Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem strasznie zła...

Wiecie co?

Polecane posty

Dostałam w prezencie taki zegarek... http://www.bigapplewatch.com/pictures/DK17493a1024.jpg Nie chciałam darującemu sprawić przykrości, ale teraz sobie myślę, że jest to kompletnie nietrafione... Jak zobaczyłam pudełko, to sobie pomyślałam, że bardzo fajnie wymyślił z tym zegarkiem, ale jak zajrzałam do środka, to zrzedła mi mina... Już nawet nie chodzi o to, że był najtańszy z całej kolekcji, bo jestem w stanie to zrozumieć, ale za tą samą cenę można było znaleźć o wiele ładniejsze... A to? Niby zegarek damski, ale kompletnie na taki nie wygląda. Koperta zajmuje mi pół ręki, bo jest cholernie duża... Powinien mnie znać i wiedzieć, że wolę skromniejsze ozdoby :O Do tego ten silikon... Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się z takim typowym zegarkiem, jakie noszą lekarze-faceci... :O Dostałam też tablet... I myślę sobie "na jaką mi to cholerę?!"... Połączyć się z internetem mogę tylko w domu, a tutaj mam komputerem, z którego o wiele łatwiej się korzysta :O Do szkoły przecież nie będę z tym czymś chodzić, a jak wyjeżdżam, to przecież nie po to, żeby jechać z komputerem... Jak jest potrzeba, to mogę skorzystać z internetu w telefonie :O A wiecie co mnie jeszcze rozśmieszyło? To, że dostałam ramkę na zdjęcie z przyklejonym aniołkiem, któremu zaraz odpadnie skrzydło :O Jakby ren ktoś mnie znał, to wiedziałby, że ja po prostu nie kolekcjonuje zdjeć i taka ramka jest kompletnie nietrafiona... No ale to w sumie najłatwiej było kupić :O Z jednej strony boli mnie, że ci ludzie wydali tyle pieniędzy i to w błoto... A z drugiej strony boli mnie, że nikt z nich się nie pofatygował, że chwile się zastanowić nad wyborem :( I wychodzi na to, że nikt z nich mnie nie zna ani trochę... :( A ja naprawdę znacznie bardziej ucieszyłabym się z jakiejś książki :( Przepraszam, ale musiałam rozładować frustrację...

Gość no nie dziwie Ci sie
:D tez nienawidze dostawac prezentow.Mam tak wysublimowany gust, ze malo co mi sie podoba i wiem, ze nikt nigdy nie trafi.Dlatego od zawsze wszystkim mowie,ze nie zycze sobie ZADNYCH prezentow, bo wywale do kosza:D Btw. ten zrgarek to jakis koszmarek:O

Właściwie tylko tato trafił z prezentem, bo kupił mi prostownicę, a ta była mi strasznie potrzebna, bo poprzednia kilka dni wcześniej się zepsuła... Trzy osoby dały mi po prostu pieniądze i to też jest dobre wyjście, kiedy nie wie się, co kupić... Ale to w sumie tylko 300 zł, więc nie zaszaleję... Naprawdę najbardziej jest mi szkoda tych osób, które wydały tyle pieniędzy... A ja nie bardzo mam co teraz zrobić z tymi prezentami...

Gość no nie dziwie Ci sie
no to ja jestem gorsza od Ciebie,bo jakby mi nie kupil prostownicy ghd ( tylko takiej uzywam) to by poszla do kosza:D