Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta6578

Seks & brak kontaktu.

Polecane posty

Jeśli tak grzecznie zapytujesz, to już Ci odpowiadam prośbą, byś wkleiła cytat gdzie napisałam do autorki, że ona wywodzi się z rodziny patologicznej.

Gość wpadlam tu na chwile
14:25 [zgłoś do usunięcia] Maria Elena Własnie zbyt szybki seks jest często udziałem kobiet niepewnych siebie i swojej wartości; kobiet z rodzin alkoholowych .

Gość Takie tam...
A moze on jest zonaty? I dlatego nie moze zadzwonic czy spotkac sie...

A teraz mi powiedz jak wywód o kobietach z rodzin alkoholowych (wtf???) ma się do autorki tematu?

No i co w związku z tym:D? Czy ja napisałam, autorko wywodzisz się z rodziny z problemem alko.? Nie no dyskutujmy rzeczowo, naprawdę :)

Gość Lord Arkadiusz25
Wpadłam, W cytacie Eleny widzę magiczny zwrot "jest często", a to nie jest tożsame z "zawsze" ;)

Ma się do autorki tematu w taki oto sposób, że poruszony został wątek szybkiego seksu i kobiet o zaniżonej samoocenie. Moja uwaga jest czysta dygresją w tej kwestii właśnie, natomiast co widać w budowie tamtej wypowiedzi nijak nie odnośni się bezposednio do autorki tematu. :D

Gość Edyta6578
Dżizasss.....nie pochodze z rodziny alkoholowej i nie mam niskiego poczucia własnej wartości! Co za dziwna ideologia!

Ale skoro takie zdanie jest napisane w tej akurat dyskusji tzn znaczy ze widzicie tu jakies powiazanie chyba, tak? Czy to miala byc taka teza z tylka wzieta? Bo jesli to nie ma nic wspolnego z autorka to po co tak do niej piszecie?

W dyskusjach bywają wątki poboczne, bywają dygresję, w których całkowicie odbiega się od głównego tematu. Tak jak teraz czynimy rozmawiając z Tobą, a co nijak nie dotyczy głownego problemu tegoż tematu. Więc dziękujemy za uwagę.

Gość MIGOTKA 2
Ja pierdoole dziewczyny!! Czy wy sie kurna nigdy nie ogarniecie?? Jest XXI wiem, i dzisiaj nie ma takich facetow juz na swiecie "KTORZY JAK IM SIE LASKA PODOBA TO BEDA MEGA ZABIEGAC O NIA". Dzisiaj kazdy normalny boi sie zdrady, boi sie kłamstwa ktorego w okolo pełno.... Dajcie sobie siana i nie czekajcie na krola z bajki bo takich nie ma!! To jednak nie znaczy, ze popieram zeby autorka odezwala sie do tego kolesia. Uwazam ze powinna dac sobie z nim spokoj, bo koles ewidentnie w chooja leci. Miej swoja godnosc a kiedys bedzie Ci dane dziewczyno. Zobaczysz ze wszytsko sie jeszcze ułoży!

Gość Lord Arkadiusz25
Facetów, którzy o "laski" zabiegają pewnie rzeczywiście już nie ma. Ale może są tacy, którzy zabiegają o kobiety? ;)

Elena - ja z Toba tematu nie zaczelam wiec dziekowac mi nie bedziesz, wyhamuj dziewczyno bo za wysokie mniemanie masz o swoich wypowiedziach. DygresjĘ są powiadasz..... Ja jesli juz to napisalam autorce co ja sadze na ten temat. Po to chyba jest forum dyskusyjne.

Gość latwa/nielatwa
z postów kobiet wynika, że tylko kobieta, która "czeka z daniem dupy" jest wartościowa (nie-szmata). wszystko jest względne. Jeśli babce zależy na stałym, poważnym związku, to taka postawa (wstrzemięźliwości) jest szanowana. Niestety czasy się zmieniają, coraz więcej rozwodów, mniej ślubów, inne wartości, ludzie sąbardziej niezależni, świadomi itp itd. Jeśli kobiecie nie zależy na stałym, poważnym związku? chce mieć tylko sex-frienda? Który nie musi jej koniecznie wysyłać 150 smsów dziennie i dzwonić co kwadrans??? to coś złego? kobiety też lubią seks (serio); czy musząkoniecznie przy tym, blisko i dogłębnie poznawaćpartnera przez wiele miesięcy (a może lat??) zanim rozpoczną wspóżycie? bo co? bo on ją lepiej pozna? przyzwyczai się? zakocha? a może nawet zostanie na wieki wieków amen? nie widziice że wasze opinie, poglądy podyktowane są pierowtnym instynktem bab by za wszelkacenefaceta jednak usidlić, przy sobie trzymać, zlapać, schwyci ć? (jak mu nie dam, to nabierze apetytu i ZOSTANIE). to jest bezrefleksyjne z wasej strony. a jeśli nie zostanie, nie odpisze, to co??? koniec świata? bo co? dupodajka i łatwa? a może po prostu zrobiła sobie dobrze i cześć, następny w kolejce czeka? nie namwaiam do rozwiazłośic, ale to jest chore, że każdy sex musi miećw(waszym zdaniem) fundamenty długirj znajomości i cholera wie co jeszcze. I że po każdym seksie, on musi wysłać na drugi dzień 200 smsów itp itd czemu baby koniecznie muszą dążyć do usidlenia?

