Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga 10000

ŁÓDŹ-makijaż permanentny - Katarzyna Kubiak-opinie

Polecane posty

Gość kinga 10000

Czy ktoś wykonywał u tej osoby makijaż permanentny?

Gość asieq
ja robilam makijaz slubny bardzo fachowo i milo polecam

ZDECYDOWANIE POLECAM! Pani Katarzyna nie ma sobie równych! Specjalnie do niej jeżdżę aż z Wrocławia. Niesamowita precyzja, miła atmosfera, indywidualne podejście do klienta. Polecam!

Gość Gabrysia150
Witam, Kozystałam z usług Pani Kasi i moge z calego serca polecic!Pełen profesjonalizm jak i precyzja a wszystko w bardzo milej atmosferze :)Pani Kasia jest profesjonalistka z pelnym zamilowaniem do wykonywanego zawodu :) Przyznam ze i moja mama ,bratowa a nawet babcia wykonywaly sobie makijaż perm. i wszystkie byly bardzo zadowolone ! Polecam!

Gość kamillll
Witam, serdecznie polecam Panią Kasię. Bardzo profesjonalnie a w dodatku w miłej atmosferze. Mogę polecić z czystym sumieniem !!

Gość kinga 10000
Dziękuję za info....nie sądziłam,że tyle będzie pozytywnych opinii.

Gość kinga 10000
Również się zdecydowałam na makijaż u pani Kasi i nie żałuję.Po uzyskaniu tylu pozytywnych opinii i ja się zdecydowałam. Bardzo fajny efekt,taki naturalny.Dodam,że robiłam brwi i zagęszczenie linii rzęs.Zagęszczenie świetnie wygląda fajnie podkreśla rzęsy nawet nie muszę koniecznie ich tuszować.Kreska nie jest widoczna na powiece i o to mi chodziło.Co do Pani Kasi to bardzo miła i bardzo cierpliwa osoba.Generalnie jestem z tych upierdliwych i dzielnie zniosła moją osobę:) Polecam duży profesjonalizm i długa praktyka z tego co wiem to też ważne.

Gość Agata0101010
TAK, TAK, TAK I JESZCZE RAZ TAK! - to jest moja odpowiedź na pytanie, czy bez obaw można oddać wykonanie makijażu permanentnego w rączki Pani Kasi. W październiku miałam wykonywany makijaż ust, bez problemu Pani Kasia zlikwidowała moją asymetrię warg, dziś mam piękne kształtne usta, które wyglądają bardzo naturalnie. Natomiast to, co wyróżnia Panią Kasię, poza oczywiście fachem i doświadczeniem to podejście do klienta - tu nie ma mowy o narzucaniu swojej wizji (każda moja sugestia, co do koloru i kształtu była analizowana i wspólnie ustalałyśmy, co można z tym zrobić). Moje słowa znajdują poparcie w czynach, już dziś zdecydowałam się na kolejny makijaż u Pani Kasi - będą to brwi :)), a pomyśleć, że jeszcze m-c temu drżałam na samą myśl, jak to będzie ;)

Gość margos888
Ja również polecam Panią Kasię Kubiak.Jest profesjonalistką-mój makijaż wykonała doskonale.Pani Kasia ma indywidualne podejście do klienta, wszystko dokładnie tłumaczy i objaśnia przed zabiegiem, wspólnie z klientem ustala odpowiedni kształt, kolor. Jest również bardzo ciepłą, miłą i cierpliwą osobą. Podczas zabiegu panuje bardzo sympatyczna atmosfera. Pani Kasia dba o to, aby zminimalizować dyskomfort w postaci strachu i bólu, jaki niestety występuje przy tego typu zabiegach. Naprawdę gorąco polecam Panią Kasię i ...makijaż permanentny-podkreślił on moją urodę i jest to duuuża wygoda!Wykonałam u Pani Kasi makijaż permanentny brwi, a teraz myślę o ustach:)

Gość KZZ
NIE POLECAM, osoba bez zdolnosci manualnych.

