Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smuuutna Studentka

Studenci - też Wam smutno, ze wakacje się kończą? :(

Polecane posty

hajduk siteron jubira: Lubię jeszcze cofać DO TYŁU. ;) ­­­ pritnt - nic nie wiem o tej uczelni. ­­­ michal - z tobą już skończyłam. Napisałam jasno i zrozumiale. 🖐️

krakowska trufelka jeszcze ostatnie pytanie. Lubisz być ostro zapinana? Jaka wielkość penisa najbardziej ci odpowiada?

Urodziłam się we Wrocławiu, mieszkałam tam parę ładnych lat, później tu i tam, tam i tu. Nigdy jednak na wsi, więc nie udało się pytanie :) Jednakże... wieś zabita dechami na wakacje u prababci to całkiem fajna i przyjemna rzecz. Małe kaczki, kurczaki, wiejskie dzieci... :) Dziękuję za uwagę. 🖐️

Gość print1234
Wow! Obrona doktoratu, z czego? też o tym myślę, ale właśnie w Krakowie.

whedif ale byłaś kiedykolwiek na randce? Czy strach przed kontaktem z facetami cię kompletnie paraliżuje?

XD tak paraliżuje na samą myśl właściwie jak to piszesz to tylko palcami mogę ruszać żeby pisać :D

Gość print1234
Brzmi naprawdę ''bardzo mądrze'' :) Super, więc będziesz Panią doktor :)

jak to mawia mój ulubiony doktor 'studia są dla wytrwałych, nie mądrych', myślę, że jak ktoś coś lubi to wystarczy troche zaparcia, pracy i czasu a się wszystko da zrozumiec :D

Gość print1234
Też tak myślę! Potrzeba sporo motywacji, samodyscypliny i dobrej organizacji czasu. Sam myślę o studiach doktoranckich - ale humanistycznych. ;-)

to próbuj, jak się coś lubi to warto, zawsze można zaocznie, zresztą ja dziennie studiuje a i tak łącze to z pracą a jeszcze mi płacą za to że się doktoryzuję, więc same plusy :)

Gość Smuuutna Studentka
to nie tak, że nie lubię studiów - ja swoje uwielbiam, ale zawsze ciężko mi rozpocząc nowy rok akademicki, później już się wkręce i jest dobrze, po ok. 2 tygodniach. zawsze na koniec wakacji było i jest mi smutno :( doktoratów Wam zazdroszczę, sama bym chciałą kiedyś zrobić :P

Gość print1234
Na pewno będę próbować, bo trzeba spełniać swoje marzenia! :-)