Gość dck
Maria Elena - pierdolisz farmazony (ten Lord coś tam zresztą też). Znam mnóstwo par, które poszły ze sobą do łóżka od razu albo prawie od razu i są szczęśliwe. Sama miałam dwa takie związki. Nie w tym rzecz, kiedy się do łóżka pójdzie, tylko, czy druga strona poczuje to samo. Nie w seksie rzecz, a w tym, czy będzie to coś z obu stron. Tutaj ewidentnie trafił się fagas chcący ją tylko przelecieć i nic więcej. Reguły żadnej nie ma. Następnym razem może się trafić taki, który będzie się chciał dalej spotykać. A dziewic lub kobiet mało doświadczonych chcą przeważnie faceci z kompleksami.

Gość Edyta6578
Co zamierzam? Uczucia mam mieszane..nawet bardzo. Być może popełniłam błąd...jeśli tak na pewno za to zapłacę np. utratą znajomości. Z jednej strony mam za sobą 2 świetne randki których w sumie nigdy takich nie przeżyłam, seks który sprawił ,że poczułam się kobieca i spełniona bardziej niż kiedykolwiek no i jakieś tam gdzieś nadzieję, na ciąg dalszy który się nie sprawdzi znając życie. Nie chcę unosić się dumą. Myślę, by wieczorem napisać sms krótkiej treści " Jak poszedł egzamin? I zobaczę co odpisze. Myslę, że nie mam co się obawiać czy pomyśli to czy owo, bowiem jeśli już mnie skreślił ten sms niczego nie zmieni a już napewno mnie nie upodli bardziej w jego oczach- tak myślę...to jeszcze jest kwestia do rozważenia. no i zobaczę czy w ogóle odpisze, bo odpisywał zawsze...

wpadłam, wybacz, ale to Ty zadałaś mnie zaczepiałaś; Faktycznie mogłam Ci nie odpowiadać. I na tym własnie kończę zacny dialog z Tobą.

Faktycznie ten dialog zasługuje wylacznie na zakonczenie Bywaj zdrowa, żelazna dziewico :O

Gość latwa/nielatwa
Lord Arkadiusz25 Facetów, którzy o "laski" zabiegają pewnie rzeczywiście już nie ma. Ale może są tacy, którzy zabiegają o kobiety? kolejny "mądry". jak chcąto zabiegają. może nie każda babka chce się podporządkowywać oczekiwaniom społeczeństwa i zachowywać wg. tego co sobie o niej facet pomyśli lub nie? ok zatem "umówię się z facetem, ale nie dam mu dupy przez następne 10 miesięcy, bo inaczej mnie nie będzie szanował, a przy okazji moze nóż widelec się zakocha i go przy sobie zatrzymam za wszelką cenę"?? bo inaczej to będę szmata, dupodajka i nie napisze mi już nigdy żadnego smsa :( normalnie tragedia. a może inaczej... co ja sobie pomyślę o tym dupodajku, jeśli mi włoży na drugiej randce? ee, zbyt łatwy, skoro we mnie wszedł to w inną też włoży równie szybko, nie warto do takiego nawet smsa wysłać tuż po... ;) zabiegaćto ja mogęo mężczyznę, a nie kurwiarza... kurwa ale wy głupoty piszecie ludzie... to kobiety same się podkładają pod opinię faceta/społeczeństwa

Gość latwa/nielatwa
dck "Tutaj ewidentnie trafił się fagas chcący ją tylko przelecieć i nic więcej. no wlanie o to chodzi. czemu baba musi koniecznie zawsze liczyc na cos wiecej???

Gość latwa/nielatwa
dck "Tutaj ewidentnie trafił się fagas chcący ją tylko przelecieć i nic więcej. no wlanie o to chodzi. czemu baba musi koniecznie zawsze liczyc na cos wiecej???

Gość latwa/nielatwa

Gość Edyta6578
Niekoniecznie każda baba zawsze liczy na cokolwiek, ale z tego co czytam wyżej, czy liczy czy nie liczy...nie jest ważna dla Was motywacja tylko fakt, że jest dupodajką!

Gość obiektywnie patrząc
czy to na chwilę czy na dłużej jeżeli facetowi zależy zawsze znajdzie czas aby się odzwać sms-a można napisać wszędzie i zasze jeżeli tylko się chce a głupie tłumaczenie "zajęty jestem bardzo" żałosne-zajęty 24/24 chyba że z inną ale niech to też ma odwagę powiedzieć a że kobiety czekają i analizują widocznie tak ma być zresztą taka natura kobiet a mężczyźni niby bardziej opanowani emocjonalnie...

Gość dck
liczyć nie musi, ale ona liczyła. teraz ją olał, a ona do niego smski będzie pisała, zamiast unieść się honorem i przestać o nim myśleć.