Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze!!!!!!!!!!

Wytlumaczcie mi prosze!

Polecane posty

Gość prosze!!!!!!!!!!

facet mowi swojej kobiecie, ze ma ja gdzies, ze go odpycha, nie zamierza sobie z nia marnowac zycia, jest z nia bo jest i jej nie szanuje ciagle krytykuje, a jednoczesnie jest POTWORNIE zazdrosny, mysl, ze moglaby miec innego go przeraza, nawet opcja podjecia przez nia prace (bo komus moze sie spodobac/ albo ktos jej) Nie moze zniesc jak ktos sie na nia popatrzy a;bo ona na innego O co takiemu chodzi? Wytlumaczcie mi!!!!:(

Gość Gosc
Może jest inaczej niż mówi.

Gość kaszpirowska26622
facet frajer, ale kobieta jeszcze glupsza, ze jest z takim kolesiem co traktuje ja gorzej niz psa

Gość prosze!!!!!!!!!!
wiec po co tak mowi? na jego slowa jest dowod w zachowaniu, jemu wolno wszystko, a jej nic, pretensje jak sie usmiechnie do bylego mowiac mu "czesc" a on ze swoja byla potrafi normalnie rozmawiac jak dobrzy kumple

Gość prosze!!!!!!!!!!
nie nie to nie boderline o co takiemu chodzi? jak z nim postepowac? im bardziej ona sie stara tym jest gorzej....

Gość kaszpirowska26622
zostawic go? no chyba, ze jestes tak zdesperowana, ze pozwolisz sie tak traktowac

Gość prosze!!!!!!!!!!
kaszpirowska26622:: traktowac kogos jak gowno a jednoczesnie nie chciec sie z nia rozstac, dlaczego tak??:((

o Boże bo MOŻE bo mu pozwalasz bawi go Twój brak honoru pogódź się z tym że są na tym świecie zjeby i cała masa normalnych :)