Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smuuutna Studentka

Studenci - też Wam smutno, ze wakacje się kończą? :(

Polecane posty

Gość Smuuutna Studentka

Dzisiaj ostatni dzień wakacji - od jutra znowu kolejny rok akademicki. Dla mnie bardzo ciężki. :( Tak mi szkoda wakacji, które siekończą :((( Czy ktos też dzisiaj kończy wakacje ?? Smutno wam z tego powodu???

Gość aaarwena
Nie , lubie swoje studia. Poza tym dla mnie koniec z robota wiec mozna by rzec ze wakacje skonczylam juz miesiac temu 🖐️

Nie jest mi smutno :) Zapewne zacznie się dużo imprez, spotkań, poznam dużo nowych osób :) jak co roku :)

Gość Złośliwa torunianka
Smutne były czasy z początkiem 1 września, potem było ok :)

Gość Smuuutna Studentka
no ja nie pracowałam w te wakacje, więc miałam 3 miechy wolnego. Baaardzo dużo i we wrześniu to juz nie wiedziałam co ze sobą zrobić i chciałam październik, ale teraz... dziwnie mi z tym, że od jutra studia :( jakos smutno, że znowu trzeba bedzie się męczyć codziennie z tymi samymi gebami ;(

Gość mm......
a ja się cieszę bo wyjechały z domu i jest cicho i czysto:D;) i nie muszę gotować :D:D

Jakie wakacje? :D Rozgarnięty student nie ma wakacji... Zaczyna się - jak co roku. Kwestia przyzwyczajenia i samoorganizacji. Czasem mam dość, ale cóż. I tyle.

Gość Muka-buka
Ja się nawet cieszę, wreszcie coś się będzie działo. Studia poza sesją to bardziej spotkania towarzyskie niż nauka, nauka, nauka. Nauka była w LO

Gość Muka-buka
oczywiście spotkania towarzyskie z profesorami dzięki temu nie muszę się martwić o zaliczenia i mogę się bawić na imprezkach ;)

Gość 1 rok mgr
Mi bardzo smutno, skończyłam licencjat i teraz obawiam się, że będzie ciężko :( studia dzienne na państwowej uczelni. Jutro cały dzień w szkole :(

Gość Złośliwa torunianka
Muka- studia to też nauka. Dzięki niej nie zaliczam się do chóru wrzeszczacego, że pedagogika jest do dupy :D

Gość 1 rok mgr
Podszyw muka-buka o studiach może jedynie pomarzyć, jako że nie ma matury ;)

krakowska trufelka znasz ten dowcip? Idą trzy kobiety, pierwsza kurwa, druga kurwa, trzecia też studentka.

Ja mam zajęcia tylko 2 dni w tygodniu, dopiero w środę pierwszy raz idę. I trochę mi żal, bo to już ostatni rok studiów.

Musiałem zmienić bo mnie zbanowali. Ale przyznasz, że kawał trafiony? Dużo u ciebie na roku dziewczyn się tak puszcza jak ty?

Drogi Michale... W ogóle nie dziwi mnie twój ban :D Wylewasz swoje frustracje i ciągle nawiązujesz do seksu - jeśli jesteś niezaspokojony to wstąp do burdelu. Bowiem na taką puszczalską studentkę jak ja nie masz co liczyć. Wiesz... za wysokie progi :D A i owszem... mój wydział słynie z dawania dupy i sponsoringu. :o Ot co :classic_cool:

krakowska trufelka ale w ogóle chciałabyś być kiedyś w stałym związku? Czy jednak interesuje cię tylko seks bez zobowiązań?

Czasy seksu bez zobowiązań powoli mijają drogi Michale. Na zimę sprawię sobie stałego 'ruchacza'. Czegoś jeszcze chcesz się dowiedzieć od puszczalskiej studentki? :)

Gość hajduk siteron jubira
ja jestem wkurzony bo w wakacje to tylko palenie dzezu picie browarow i zarzucanie pixow z dopalaczy a teraz bedzie malo na to czasu!A MI SIE CHOLERNIE NIE CHCE!

Gość print1234
krakowska trufelko - mogę o coś zapytać? Czy Twój nick stwierdza, że mieszkasz lub studiujesz może w Krakowie?

Nie, Michale. Nie puszczam się z obcymi facetami. Prawiczki również nie są przedmiotem mojego zainteresowania. Interesują mnie lepsi ode mnie faceci, bo lubię piąć się w górę. W każdej dziedzinie. Jeszcze jakieś pytania lub na osłodę mojego wieczora/u-obelgi? :) ­­­ ­­­ print1234 - tak, studiuję w Krk.

Gość print1234
A no to mam pytanie: Czy możesz coś mi powiedzieć na temat Akademii Ignatanium?

Ale jakbyś teraz poznała faceta i okazałoby się, że jeszcze nigdy nie ruchał to byłby skreślony? Jest to jednak dla ciebie najważniejsza kwestia, bogate doświadczenie seksualne?

Gość hajduk siteron jubira
a ja lubie piac sie w DOL:)