Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtrtrtrtrttts

zależy mi na dobru polski dlatego znów zagłosuje na PO

Polecane posty

Kultura i szacunek do kobiet. To tak na dzień dobry:-)) jeśli ktoś umie ubliżać to już jego problem. Nie muszę reprezentować poglądów tego osobnika. Mi jest dobrze. Dla czego mam się z tego nie cieszyć. Każdy jest Kowalem własnego losu.

należy jak najszybciej zrobić porządek z tym prawicowym wywrotowym elementem nieważne czy polska będzie bidna czy bogata . ważne by nie była prawicowa, pełna oszołomów i ciemnogrodu antyunijnego

Tak na marginesie wczoraj oglądałam relację z marszu na Trwam w necie. Bo tylko tam była relacja. Widziałam jaki wiek tam dominował. Przepraszam bardzo, ale sami są sobie winni. Czy się stało czy się siedziało 2 tys...... te czasy już są za nami. Trzeba było obudzić się 20 lat temu a nie sprzedawać wszystko jak leciało. Kaczyński też nic nie zrobił. Budują centra handlowe i sprzedają kolejne miejsca. Nie płacąc podatków. Niszczą normalne firmy to jest normalne to jest już od 20 lat!

Tak na marginesie wczoraj oglądałam relację z marszu na Trwam w necie. Bo tylko tam była relacja. Widziałam jaki wiek tam dominował. Przepraszam bardzo, ale sami są sobie winni. Czy się stało czy się siedziało 2 tys...... te czasy już są za nami. Trzeba było obudzić się 20 lat temu a nie sprzedawać wszystko jak leciało. Kaczyński też nic nie zrobił. Budują centra handlowe i sprzedają kolejne miejsca. Nie płacąc podatków. Niszczą normalne firmy to jest normalne to jest już od 20 lat!

Jeszcze Panią A. Chodakowską podziwiam i bardzo szanuję za to, że pomaga zwierzętom. Oby więcej takich osób bo to jest kobieta dynamit. Inteligentna i naprawdę z sercem.

od wieków ta sama głupota polaków, znów jak przed wiekami będą łazić juz nie po swojej ziemi i bedąc psami szczuci przez nowych wtedy niemieckich właścicieli wyli : nie będzie niemiec pluł nam w twarz aż się tenże niemiec opluł ze śmiechu widząc takie tałatajstwo. albo jeszcze pieli nie rzucim ziemi skąd nasz smród , a już nowi właściciele tych ziem wywietrzyli ten smród..... cenożercy latali do marketów zachłysnieci zachodem i europejskością kupowali i nadal kupują artykuły zagraniczne i sie dziwują ciemniaki , że bezrobocie u nas i firmy padają. i zaden pomyśleć nie chce czemu to tak tamci :zbijają ceny zqwodowo:?czyżby tak kochali polaków i chcieli ich szczęscia zdrowia i wszystkiego najlepszego? a dziś gdy już wszystko sprzedane i pochód żebraków mija zagraniczne sklepy i banki i kamienice [jeszcze ma by chodził - ulice] właściciele się w czoło pukają. i zaśmiewają. z tego "patriotyzmu" polskiego. BO PATRIOTYZM TO NIE TYLKO PIEŚNI I FLAGI - TO MYŚLENIE I UCZCIWOŚĆ ! KIEDYŚ NASI PRZODKOWIE GINELI ZA NIEPODLEGŁOŚĆ , DZIŚ NIE TRZEBA GINĄĆ TRZEBA MYŚLEĆ. niestety to zbyt trudne dla polaka, któren chce przed drugim byc taki cfaniak cenożerca

Gość coś mi tu zajeżdża tym żydkiem
pryszczycem:o

Tak kochają Polskę a moherowe babcie i większość zwolenników z wczorajszego marszu lata do zagranicznych sklepów. Przecież Polska jest biedna bo sama tego chce. Kaczyński czy Tusk nie mówiąc już wcześniej nie zrobili nic aby np opodatkować markety, czy zagraniczne file. Jak kończy im się czas to zmieniają tylko nazwę firmy i etykiety na pułkach z nowym logo. Natomiast normalne sklepy, małe firmy upadają bo nie mają szans z gigantem. Taka jest prawda o co ja mam walczyć o tv Trwam która tylko reprezentuje jedną partię? Kościół powinien zająć się dobrem pomagać ludziom, matką, dzieciom a nie wtrącać się w politykę. Msza Św. jest po to aby człowiek odpoczął a nie miał mówione kto jest w polityce zły a kto dobry. Niech zajmą się najpierw tym co trzeba.