Gość melika
makijaz wykonany niewłaściwe, krzywo, starą metodą. ostrzegam.

Gość melika
pieniądze zmarnowane. nie otrzymałam też paragonu fiskalnego ani rachunku.

Gość YUTTI
jestem bardzo niezadowolona z makijazu u tej pani, rysunek zrobiony krzywo,niedbale. kontakt o poprawke zakonczyl sie tym, ze ta pani nie miala czasu, zaden termin jej nie pasowal.

Gość Katarzyna Kubiak
Witam serdecznie :) Widzę,że konkurencja się znowu odzywa. Wszystkie moje klientki doskonale wiedzą jak pracuję i że zawsze oddzwaniam lub odpisuję .Jest to niemożliwe ,żebym nie odpowiedziała ,żeby nie było ze mną kontaktu. Zależy mi na tym aby każda z moich klientek była zadowolona i usatysfakcjonowana i jak na razie tak jest z tego co mi wiadomo. Co do rysunku to rysuje do momentu kiedy klientka nie powie,ze tak jest dobrze i tak zostaje. Nie przypominam sobie,żeby coś było krzywo.... Zawsze mówię swoim klientkom,że jeśli coś będzie nie tak ,to mają zadzwonić i bez skrępowania mówić czy zmieniamy kolor czy kształt...Prowadzę szkolenia,wykonuję korekty nieudanych makijaży po innych osobach tak więc mam dużą praktykę i spore doświadczenie. Co do rachunku to można otrzymać rachunek,a w tej chwili również i fakturę gdyż ruszył również dodatkowo sklep internetowy. Jeśli istnieją osoby niezadowolone to zapraszam do siebie:) Serdecznie pozdrawiam i zapraszam

Zdecydowanie polecam Panią Kasię! Nie mam własnych brwi i rysownie kresek sprawiało mi ogromną trudność. Czasami stałam długie godziny przed lustrem, rysowałam, ścierałam, aż płakać się chciało. Pani Kasia zrobiła mi piękne brewki ( właśnie jestem po korekcie) i jestem mega zadowolona! Mój wieloletni problem w końcu się rozwiązał. Teraz szykuję się na wybielanie ząbków :))

Gość Ann339
Od razu można zauważyć, że pani Kasia pierwszorzędnie ma na uwadze zadowolenie swoich klientek. Jest naprawdę sympatyczną osobą. Co do makijażu - połączenie mojego przyzwyczajenia do kształtu kresek (eyeliner) i jej sugestii okazało się świetnym rozwiązaniem:)

Gość Karolina Em
Gorąco polecam Panią Katarzynę Kubiak. Pani Katarzyna wykonała dla mnie górne i dolne kreski na powiekach oraz zagęściła górną linię rzęs. Zabieg przebiega w bardzo miłej i spokojnej atmosferze, a Pani Katarzyna nie oszczędza środków znieczulających powierzchnię poddawaną zabiegowi jeśli trafia się osoba tak bardzo wyczulona na ból jak ja. Z uwagi na sterylne warunki oraz sprawność zabiegu gojenie przebiegło u mnie błyskawicznie. A sam efekt jest niewiarygodny. Kreski równe, subtelne ale widoczne. O korzyściach płynących z makijażu permanentnego nawet nie będę pisać bo najlepiej odczuć to na sobie. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim tą utalentowaną osobę. Mam już w planach makijaż brwi w najbliższym czasie także u Pani Katarzyny.

