Julita36 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 Witam, wczoraj o 21 przyjęłam 19 tab. qlairy, którą po gdzieś pól godz. zwymiotowałam, minęła prawie doba od tego momentu, dopiero teraz załapalam ten fakt, nie wiem czy brać kolejną tabletkę czy zacząć nowe opakowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Wrzesień 30, 2012 Przeczytaj ulotkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julita36 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 czytałam ulotkę, z której zrozumiałam, że mam rozpocząć nowe opakowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julita36 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 och, żadnego wsparcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Wrzesień 30, 2012 No i w czym tkwi Twój problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Wrzesień 30, 2012 Rozpoczynasz nowe opakowanie i przez 9 dni stosujesz np. prezerwatywę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach