89

Brzydki ale inteligentny chłopak chce poznać przyjaciółkę..

Polecane posty

Gość Nick89

Hej. Jestem 22letnim inteligentnym.wrażliwym chłopakiem.który powoli wychodzi z życiowego zakrętu.. Tak jak każdy pragnę być potrzebny.pragnę kochać.czuć sympatię innych.. Niestety..od zawsze praktycznie byłem sam.. Wszystko przez moja twarz-jeśt wyjątkową nieatrakcyjna i brzydka..jestem bardzo wysoki i szczupły..ale to na twarz kobiety na początku zwracają uwagę.. I już na starcie jestem przegrany.. Dlatego pisze tu-kawę na ławę ujawniając prawdę o mojej twarzy-z nadzieja znalezienia dziewczyny.najlepiej również nieatrakcyjnej fizycznie.która zaakceptuje mój brak urody i zechce poznać się bliżej.. Atrakcyjnym.pięknym dziewczynom grzecznie dziękuję i proszę o niepisanie..pozdrawiam.mój nr telefonu 511366212 jeśli ktoś nie będzie chciał napisać na komórkę.chętnie napisze maila po uprzednim podaniu Twojego adresu:-)

Gość sebastian ty naprawdę jesteś
psychicznie chory. WYPIERDALAJ STĄD,BO WKLEJE TU TWOJA FOTE,KTORA MI WYSŁAŁEŚ NA MAILA.

Gość 234234
Inteligentny facet nie stawia dużej litery po kropce? Nie robi spacji po kropce?

Gość sebastian ty naprawdę jesteś
Z TELEFONU PISZE

Gość laska z miasta
Jak dla mnie możesz mieć inteligencję profesora ale z brzydką facjatą nie miałbyś u mnie żadnych szans ale możesz znaleźć taką samą jak ty :)

Gość Dajcie mu spokoj juz
ma prawo tutaj szukac kogos . A Ewelina nie napisala ?

Gość Nick89
Nie jestem sebastian,to jakąś pomyłka..do dziewczyny wyżej-wyraźnie zaznaczyłem że nie chce poznać takich dziewczyn jak Ty-proznych i pustych,którym się wydaje że uroda upoważnia je do traktowania ludzi brzydkich jak podludzi..to żałosne

Gość Nick89
Widzę że koleżanka wyżej również wchodziła na temat Eweliny..niestety nie odpisała..dla mnie takie dziewczyny jak ona są sliczne i cudowne-bo są wrażliwe i dobre,wiedzą że wygląd nie świadczy o człowieku.ale jego serce,myśli,przekonania..

Nawet jesli jestes ten Sebastian to nie jestes taki zly ,skoro chciales poznac niepelnosprawna dziewczyne , wiec nie jestes wcale wyrachowany . A Ewelina niech zaluje , bo moze wlasnie cos przegapila bezpowrotnie ...

Gość Nick89
Może jeszcze się odezwie..miło mi że tu piszesz..dziękuję za słowa wsparcia,widzę że jesteś bardzo wartościową dziewczyna

Tak jestem , pisalam do ciebie ale nie odpisales ...

Gość skjkj///@//
Nie no kolego , jak Ty na maile nie odpisujesz to jak Ty chcesz tu znalezc dziewczyne ?

Gość Nick89
Przepraszam ale przecież ja nie podałem swojego adresu email..tylko numer telefonu..niestety ewelina nic nie napisała nie dostałem żadnego eska..ale liczę że ktoś jeszcze napisze

Gość chomixxxxxxxxxxxx1
podaj swoje gg i gdzie mieszkasz to napisze

Owszem podawales w innym watku i blagales bym do ciebie napisala ;

Gość Nick89
Być może ale nie otrzymałem żadnego maila przepraszam..niestety nie posiadam gg..jestem z Rzeszowa..

Gość ja napisałabym do Ciebie
ale jesteś za młody :) i żeby była jasność : nie jestem jak to mówią teraz "pasztetem" (idiotyczne określenie) ale mam złamane serce... życzę powodzenia a wygląd nie jest najważniejszy jeżeli nie ma tego "czegoś" :) nic nie ma znaczenia

Pisales z telefonu w ubiegly piatek i miales problem z wyslaniem maila , miales napisac w sobote ... Mniejsza z tym bo i tak jestem duzo starsza od ciebie , ale jesli bedziesz tak dalej robic , to nigdy nie poznasz fajnej dziewczyny i wcale nie dlatego ze jestes brzydki .Tu masz ten watek : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5362280&start=30