Gość Anna2013
Polecam szkolenie u Pani Kasi:)) Dziś ukonczylam szkolenie z makijażu permanentnego u Pani Kasi i jestem bardzo zadowolona. Nie jest to moje pierwsze szkolenie w tej dziedzinie tak wiec mam porownanie:) Szkolenie zostało przeprowadzone profesjonalnie, z pełnym zrozumieniem i duża cierpliwoscia. Zdecydowanie widać u Pani Kasi lata doswiadczen. Ucieszył mnie rownież fakt, ze Pani Kasia służy pomocą i wsparciem rownież po szkoleniu:)

Gość elizbieta55
Jestem swiezo po makijazu permamentnym brwi zrobionym wlasnie u pani Kasi.Do pani Kasi trafilam,gdyz zasugerowalam sie pochlebnymi opiniami na tym forum.I przyznac musze,ze podjelam prawidlowa decyzje.Wszystko sie zgadza-pelen profesjonalizm,przemila Osoba,a sam zabieg wykonywany jest w sterylnych warunkach.Jestem bardzo zadowolona z efektu.Dzisiaj zglosilam sie na korekte,ale tak naprawde to byla tylko czysta formalnosc.Moje brwi wygladaja fantastycznie.Wszystkim niezdecydowanym bardzo goraco polecam pania Kasie Kubiak.

Gość gość
Polecam Panią Anie z salonu Klimczak Hair, najpiękniejsze makijaże, byłam ja i moje koleżanki oraz mama wszystkie jesteśmy zadowolone, ma talent to widać!. Gorąco polecam

Gość gość
Ja byłam na Pietrynie 232 tam jest studio fryzur i taka młoda dziewczyna prowadzi kosmetyke, po studiach, ma dużo dyplomów i mi ładnie zrobiła i bezboleśnie !!

Gość gość
Ja też polecam Skin Studio w Łodzi zrobiła mi ladnejsze kreski niż sama sobie umiałam narysować i teraz sie nie musze o nic martwic, jeszcze czeka mnie korekta i z głowy malowanie samemu !

Gość gość
a czy któraś z Was może napisać jak kształtują sie ceny kresek u Pani Kasi ?

Gość Katarzyna Kubiak
Bardzo proszę o nie podczepianie się pod opinie innej osoby. Proszę sobie założyć własny profil lub wątek. Więcej informacji odnośnie moich usług na www.katarzynakubiak.pl lub pod tel: 507 29 69 69 zapraszam dziękuję K.Kubiak

Gość gość
a tak czasami tak mozna to robic czemu nie :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość magdonia
Witam, po nieudanym makijażu brwi wykonałam korektę u Pani Kasi Kubiak i jestem zadowolona z efektów i żałuję, że nie trafiłam do tej osoby od razu, ponieważ była to poprawka na efekt końcowy musiałam cierpliwie poczekać ale Pani Kasia zrobiła wszystko by moje brwi wyglądały ładnie i pasowały do mnie, uwzględniła wszystkie moje sugestie i teraz jest już super. Naprawdę polecam Panią Kasię wszystkim kobietom, które mają w planach zrobienie sobie tego typu makijażu i jednocześnie przestrzegam przed osobami, które nie znają się na rzeczy i nie mają odpowiednich kwalifikacji.

Gość Eva123
No wszystko fajnie, weszłam sobie na stronkę tej Pani, tylko mnie nie podoba się ten kształt brwi, który wykonuj****ardzo ostre, mocno łukowate, twarz ma potem taki zdziwiony wyraz. No nic, szukam dalej...

Gość Pola305
A w Koszalinie? Może właśnie warto poszukać gdzieś dalej... sama nie wiem... moja siostra, która też jest kosmetyczką była na szkoleniu z makijażu permanentnego u Pani Aleksandry Góreckiej. Mówi, że w żadnym innym miejscu się tyle nie nauczyła co tam. A ja się waham... nie wiem czy Łódź czy Koszalin... co radzicie?

Gość Karolina Duda
Ja Pani Kasi pokazałam na zdjęciu jaki chciałam kształt brwi i dokładnie taki mi zrobiła.Jestem bardzo zadowolona i polecam. A znalazłam panią Kasię przez facebooka przez moją koleżankę. Polecam bo widać,że to jej pasja co widać patrząc na moje brewki:)