Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtrtrtrtrttts

zależy mi na dobru polski dlatego znów zagłosuje na PO

Polecane posty

Gość rtrtrtrtrttts

.

Gość anty-komuch
nie zesraj się opłacany przygłupie ty to nie normalna Polska

doradze wam pisiorki jak zwiekszyc moze wam ilosc zwolennikow rzad. otoz czas na egzekwowanie naleznosci wszelakich wobec wszystkich , ktorzy widnieja w rejestrze dlugow. licytowac co sie da , mieszkania rowniez. korzysc z z tego -w budzecie pieniedzy mnostwo by wszystkim wreszcie dogodzic a na ulicach wiecej zwolennikow pis i to codziennie. i jedni i drudzy beda mieli korzysci z tego.

Gość anty-komuch
ja nie od pis ale może Jaruś skorzysta ja raczej domagam się by to ścierow zwane PO zeszło ze sceny i wszystko jedno czy przyjdzie SLD czy PiS... także luzuj zwory lemingu..

Gość Shatyn analny kochasiu
następna komentatorka PO za 5 gr ale się boicie że zaczynacie ujadać ale gówno wam to da....

gdyby tłum miał pieniądze w dostatecznej ilości wg siebie. to by się zamianą ścierwa czy tym , że tam kogoś wydymano na kasę bo pazerny frajer więc w sumie dobrze nie interesował , a tak bieda , mortus przycisnął bo nieudacznik to łapie się nawet ścierwa jak tonący brzytwy i jara się do tego smoleńskiego incydentu jak gimb

i dla tego między innymi nie zagłosuje na pisowskie władze przykład dajesz ty i masz gówno do komentowania na kogo ona zagłosuje. Co łamie cię że więcej jest zwolenników PO niż pis

chyba cie dziewczynko Bóg opuścił że tak pierdolisz Bedę komentował bo przez was przygłupy to państwo leci w dół zamiast w górę i to wina m.in. takiego pustaka jak ty.. Co łamie cię że więcej jest zwolenników PO niż pis taka jestem Nie jestem za pis dziecko ale przeciwko PO to raz Dwa gdybym ufał sondażom to może bym się zgodził ale tak to niestety nie..

pisowszczyki nie mają pomysłu na ekonomię i gospodarkę, bo mieć będąc tak zadłużonymi nie mogą to grają na emocjach smoleńszczakami. najpierw sie zabiezpieczyli finansowo , syci są teraz jeszcze władzy im tylko brakuje. i tak syty głodnym wmawia , że największą jego tragedią jest nie wykrycie tajemnicy smoleńskiej.

Gość RAZ SIERPEM, RAZ MŁOTEM
wybijemy ta czerwona hołotę zwana platforma

jak ja lubię jak takie tępę gówienko co zna się tylko na błyszczykach i szminkach wypowiada się o polityce niczym rasowy politolog tudzież komentator polityczny pożałowania godne ;) ;)

do Madzi oczywiście

Gość jeśli Tusk zdechnie
albo wyleci z PO, to wtedy również będę głosował na PO. Niestety, kiedy ten pajac jest liderem, nigdy nie oddam na nich głosu!! 🖐️

pomarańczko jest jeszcze SLD, SP i multum partii poza parlamentem no, ale że większosć ludzi w Polsce ma inteligencję pantofelka to chyba nie mają one szans...

gdyby co jest niemożliwe odszedł P.Premier Tusk z PO to zaraz Kaczyński się przepisze do PO by być wodzem. bo to jego POwołanie

wam to nawet nie przeszkadza ze to cudo od finansow rostowski nie rozlicza sie w polsce tylko we francji a u nas finanse chce naprawiac buahahah normalnie na was by nasrali i byscie sie dobrze czuli ale to juz wasza przypadlosc ciezko to wyleczyc juz tyle lat to trwa :D

Gość jeśli Tusk zdechnie
Najlepiej jakby zdechł. Polska nie potrzebuje takiego chwasta premiera jakim jest Tusk !! Jakby zdechł, sporo ludzi by się ucieszyło :)

rozlicza sie u lepszych. i dzieki temu wie jak funkcjonuje system skarbowy u lepszych i bogatszych i chce to wdrozyc tu w tym kraju. ale sie nie da nie z tym spoleczenstwem

Gość 334fd
PO szkodzi Polskę dlatego nigdy na nich nie głosowałem i nie zagłosuje mam nadzieje ze ta partia zniknie ze sceny politycznej raz na zawsze!

Gość jeśli Tusk zdechnie
Mam nadzieję że jakiś pirat drogowy przywali w samochód z jadącym Tuskiem tak porządnie, że w mig przeniesie go na tamten świat, a jeśli nawet przeżyje to do końca życia na wózku i jako roślinka :P

ja mogę głosować nawet na PO ale, 1.) pozbędzie sie chorych psychicznie i potomstwa sbeków 2.) przestanie być kliką postkomuny i oligarchii 3.) wyjaśni wszystkie swoje afery i Smoleńsk 4.)będzie dotrzymywać obietnic wyborczych 5.)wzmocni Polskę i odbuduję gopodarkę 6.)wykopie Tuska, Rostowskiego i Sikorskiego

Gość dfdxccvcxcbbcvc
ja zapewni polce wielki cud gospodarczy i potęgę kraju. Tylko że w kraju zostanie 21 mln żywych osób, granice będą zamknięte, ci co wrócą z zagranicy to tylko po kulkie w łeb. 17 mln zdrajców by umarło tworząc wielką Polskie

Gość Tusk jest bardzo zły
Gdyby nie TUSK, to partia PO byłaby świetną partią rządzącą, nie byłoby wpadek i porażek. Wszystko co się złe dzieje u nas, to TYLKO I WYŁĄCZNIE wina tego rudego, jebanego śmiecia !!!

Gość dfdxccvcxcbbcvc
i tyle... byście poznali jak buduje się potęgę i pogardę dla ludzkiego życia.

Gość dfdxccvcxcbbcvc
nie głosuje się na partie ni na ludzi tylko na program który oni proponują.